Мля, яка тупа влада. Як і більшість населення...
Донорство та короновірус.
Донорство та короновірус.
Донори як здавали кров, так і здають. Тестів на короновірус у пунктах переливання крові - нема. Вірусінактивація провадиться тільки для деяких компонентів крові (плазма). А компоненти потрібні важкохворим...
Re: Донорство та короновірус.
Чому? Гешефт працює, а подробиці - пофігу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Швидше за усе, коронавірус не передається через кров. Не настільки дурнІ лікарі, що беруть кров для донорства, щоб себе підводити під статтю.
А при чому тут "влада"? На крові й органах "сидить" така мафія, що її й згадувати бояцця. Просто є статистика "незрозумілих" зникнень. Пішов чоловік на роботу, і не дійшов... Поїхала дівчина у обл. центр в інститут, і не доїхала... Зникла. Я пишу про абсолютно реальні випадки із відомими мені людьми. Куди реальніші, аніж міфічний "СНІД", про котрий стільки шуму в ЗМ"І".
До речі, читав десь що Зіса якийсь "лугандонський суд" виправдав. Так то.
А "гемор" для країни - це якраз сама "влада", як показує практика.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ви дурочка? Влада на то і влада, щоб не по оманах шастать та прокурора звільняти через те що не підписав там щось, а ось на такі випадки - реалізовувати комплекс заходів для запобігання епідемії. І що ми маємо? Не те що тестів нема, елементарних масок, що повивозили за кордон.
Мля, Синтезе, задрали ви своїм пересмикуванням. Де трансфузіологія і де трансплантація? Ви гоміков з пєдофілами знов поплутали.Sintez писав: ↑ А при чому тут "влада"? На крові й органах "сидить" така мафія, що її й згадувати бояцця. Просто є статистика "незрозумілих" зникнень. Пішов чоловік на роботу, і не дійшов... Поїхала дівчина у обл. центр в інститут, і не доїхала... Зникла. Я пишу про абсолютно реальні випадки із відомими мені людьми. Куди реальніші, аніж міфічний "СНІД", про котрий стільки шуму в ЗМ"І".
Як ви ставитесь до євроатлантичної інтеграції України?
Mack Mack писав: ↑Мля, Синтезе, задрали ви своїм пересмикуванням. Де трансфузіологія і де трансплантація? Ви гоміков з пєдофілами знов поплутали.Sintez писав: ↑ А при чому тут "влада"? На крові й органах "сидить" така мафія, що її й згадувати бояцця. Просто є статистика "незрозумілих" зникнень. Пішов чоловік на роботу, і не дійшов... Поїхала дівчина у обл. центр в інститут, і не доїхала... Зникла. Я пишу про абсолютно реальні випадки із відомими мені людьми. Куди реальніші, аніж міфічний "СНІД", про котрий стільки шуму в ЗМ"І".
Припустимо, що - поплутали.
Але, як , ця, наскрізь мафіозна, "медицина", остаточно позбавлена контролю, буде "боротися з епідемією" ???
Якщо, через епідемію, матиме проблеми зі своїм звичайним бузінессом, на крові, органах, медикаментах ???
Чи це буде для мафії стимулом, ретельно, нарешті, виконувати обов'язки ???
Питання - риторичне.
Бізнес на органах і крові - реалії нашого життя, вже, давно.
Як злопам'ятний індивідуум, я пам'ятаю публікації, що коли Кушнарьова трохи встрелили - то курсантів у Харкові, раптом, терміново прогнали через, позапланову, медкомісію.
Соупадєнійє, зрозуміло.
Це - просто, щоби зрозуміти рівень організації цих ділов, рівень і спосіб розуміння і сприйняття цими людьми навколишнього життя і відповідних проблем.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Pestilence
- Чефхелфер
От що за народ? Кому що, а Vollmer-у мафія. Якщо лікарні перетворяться на інкубатор короновіруса то тій мафії, владі та олігархам наступе такий же пипець, як і пересічним.Vollmer писав: ↑ Припустимо, що - поплутали.
Але, як , ця, наскрізь мафіозна, "медицина", остаточно позбавлена контролю, буде "боротися з епідемією" ???
Якщо, через епідемію, матиме проблеми зі своїм звичайним бузінессом, на крові, органах, медикаментах ???
Чи це буде для мафії стимулом, ретельно, нарешті, виконувати обов'язки ???
Питання - риторичне.
Бізнес на органах і крові - реалії нашого життя, вже, давно.
Як злопам'ятний індивідуум, я пам'ятаю публікації, що коли Кушнарьова трохи встрелили - то курсантів у Харкові, раптом, терміново прогнали через, позапланову, медкомісію.
Соупадєнійє, зрозуміло.
Це - просто, щоби зрозуміти рівень організації цих ділов, рівень і спосіб розуміння і сприйняття цими людьми навколишнього життя і відповідних проблем.
Процедура прийняття на форум та же? Новачок відпрацьовує 10 постів.Pestilence писав: ↑Это кому вопрос?
Всему форуму или кому-то конкретно?
Можно создать опрос![]()
Но, думаю что вы бы и сами поняли, если бы почитали форум.
- Pestilence
- Чефхелфер
Виходячі з запитання та теми в якій воно поставлено - людина відпрацьовує вхід. ЇЇ не цікавить про шо ми тут. Їй потрібно пройти.Pestilence писав: ↑ Та пока 2 поста с модерацией. Спамеры палятся уже на первом как правило. Но все равно за новичками есть кому присмотреть если что![]()
Мабуть Vollmer намєкаєт на пошук донора печінки для Кушнакріка.
Не вийде. Чи то пак, не пройде.Mack Mack писав: ↑Виходячі з запитання та теми в якій воно поставлено - людина відпрацьовує вхід. ЇЇ не цікавить про шо ми тут. Їй потрібно пройти.Pestilence писав: ↑ Та пока 2 поста с модерацией. Спамеры палятся уже на первом как правило. Но все равно за новичками есть кому присмотреть если что![]()
![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ви персонально бачили матеріали по злочинах? Чи просто віруєте у все що вам по тєлєку покажуть? Вас навіть не цікавить хто 900 тон масок вивіз, вам щоб тільки порохівню посадити, а там можна і здохнуть. Так?