Sintez писав: ↑
навіть по придуркуватих Мраксових псевдо"теоріях" наразі ми маємо типову революційну ситуацію - "виробничі сили", тобто розвиток технологій, ввійшли у протиріччя із "виробничими відносинами" - тобто устроєм суспільства,
Ти цілком певен, що це по марксовим теоріям, а не згідно твоїх вигадок?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий. Ролло Мэй
До речі, про чмошників. У жуліків, котрі на3,14здили грошей до війни, гроші явно закінчуюцця. Активізувалися банківські шахраї, он і душогуби із "мозу" починають вякати з-під лавки про "повеннення карантину". ПНХ, рєбята!
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑ На щастя, часи таких чмошників як ви, хоча і поволеньки, але впевнено відходять у минуле. Он іі "роботодавець" здуваєцця, а как дишал...
Це про що? Чи сам з собою ведеш бесіду?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий. Ролло Мэй
Не думаю. Продукти здорожчали - ну да, Херсон відрізано. Плюс інфляція, "верстат" гривню "друкує".
Чи ти маєш на увазі окуповану територію? Ну да, там уже караул, а взимку буде жпа, якщо доти кацапи не вшиюцця.
Інша справа, що нам, можливо, доведецця поврємєніть із делікатесами - ну да, багатьом не по икшені буде.
Триндьож же по ЗМІ про "глобальний голод" - такий же фейк, як свого часу про "вірус".
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Арестович: Батько наш Сковорода. @Олександра Арнаутова
37 761 перегляд 3 серп. 2022 р. Олексій Арестович в інтерв'ю Олександрі Арнаутової про суспільну та особисту еволюцію, маніпуляції та простір думок, розповів:
➤ 00:00 Анонс бесіди;
➤ 01:15 Що змінить війна в українцях?
➤ 02:40 Чи можлива еволюція людини без катастроф та криз?
➤ 04:00 Мобільний катафалк: комплекс жертовності в українцях повертають навмисно;
➤ 05:15 Маленькі думки впливають на колективне несвідоме українців;
➤ 05:40 Як віра в перемогу України впливає на наше майбутнє?
➤ 06:20 Про появу та брендування мему «2–3 тижні»;
➤ 07:00 Ноосфера — це колективне несвідоме?
➤ 07:25 Означення ноосфери, як сфери розуму, яка впливає на еволюцію людини;
➤ 08:50 Про «океан» ноосфери;
➤ 09:05 Про думки, відчуття, свідомість, концепції та продаж душ дияволу;
➤ 12:25 Кому й навіщо потрібні страждання?
➤ 14:05 Мета Путіна — споживати увагу та страждання?
➤ 14:35 Путін — людина, яка зробила специфічне зло державною політикою Росії;
➤ 15:20 Росія найбільш постраждала від хтонічного зла;
➤ 15:45 Приклад маніпуляції свідомістю росіян;
➤ 17:15 Що робити з темними сторонами людини?
➤ 19:45 Росіяни давно деградували завдяки путінському режиму;
➤ 20:50 Для повернення свідомості росіянам треба понад 3–4 покоління;
➤ 21:30 Війна в Україні закономірна;
➤ 22:00 Україна бореться за первородство;
➤ 22:30 Кого ненавиділи росіяни до українських нацистів?
➤ 23:40 Спогади росіян про Україну: рай у дитинстві;
➤ 25:10 Культ болота та страждань окупанти залишають у домах українців;
➤ 26:05 Мародерство та розкрадання гуманітарної допомоги в Україні: іржаву систему можна перемогти?
➤ 28:30 Суспільний договір українців не має покарання;
➤ 29:00 Мета про майбутнє України — вільна країна;
➤ 32:15 Як створити умови для вільної країни, та хто це може зробити?
➤ 32:55 В людині більше добра, ніж зла;
➤ 33:00 Чому погане частіше проявляється?
➤ 34:05 В Європі відбуваються найбільші зміни через війну в Україні;
➤ 34:40 Сила добра неочевидна і видна лише тому, що зло не перемогло остаточно;
➤ 35:30 У кого вчився Арестович;
➤ 35:40 В чому роль волонтерів у війні?
➤ 38:50 Що кожної людині робити для власної еволюції?
➤ 40:40 Як затримати в собі душу, а не жити на автоматі за чиїсь концепції?
➤ 42:20 Як зрозуміти, де думки від концепції, а де власні?
➤ 43:20 Творчість — профілактика від опанування концепцією;
➤ 44:50 Про концепції росіян та українців;
➤ 46:20 Українцям треба спиратися на світло в цій війні, щоби вистояти;
➤ 49:00 Наш батько є Сковорода або Махно, а не вигідний Кремлю Бандера;
➤ 52:45 Україна має бути Королевою, яка злітає до зірок;
➤ 53:35 Джерело сили українських військових — у світлі;
➤ 55:00 Що мав би сказати чи відповісти зараз Сковорода, Хмільницький, Христос та інші відомі діячі?
➤ 57:00 Про віщі сни Олександри;
➤ 57:30 Чому Арестович погодився на інтерв’ю?
➤ 01:00:00 Про щастя, живі души, перемогу добра в людині над злом та перемогу України.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Один із позитивів цієї війни - проявляєцця мутність "міжгародних організацій", як то "Червоний хрест", "Амінсті інтернешнл", Хюман райтс вотч" етк. Хоча для "диваків" ця мутність не була секретом уже давненько viewtopic.php?f=4&t=3458&p=179672&hilit ... 2A#p179672
СпойлерРозкрити
*Руководитель украинского офиса Amnesty International Оксана Покальчук уволилась с должности после "отчета" организации о подвержении опасности гражданских со стороны ВСУ.*
"Еще вчера у меня была наивная надежда, что я смогу все исправить. Что мы проведем пусть хоть 200 совещаний, но достучимся, донесем свое мнение, и текст будет удален. Сегодня я поняла, что этого не произойдет", – отметила она.
Большинство этих мутных организаций созданы или коррумпированы еще совком, и традицию продолжают. Услышал - международная организация - бей лопатой на звук, не ошибешься.
Ти знаєш, у інших обатавинах б мабуть від душі поржав, дивлячись на цих жирних котів, котрі тепер мечуцца під кацапськими снарядами. Але оскільки снаряд мало розбирає, а Бог може іноді нахилитися щоб зав"язати шнурки, то ймені не до сміху.
Ну а шо ти хочеш? Роботам проти таких відео в прошовку додаєцця "латка", і вони його ігнорують, аж поки посеред їхньої хати не вибухає снаряд або їх босими не поведуть на розстріл. Біоробот нездатен відслідкувати причинно-наслідкових зв'язків. Он сусідня гілка, "ураган" я її назвав. Той мій знайомий, який розповідає мені про те, як там сидять без світла, ярий "синяк", за Янука мало не битися зі мною ліз свого часу. Тепер, коли я починаю йому пояснювати, що енергетику угандошив Ахметов, котрий і війну притяг на Схід, і котрого може й близько не було б, якби не такі синяки-довб@%@би як він... мій знайомий починає ображатися. А чому?
главспец писав: ↑
т.е., это козни «свитовои закулиси»?
Ну вот почему тебе «не промыли»? Или таки промыли, только КОБой?
п.с.
вот сижу и думаю: а я промытый? И чем именно? Если принять во внимание, что личное для меня неизмеримо важнее общественного... Исходя из этого, мне и на промывку - начхать!
Скажімо так, КОБою я "змив" стару промивку, як ацетоном фарбу з рук. Хоча можна вважати що тепер я КОБою "промитий". Всі ми "промиті" чимось, врешті, ця "промивка" світоглядом називаєцця... І питання не в наявності самої "промивки" як такої, а у тому, як та "промивка" відбиваєцця на нашому житті.
Щодо тебе особисто - діло твоє. Нюанс лише в тому, що нерідко "общєствєнноє" стукає у двері "лічьного" прикладом... А ще гірше - у "лічьноє" прилітає хз звідки "общєствєнний" снаряд. І тоді межа між "лічьним" і "общєствєнним" внезапно стираєцця й розмиваєцця... Правда запіздно.
Ну от, тепер до тих, кого свого часу я
"Ти вже задовбав своєю політикою"
МОЖЛИВО починають підступати якісь сумніви, чи вірно вони побудували свій світогляд.
Хоча мало вірицця, що ті сумніви дадуть хоч якісь плоди.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Хлопці, якщо ви збираєтеся запропонувати народові СТРАТЕГІЮ, то вона має бути зрозумілою і ясною хоча б мільйону українців. Але, і це моє тверде переконання, на існуючому "суспільствознавстві" ви цього зробити не зможете.
СлабО викотити нову систему координат, НОВЕ суспільствознавство?
Арестович, якщо маєш стратегію - викладай. Доки ви вважаєте "масу" ідіотами - вона вам відповість тим же.
"Естетіка" - вторинна.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!