Та да, нема чого репетувати, це ж не страшніше за корону. Навіть намордника носити не треба.
Дніпро 2023
Re: Дніпро 2023
Нема чого. Толку - нуль. Принаймні я за півроку під обстрілом це зрозумів.
Напримєр, у результаті свіженького репетування команда Зеленського поменшала на два за добу. Але це, звичайно, совпадєніє.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Толку дійсно нуль. Як і сенсу буття.
Щодо Арестовича - йому навпаки, полегшало, позбавили деяких нудних обов'язків. А з команди він нікуди не подівся, бо зробив саме те, що було потрібно.
А Монастирському полегшало?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Щодо сенсу буття - у атеїстів його справді тупо нема.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Депутат Европарламента Андрюс Кубилюс сравнил ракетный удар по жилому дому в Днепре с терактами 11 сентября. "Я не вижу разницы между этими терактами и целями террористов. Я вижу только большую разницу в реакции на них Запада, - заявил он
Мерія Дніпра виплатила всім 250, що постраждали після авіаудару по 1 млн грн на нові квартири, плюс 100 млн зібрав Монобанк.
Запоріжці в шоці: їм дали по 6 тисяч. Зате слава як самій корумпованій області.
Запоріжці в шоці: їм дали по 6 тисяч. Зате слава як самій корумпованій області.
Всем мирного неба...
Пытался рассказать свою историю, щось тыцьнув, всё слетело, в общем это было близко, и завалы я с Кыцей разбирал, и гуманитарку мы носили, и много историй.
Пытался рассказать свою историю, щось тыцьнув, всё слетело, в общем это было близко, и завалы я с Кыцей разбирал, и гуманитарку мы носили, и много историй.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
В непосредственной близости 2 школы и 2 детских садика, муз школа и 2 28-этажки...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Забув, що таке КІВ, якось так, діаметр кола влучання ракети, Х-22 від 200 до 2000метрів., там все було.
До мене десь 350-400 було, просто пощастило...
Ні, звичайно ж. Хіба що з точки зору попів.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Здоров!
А як ти там опинився? У війну навпаки треба десь у селі бути, а не у мегаполісі.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я в городе живу зимой.
В марте опять поеду в ебеня. Там дом, который надо достраивать и что то с ним решать, там сад и огород, я не работаю на постоянной работе, так, шабашки, и, или временно...