З якого питання?
Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Кому що, а курці - просо. Ні дня без Сталіна!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нічого. Залишаєцця лише сподівання, що у Канаді таки хтось розуміє небезпеку. Хоча після шизовірусної істерії надія слабенька.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ага, а ще "КОБ використовую щодня" і "це кокойти сталінізм".
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Можна? Ок, ану ще на вентилятор.
Єсть іще дуже старий але дуже актуальний анекдот про "взяв гвинтівку й на фронт". Суперактуальний, незважаючи на бороду.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У тебе в голові якись "день сурка" з тобою обговорюєш щось, пояснюєш, здається ніби ти щось зрозумів. Проходить деякий час і ти знову несеш ті самі несінітниці, ніби вперше.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Колись був період моди на дослідження типу "яким був би Штірліц у реальності". Так от, він поводився б як запеклий фашист. Зокрема, радистку Кет він би "ненароком" закатував на допиті. У пориві рвєнія. Робота така.Olga писав: ↑Це коли перший же китаєць, студент з Пекіну, з яким я працювала в час першого Майдану, по-тоталітарному закликав мене бігом розібратися, що означає символ тризуб для України, який він угледів на фото в новинах, і зрозуміти, що це важливо і серйозно, з огляду його китайського ока. Коли моя найліпша із співробітниць потім, китаянка походженням з В'єтнаму, може бути обом нам з тобою лише прикладом, у розумінні що таке свобода і права людини, нам обом далеко до неї...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Хіба у єретиків бувають партії?
Хіба що ПТХУ.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нема такої раси.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не знаю. Я також не знаю особисто жодного синього кита.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тоді нафіга морочиш мені голову? Мене цікавлять думки Сергія, згоден я з ними чи ні це інше питання, а що про нього думає Саня чи Маня мені пофігу, у мене своя думка є, тому немає потреби користатися "суспільною".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Мабуть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вот-вот. Повна відсутність лояльності до ідіотів. Прямо біда.M_M писав: ↑Космополит без корней (Русский : безродный космополит, романизированный : безродный космополит) был уничижительным советским эпитетом, который относился в основном к еврейской интеллигенции как обвинение в их отсутствии патриотизма, т.е. отсутствие полной лояльности Советскому Союзу, особенно во время антикосмополитической кампании 1948–1953 гг.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну ти ж кажеш про партзбори на яких розбирати можуть тільки членів партії.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Саня, мені прям незручно. Ти Євангліє часом не пишеш там?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так що ж ТЕБЕ так ковбасить? Інтернет повний всякого лайна, тим не менше ти практично чергуєш тут, марнуючи свій невідновлюваний час. Чому, якщо це просто "день сурка", дурна писанина?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні, це декларація нелояльності до ідіотів, котра зовсім не виключає власного ідіотизму.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!