Гідність

Відповісти
M_M

Гідність

Повідомлення M_M » 19 листопада 2023, 17:05

Шаховий гросмейстер Ганна Музичук повідомила про відмову грати в Саудівській Аравії:

“За кілька днів я втрачу два титули чемпіона світу, один за одним. Тому що вирішила не їхати до Саудівської Аравії. Відмовляюся грати за особливими правилами, носити абайю, супроводжувати чоловіка, щоб вийти з готелю, та щоб не почуватися людиною другого гатунку. Я слідуватиму своїм принципам і не братиму участі в чемпіонаті світу з швидких шахів і бліцу, де всього за 5 днів я могла заробити більше, ніж на десятках інших об'єднаних турнірів. Це все дуже неприємно, але сумно те, що, здається, всім начхати. Гіркі почуття, але не можу."

Той випадок, коли у дівчини більше гідності та мужності, ніж у сотен чоловіків-чиновників FIDE, які обміняли сучасні цінності на приємлиму для них ціну.

Фрося

Re: Гідність

Повідомлення Фрося » 19 листопада 2023, 21:47

Це гідність ,якої багатьом не вистачає :gs: і

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 листопада 2023, 21:54

M_M писав: Той випадок, коли у дівчини більше гідності та мужності, ніж у сотен чоловіків-чиновників FIDE, які обміняли сучасні цінності на приємлиму для них ціну.
На місці гідності у тих чиновників щось інше виросло.

Я мав на увазі гаманець, а не те що ви подумали.

Молодець дівчинка, але тут ми повинні не плекати ілюзій - світ входить у смугу дикості, варварства й деградації, одним із ликів цього дракона є так зване мусульманство. Із його прибацаними звичаями, котре воно, як і всі дикуни, намагаєцця нав'язати всім.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 листопада 2023, 21:56

Позитив у тому, що у наших очах розвінчаєцця чергова пустишка - фіде. Слідом за магате, райтс вотчами, червоними хрестами й іншими.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти