-
Pestilence
- Чефхелфер
Повідомлення
Pestilence » 29 квітня 2018, 21:36
Віра писав: ↑
Але мене вразило інше - чому у людини, якій під 40 років, немає хоч маленького НЗ?
Сегодня у меня есть небольшое НЗ, на немногое хватит, но все же хоть что-то, но год назад это было сто баксов. Ситуации в наше время бывают настолько разными... Жизнь изменилась, а у некоторых людей она всегда была не сахаром...
Встречаются два приятеля.
- Как дела?
- Ты знаешь, все так плохо, жена ушла, с работы выгнали, дача сгорела.
Приятель утешает:
- Не переживай. Жизнь, она как зебра полосатая, полоса белая, полоса черная.
Проходит время. Встречаются снова.
- Как дела?
- Помнишь, ты мне рассказывал про полосы?
- Да, конечно.
- Так то была белая полоса.
Pestilence
-
asmodey
- кот, просто кот
Повідомлення
asmodey » 29 квітня 2018, 21:41
Віра писав: ↑
Я пам'ятаю, як у нас на форумі одна людина попросила матеріальної допомоги у форумчан одразу після того, як її (тієї людини) син випив з пляшки якусь технічну рідину. Злякався за сина, це ой як зрозуміло. Але мене вразило інше - чому у людини, якій під 40 років, немає хоч маленького НЗ?. Чому немає друзів чи приятелів, які можуть дати цю невелику, в тому випадку, суму? Хіба не можна було звернутися по кредит, який зараз не те що доступний, а його просто нав'язують.
Що стосується вказаної суми, то це не мала сума.
І взагалі такі провокаційні опитування інколи проводяться з (однією з...) ціллю: дрібним шахраям знайти об'єкт, мішень для шантажування. Тоді сиди і переживай, де зараз твоя дитина бігає... Ні, Косташу, я впевнена, що це опитування створене не з тією ціллю
это не жад, случаем?
asmodey
-
Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Повідомлення
Віра » 29 квітня 2018, 22:11
ні
та багато хто зі старожилів знає
в п\п
Віра