Новий курс України
Re: Новий курс України
Маю честь запросити Вас до участі у роботі Форуму «НОВИЙ КУРС УКРАЇНИ».
На цей захід я запрошую експертів, фахівців, відповідальних лідерів, представників громадянського суспільства, бізнесу, медіа та міжнародних партнерів, з якими ми спільно будемо шукати відповіді на головні виклики сьогодення.
Мета нашого форуму — розробити стратегічну програму «НОВИЙ КУРС УКРАЇНИ», завдяки якій Україна стане сильною, незалежною та європейською країною, де кожен зможе реалізувати свої можливості.
Я знаю, наскільки кожен з нас вболіває за те, щоб нам, українцям, все вдалося.
Об’єднавшись навколо спільної національної мети, ми збудуємо сильну державу.
Юлія Тимошенко
На цей захід я запрошую експертів, фахівців, відповідальних лідерів, представників громадянського суспільства, бізнесу, медіа та міжнародних партнерів, з якими ми спільно будемо шукати відповіді на головні виклики сьогодення.
Мета нашого форуму — розробити стратегічну програму «НОВИЙ КУРС УКРАЇНИ», завдяки якій Україна стане сильною, незалежною та європейською країною, де кожен зможе реалізувати свої можливості.
Я знаю, наскільки кожен з нас вболіває за те, щоб нам, українцям, все вдалося.
Об’єднавшись навколо спільної національної мети, ми збудуємо сильну державу.
Юлія Тимошенко
ХЖВСУ
Там Аеліт рвався на форум, навіть Інтрудера просив за інвайт.
- Telecaster
останній шанс олені
нє ну канешно йожики об революції ебатися готові
але йожиків все менше.
нє ну канешно йожики об революції ебатися готові
але йожиків все менше.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
не ну чо ...все по нашему ....сначала объявляем якийсь курс вешаем бигборды по всему району, а потим збыраемо фахивцив и починаемо розробляты якусь программу....з ног на голову все якось переставлено
Петя кака - Йуля цяця
ждём с нетерпением текст! Будем сравнивать с «Украинским прорывом». У меня сохранился экземпляр из первого тиража.
почекуйте.... ще не вси инвайты получили да и фахивци якось не дуже то бежуть....
Петя кака - Йуля цяця
так прикол не в этом! Предсказываю: будет калька с «Укрпрорыва», типа за всё хорошее, против всего плохого.
прикол по ходу не в этом....есть такий термин навала т.е не многомесячная кропотливая работа над прокладкой курса, а устраиваем кратенькое шоу с феерверками
Петя кака - Йуля цяця
ну правильно, съезды, на которых ««делегаты» принимают эпохальные документы» уже не накрывают.
А картинка для лохов нужна...
А картинка для лохов нужна...
- Pestilence
- Чефхелфер
обыкновенная манипулятивная технология. Ничего плохого в этом нет. И иных технологий тоже нет.
Хахаха в той час коли розробляються нові технологіі Украіна лише будує крамниці для цукерок
Класно интерпретирует факты. От депрессии в США до плана Моргентау.