Фрося писав: ↑
Євген Жуковський
12 декабря в 15:39 ·
Не можу не розповісти цю історію. Отже всі ви знаєте про воєнний стан В Україні, і про обмеження в'їзду чоловікам з рф. Три дні тому знайомі з Москви розповіли як вони перетинали кордон. Все дуже просто 1000 гривень і будь ласка в Ураїну. Навіть і речі не перевіряли. Сказали що за ці кошти самі намалюють залізні обставини для перетену кордона. Їхали вони автомобілем. Висновки робіть самі, як нас захищають та охороняють. https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4238898998
Грошолюбство забули скасувати, коли оголошували ВС. Стратегічна помилка.
В Тернополі пишуть( може й йульки, не знаю) що приїхав Порошенко, і вони думали, що він буде говорити про відновлення воєнних заводів. Савєцких ваєнних заводів. Радіозаводів. Це пі....
ТСН.ua (канал 1+1)
@tsnua
Читать Читать @tsnua
Еще Порошенко збирає РНБО для обговорення воєнного стану в Україні https://tsn.ua/ukrayina/rnbo-razom-z-po ... 71487.html …
⚠Страшный БЕНДЕРовец ⚠
@Realuran
5 ч.5 часов назад
Еще ⚠Страшный БЕНДЕРовец ⚠ Ретвитнул(а) ТСН.ua (канал 1+1
Вангую, що нестримний рехформатор та рішучій полководець Порошенко (насправді ні) буде вимагати продовження В.С. бо росія не прибрала танки з кордону, моряки в полоні, мирному плану тупо нема альтернативи та... вибори проводити не можна бо його рейтинг все ще нижче плінтуса!
Hromadske.UA
Подлинная учетная запись
@HromadskeUA
Читать Читать @HromadskeUA
Рада національної безпеки та оборони (РНБО) продовжила дію обмежувальних заходів щодо в’їзду до України чоловіків — громадян Росії віком від 16 до 60 років
Я ж вам казав - ресурсу у Диявола немає. Він може лише залякати чи обдурити. Так і тут - Пєця надіявся, надувши щоки, залякати всіх щоб вони ми самі себе поімєли. Облом.
А от за моряків і кораблі йому відповідати доведецця.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑
Я ж вам казав - ресурсу у Диявола немає. Він може лише залякати чи обдурити. Так і тут - Пєця надіявся, надувши щоки, залякати всіх щоб вони самі себе поімєли. Облом.
А от за моряків і кораблі йому відповідати доведецця.
Так, було би добре.
А хлопці, мабуть, 100% оголосять себе військовополоненими. І цей хфакт обговорюється в телевізорі з панічними інтонаціями. Хлопці розуміють, що йде війна, і не збираються гратися у піддавки, погоджуватись на статус кримінальних злочинців. Примушують все кодло, від Пєціка і до єврогейських партнерів і Штатів - все зробити правильно, за Женевськими Конвенціями. І без Мертвечука.
Sintez писав: ↑
Так, назвати все своїми іменами - для жидівської мафії як ніж в...
Цікаво, хто це придумав? Можливо - Рома Мокряк, або колективно. Але, НМСД, оцих хлопців треба негайно робити адміралами флоту А тих, що зараз засідають - гнати нах, на єфрейторську пенсію !!!