З початку , Савченко мала побути в Дурдомі , пройти психотерапію
Re: З початку , Савченко мала побути в Дурдомі , пройти психотерапію

- Вкладення
-
- IMG_20180329_204318_545.jpg (39.22 Кіб) Переглянуто 2535 разів
Бувають моменти, які є обставинами попереднього характеру © В. А. Ющенко
А чому тоді ляпаєш язиком про те, про що зеленого уявлення не маєш?Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑29 березня 2018, 21:24в реалі ніSintez писав: ↑28 березня 2018, 23:15Ти проходив психологічну реабілітацію в дурдомі?Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑28 березня 2018, 22:14
Ібмецил про дурдом пише тут :
Надія повернулася додому, переживши колосальні стреси, треба було наполягати на тривалій психологічні реабілітації. Це було би єдине правильне рішення. Мінімум рік
![]()
....

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Вуйко 3 Бандерштату
- Гриф Справедливості

Я ляпаю ?
Це ж Юля сказала !
А до речі , ти маєш практику , уявлення
Ну там зелене чи жовте ?

Вуйку, то я так і не зрозуміла - зараз, коли Надійка ляпає що попало на адресу Тимошенко, ти вже целіком і полностью на Надійчиному боці? Чи навпаки? Якщо навпаки, то хіба невірно вчинила Тимошенко публічно визнавши помилку введення у політику сумнівної людини, аби тільки врятувати ту людину з рашистських типу застінків?
- Вуйко 3 Бандерштату
- Гриф Справедливості
Пригадую , коли Савченко прибула з Рашки - то не вона бігала за ЮлеюТетяна_Д писав: ↑30 березня 2018, 08:43Вуйку, то я так і не зрозуміла - зараз, коли Надійка ляпає що попало на адресу Тимошенко, ти вже целіком і полностью на Надійчиному боці? Чи навпаки? Якщо навпаки, то хіба невірно вчинила Тимошенко публічно визнавши помилку введення у політику сумнівної людини, аби тільки врятувати ту людину з рашистських типу застінків?
А Юля за нею

Навіть скажу , Савченко як би сторонилась Юлі
Я думаю , що Юля конче хотіла заполучити собі Савченко - для піара її партії , якщо це можна назвати партією .
А для самого звільнення Савченко приклали зусилля далеко не одна Юля .
А "різкі висловлювання" Савченко - не тільки в адрес Тимошенко
Тобто Савченко - надто самостійна і незручна стала
Не управляєма
І напевно що саме це - спричинило остракізм
Ми тебе породили типа - ми тебе і угробим
Що і зробили

Це коли Юля проплачувала її адвокатів? Не пєця чи держава, а Юля!Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑30 березня 2018, 10:21
Пригадую , коли Савченко прибула з Рашки - то не вона бігала за Юлею
А Юля за нею![]()
Я думаю , що Юля конче хотіла заполучити собі Савченко - для піара її партії , якщо це можна назвати партією .
Чи коли немиря по всіх світах схиляв на її підтримку провідних політиків?!
Га?! В очі дивитися!
Ти напевно вхож до тих кіл, якщо мав змогу спостерігати як Юля бігала за Надійкою?Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑30 березня 2018, 10:21Пригадую , коли Савченко прибула з Рашки - то не вона бігала за ЮлеюТетяна_Д писав: ↑30 березня 2018, 08:43Вуйку, то я так і не зрозуміла - зараз, коли Надійка ляпає що попало на адресу Тимошенко, ти вже целіком і полностью на Надійчиному боці? Чи навпаки? Якщо навпаки, то хіба невірно вчинила Тимошенко публічно визнавши помилку введення у політику сумнівної людини, аби тільки врятувати ту людину з рашистських типу застінків?
А Юля за нею![]()
А "різкі висловлювання" Савченко - не тільки в адрес Тимошенко
Тобто Савченко - надто самостійна і незручна стала
Не управляєма
І напевно що саме це - спричинило остракізм
Ми тебе породили типа - ми тебе і угробим
Що і зробили![]()
Бо ми, пересічні, просто фізично не могли цього бачити, на жаль.
То ти вважаєш, що хтось штучно знищив подальші можливості Надійки у великій політиці - хтось, але не вона сама власноруч, своїми діями, своїми більш ніж неоднозначними висловлюваннями?
До речі, ти нормально сприймав висловлювані Надійкою ідеї?
Вуйкові можна не читати, бо все одно - не допоможе.
Це все - лише частинка цілої картини. Пригадайте, як Сенченко пропонував витягти Гадю з полону практично одразу, і АП відморозилася, наче їх це не цікавить. А пізніше - Гадю вже віз Пєцик на президентському єраплані, і т.д. Питаннячко, а що змінилося? А Пєцик дав час ФСБ на "домашню роботу", щоби Гадя дійшла молочно - воскової спілості, раніше не можна було її повертати, без сенсу.
Але Пєцик, тіпа, не при ділах, то все Юлька витягала Гадю з полону.
Друге, один з політолухів звернув увагу, генерал - ад'ютант Рубан, у інтерв'ю Влащенко, сказав, між іншим, що всі, ВСІ кандидатури на обмін затверджує особисто Пєцик. Очевидно, зі своїх власних міркувань. І додав, що Пєцик Рубану цей пасаж так просто не пробачить. Результат бачимо.
Третє, ще раз згадаю полковника Без'язикова, в світлі вищенаведеної тези. Прийом у Пєцика і наступне звинувачення у роботі на тайванську дефензиву може означати, що Пєцик чекає від обміняних особистої лояльності і готовності на дрібні послуги, а тих, хто не зрозумів, хто тут головний гуманіст і благодійник - зразково карає, чужими руками, звичайно.
Це все - лише частинка цілої картини. Пригадайте, як Сенченко пропонував витягти Гадю з полону практично одразу, і АП відморозилася, наче їх це не цікавить. А пізніше - Гадю вже віз Пєцик на президентському єраплані, і т.д. Питаннячко, а що змінилося? А Пєцик дав час ФСБ на "домашню роботу", щоби Гадя дійшла молочно - воскової спілості, раніше не можна було її повертати, без сенсу.
Але Пєцик, тіпа, не при ділах, то все Юлька витягала Гадю з полону.
Друге, один з політолухів звернув увагу, генерал - ад'ютант Рубан, у інтерв'ю Влащенко, сказав, між іншим, що всі, ВСІ кандидатури на обмін затверджує особисто Пєцик. Очевидно, зі своїх власних міркувань. І додав, що Пєцик Рубану цей пасаж так просто не пробачить. Результат бачимо.
Третє, ще раз згадаю полковника Без'язикова, в світлі вищенаведеної тези. Прийом у Пєцика і наступне звинувачення у роботі на тайванську дефензиву може означати, що Пєцик чекає від обміняних особистої лояльності і готовності на дрібні послуги, а тих, хто не зрозумів, хто тут головний гуманіст і благодійник - зразково карає, чужими руками, звичайно.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Вуйко 3 Бандерштату
- Гриф Справедливості

Квіти несем для Наді !

Ми тут к вам Надя , с вот какім вапросом ...

Та то піздєц ... Фубля !

Бздуняша стабильно е гнидой 

- Амосенко Олег
Савченко, хвора на всю голову баба. Та і все.
что, серьёзно?

об этом следовало говорить, когда она в суде завывала "Горiла шина"
дорога ложка к обеду