Я - Дмитро Гнап, кандидат в Президенти

Фрося

Re: Я - Дмитро Гнап, кандидат в Президенти

Повідомлення Фрося » 10 лютого 2019, 09:36

Rostyslav Demchuk
8 февраля в 13:53 ·
Ну, що тут скажеш? Bолодимир Торбіч і Анна Бабінець забили останній цвях у політичну домовину Дмитра Гнапа. Петро Порошенко і МінСтець від задоволення потирають долоні. А зібрані людом 2,5 млн грн на заставу для Гнапа також підуть коту під хвіст. Гарно хтось замутив. Просто блискуче розклали Гнапа на лопатки. Однак постраждав не лише Дмитро Гнап і Юрій Касьянов. Удару завдано усій Агенції "Слідство.інфо". Адже мало-хто тепер віритиме у результати їх розслідувань. Довіра втрачена не лише до Дмитра Гнапа, але й до усіх журналістів-розслідувачів. Молодці! :(

Цікавить одне! Чому колеги Дмитра Гнапа не вирішили питання з премією і коштами ще 8 місяців тому, коли Дмитро Гнап офіційно оголосив про свій похід у Bелику політику? Це ж треба було організувати скандал в акурат після реєстрації Дмитра Гнапа в кандидати у президенти? Блискуча операція з дескридитації опозиційного кандидата!

https://www.facebook.com/rostyslav.demc ... uw&fref=nf

Rostyslav Demchuk
Майже 9 місяців, як Анна Бабінець очолила ГО "Слідство.інфо", однак розрахункові фінансові реквізити ГО "Слідство.інфо" і досі відсутні. Тепер фінансова інспекція з'ясує, як протягом 9 місяців здійснювались фінансові розрахунки між співробітниками ГО "Слідство.інфо". Аннушці час в'язати теплі шкарпетки. Іще! Почитайте оці цинічні, фарисейські рядки Анни Бабінець. Неначе жаби насрали в душу: "Те, що це у розпал передвиборчої кампанії, погано, звісно. Але я не граю у політику.". Ого! Причетність Петра Порошенка до "Панамських паперів", його офшори і ухилення від податків - це не політика? Тоді, що таке політика, пані Анно? І що ви там, зрештою, робите у Агенції? Чудово розумію, за керівництва пані Анни Бабінець агенціїєю ГО "Слідство.інфо" йому невдовзі настане кінець. Точніше, вже настав!

Ira Andrijchuk
Дуже влучно пiдмiтили. Слiдство.iнфо знайшли у Порошенка лише 3000 евро в офшорах проти 9000 Гнапа у банк.ячейцi. Гидотно виглядае

Відповісти