ДД...
Re: ДД...
-----------------------
йопт!!! вы вообще слышите ? в состоянии оценить что я сказала ??
или вы слышите только себя ?
УП:
Передісторія:
Валерія Гонтарева очолювала Нацбанк у 2016 році під час націоналізації ПриватБанку, яким володів Ігор Коломойський. Зараз вона живе і працює у Великій Британії.
27 серпня Печерський райсуд Києва дав Держбюро розслідувань дозвіл на силовий привід Гонтаревої на допит у справі про ймовірні зловживання службовим становищем членами правління Нацбанку.
30 серпня ексглаву НБУ у центрі Лондона збив автомобіль.
Гонтарева заявляла, що Коломойський погрожує їй, бо вона є його "головним ворогом".
Вночі 5 вересня підпалили автомобіль, зареєстрований на невістку ексголови НБУ, яку також звуть Валерія Гонтарева.
12 вересня Державне бюро розслідувань провело обшуки у київській квартирі, де прописана ексголова НБУ.
17 вересня у Гореничах під Києвом згорів ущент дім Гонтаревих.
Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що йому сподобався номер студії "Кварталу 95" про підпал будинку ексголови Нацбанку Валерії Гонтаревої.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я уважно прочитав, що Ви написали. Що Ви сказали при цьому, не знаю. Ви маєте на увазі, що Зєля дилетант як управлінець? І що? Пєця теж. І Кляча. І взагалі "менеджмент" і "економіка (окрім бухобліку") - ніяка не наука. Це я знаю.
Чи ще щось інше?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Операція "прикриття Сатановської".
Проходить успішно !!!
Щас натовп рвонеться її захищати від злобного Кварталу !!!
Я вже бачив, тезу, що всі виборці поділяються на зілюків і пєціків, і tertium non datur.
Нанайські хлопчики.
Проходить успішно !!!
Щас натовп рвонеться її захищати від злобного Кварталу !!!
Я вже бачив, тезу, що всі виборці поділяються на зілюків і пєціків, і tertium non datur.
Нанайські хлопчики.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
------------------------
ваша проблема в том что вы тоже ничего не поняли и продолжаете искать черную кошку
и да.. казались умнее...
а вам я смотрю везде заговоры и операции мерещатся
- Pestilence
- Чефхелфер
ё-маё какие страсти от юморной песни.
А мне понравилась соглашусь с Валерьевичем-это что последнее у нее сгорело?Тем более,что сама подожгла сама и возмутилась.
Жаль,что Милованов и Бородянский встали в позу "чего изволите?".
Зависимые,что от них взять..
Тем более что
І
А мне понравилась соглашусь с Валерьевичем-это что последнее у нее сгорело?Тем более,что сама подожгла сама и возмутилась.
Жаль,что Милованов и Бородянский встали в позу "чего изволите?".
Зависимые,что от них взять..
Тем более что
там было все вынесено до поджога..Муж бывшей главы Национального банка Валерии Гонтаревой – Олег – не предоставил полиции информацию о сумме убытков, нанесенных вследствие поджога дома на Киевщине.
"Сумму убытка собственник дома нам не предоставил", – сообщил спикер полиции Николай Жукович в комментарии "Українським Новинам".
По его словам, полиции также неизвестен ущерб, который был нанесен семье Гонтаревой в результате пожара.
І
nс gnіtо 🕊
@asqdycqwcngvw
5 ч.5 часов назад
Альо, это редакция? Поставьте пожалуйста для Лерочки из Лондона ее любимую песню "Враги с*жгли родную хату...".
С уважением, народ Украины
Мавка писав: ↑ ...........................................................................................................
------------------------
ваша проблема в том что вы тоже ничего не поняли и продолжаете искать черную кошку
и да.. казались умнее...
а вам я смотрю везде заговоры и операции мерещатся
Коли Лєра Сатановська знищує 98 українських банків, потім продає за 3% вартості їхнє майно, а корпоративні вкладники хором втрачають свої гроші, безнадійно, і Лєру спокійно випускають у Ландон, але вона спалює застрахований будинок і застраховану машинку, щоби надійніше претендувати на статус "бєжєнкі" - це, канєшно, ні разу не заговор, і не опєрація.
Це, просто, якось так, само трапилося.
І гроші десь, самостійно поділися.
І кінців не залишилося.
І Сатановська - нещасна постраждала бєженка.
А її компаньонші, Джарєска, Супруниха, відьма ІІІ тисячоліття - вже, також, по Ландонах і Гваделюпах, і звідти скалять зуби, у вєсьолой улібкє. Ще одна, прямо зараз рулить фінансами, скирдує мільйончик до мільйончика, на чужому горі, і це все, також, ніякий не заговор, і ні разу не операція.
Ну, хай Господь хранить Вашу рум'яну душу !!!
- Pestilence
- Чефхелфер
Во как! Комики по ящику что-то сказали - международные инвесторы не зашли! Вот пляць как влиятельно! Хоть бы не позорились
Pestilence писав: ↑ Во как! Комики по ящику что-то сказали - международные инвесторы не зашли! Вот пляць как влиятельно! Хоть бы не позорились
Нє от цього вони - ніяк не можуть !!!
Вони непремінно мають пробити днище, і ще почалапати, босоніж, по дну водойми.
- Pestilence
- Чефхелфер
Что там смешат комики, не имееет ни малейшего отношения к положению Украины в мире. Уж так опустить как опускают уже скоро 30 лет, никакие комики неспособны.
Вообще тут хоть кто-то головой думает? Во всем нормальном мире комики высмеивают политиков если есть за что, и никому в голову не приходит возмущаться. Ну давайте закроем Квартал, сошлем на рудники...back in USSA...
Не надо давать повода для высмеивания и поводов для возмущения не будет.
Это же надо, великую банкиршу высмеяли комики пателивизарю! И такие же твари как она сразу засуетились - мы, инвесторы, к вам не придем...LOL!!! Я смеюсь вам в лицо 1000 раз! Крысы типа нее и засуетились. Я даже понимаю премьера - у нас все эти "инвесторы" это те же, что выводили краденное десятки лет, и навыводили, что теперь они инвесторы, и трогать их нельзя, потому что не заведут снова украденное, но уже в виде инвестиций, а больше никто в эту черную дыру в здравом уме денег не заведет.