повністю з вами згодна.
на форумі мають бути присутні різні і протилежні думки. тоді є шанс форуму вижити.
можна ще згадати пріснозвісний суп с модером дрейк. *смайлік фейспалм*
ну як на мене модер ти нормальний. не прогнувся під доменесрацію і не сприяв перетворенню дурдому на фап - що й змусило одменесрацію зробити цей фінт з ушами "1квітня". хоч ви й забанили мене на місяць і ти називав моїх дітей жиденятами)) але люби боже правду ( як казала моя бабуся)
Да який він мій, я тебя умоляю*
эля, это гражданство абсолютно ничего не меняет и не дает никаких привилегий. и все кто регится могут писать шо попало. что они и делают. но в выборах - после достаточного срока на форуме. и не зарегиться и залечь на фапе до следующих выборов, а писать тут. ничего необычного так в любой стране даже в украине. надо ткут пожить.
так. щоб мати пасивне і активне виборче право треба бути не лиш зареєстрованим а й РЕЗИДЕНТОМ форумуasmodey писав: ↑26 березня 2018, 23:17эля, это гражданство абсолютно ничего не меняет и не дает никаких привилегий. и все кто регится могут писать шо попало. что они и делают. но в выборах - после достаточного срока на форуме. и не зарегиться и залечь на фапе до следующих выборов, а писать тут. ничего необычного так в любой стране даже в украине. надо ткут пожить.
та я згодна.asmodey писав: ↑26 березня 2018, 23:17эля, это гражданство абсолютно ничего не меняет и не дает никаких привилегий. и все кто регится могут писать шо попало. что они и делают. но в выборах - после достаточного срока на форуме. и не зарегиться и залечь на фапе до следующих выборов, а писать тут. ничего необычного так в любой стране даже в украине. надо ткут пожить.
Aelit писав: ↑26 березня 2018, 23:15ну як на мене модер ти нормальний. не прогнувся під доменесрацію і не сприяв перетворенню дурдому на фап - що й змусило одменесрацію зробити цей фінт з ушами "1квітня". хоч ви й забанили мене на місяць і ти називав моїх дітей жиденятами)) але люби боже правду ( як казала моя бабуся)
а обзывание нациками, фашистами и прочее, должно было помочь? ту ему никто тне виноват. чтож обижаться. и заметь - его никто не банит, не ограничивает возможность высказываться. просто не дают выбрать нам в модеры такого же. это форма социальной защиты.еЛКа писав: ↑26 березня 2018, 23:21та я згодна.asmodey писав: ↑26 березня 2018, 23:17эля, это гражданство абсолютно ничего не меняет и не дает никаких привилегий. и все кто регится могут писать шо попало. что они и делают. но в выборах - после достаточного срока на форуме. и не зарегиться и залечь на фапе до следующих выборов, а писать тут. ничего необычного так в любой стране даже в украине. надо ткут пожить.
от тільки той же суперглюк -він не залєгав? він ДД-шнік? він пише без зупину на дд?
І що, це йому допомогло?![]()
І, доречі, така процедура громадянства не виключає атаки олешок принципово. Лише утруднює технічно. Доведеться ще якихось заходів вживати.asmodey писав: ↑26 березня 2018, 23:17.............................................................................................................................................
эля, это гражданство абсолютно ничего не меняет и не дает никаких привилегий. и все кто регится могут писать шо попало. что они и делают. но в выборах - после достаточного срока на форуме. и не зарегиться и залечь на фапе до следующих выборов, а писать тут. ничего необычного так в любой стране даже в украине. надо ткут пожить.
та я не собираюсь возвращаться. ушел с фапа, не буду и на ручном ДД.Vollmer писав: ↑26 березня 2018, 23:35
Плітки про казус ДД вже пішли гуляти зацікавленими колами. Одмінєстрація виставила себе на посміховисько. Зараз почнуть йорзати, запрошувати в плєн. Обіцятимуть що - небудь, чого в них нема, не було і не буде. Для них не важливий форум. Їм важить виключно виконання завдання від кураторів з Мінстеця. То, що вони пропонують - також смішно. Вільним людям пропонувати рабство. Хтось вважає, що Раста сам це придумав? Може, Шрайк це сам придумав, несподівано для себе? Вони підрядилися працювати на Пєцика, і звідти їм поставили умови.