Єдиним кандидатом -Руслан Кошулинський
Re: Єдиним кандидатом -Руслан Кошулинський
https://twitter.com/zsusso777/status/11 ... 967494144
Укр777
@zsusso777
Журналисты на плюсах опустили Кошулинского, по самый ой я глубже не хочу)) связав его с 112 Аналом, медведчуком, Пупсом и ордой.
Не обижайтесь те кто за него будет голосовать, но Вы все лохи.
Мое мнение Кошулинский идет от власти, поэтому его поддерживает С14(сбу) и Ярош(сбу)
71
22:54 - 28 мар. 2019 г.
Укр777
@zsusso777
Журналисты на плюсах опустили Кошулинского, по самый ой я глубже не хочу)) связав его с 112 Аналом, медведчуком, Пупсом и ордой.
Не обижайтесь те кто за него будет голосовать, но Вы все лохи.
Мое мнение Кошулинский идет от власти, поэтому его поддерживает С14(сбу) и Ярош(сбу)
71
22:54 - 28 мар. 2019 г.
Востаннє редагувалось 29 березня 2019, 12:31 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Да последний твит хоть и долго грузится но - в точку. Размазали как манную кашу. Даже смешко смотрелся лучше.
Круче аж совет церквей. Совсем крышей поехали. Забыл в томосном угаре, что церковь у нас отделена от государства. Мосейчук пыталась напомнить, но не тут то было - стоял на своём.
-
Білокура Бєстія
Кошулинський звичайний соціаліст, як і вся свобода разом з тягнибаксом.
Білокура Бєстія писав: ↑ Кошулинський звичайний соціаліст, як і вся свобода разом з тягнибаксом.
А як ліхо вони здали свої позиції і всю риторику в оренду пєцікам !!! От що цікаво !!!
Просто дали, в користування, за мєлкій прайс, чи Вальцман - їхній справжній фюрер, а Тягнибок - так, Фунт, мєстоблюститель ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації
-
Білокура Бєстія
Чому, кошулинський теж входить в коаліцію антипетриків, і доволі успішно. Я знаю купу людей, які збираються за нього голоснути. Новоє літсо, йопт.
-
Білокура Бєстія
До речі, ви зараз з кошулинським на одному боці, чим більше голосів за нього, тим більші шанси в Зеленського.
Білокура Бєстія писав: ↑ До речі, ви зараз з кошулинським на одному боці, чим більше голосів за нього, тим більші шанси в Зеленського.
Та, не тринди. В тебе - всі на одному боці. Ще скажи, що "всі однакові".
Участь в голосуванні - є формою колаборації
блин,вот так рассыпается мнение о человеке.Готовили на президента свободовцы.