Правило 3,5%

т.е., я любое Ваше утверждение типа:
должен отыскать ?!
Можу. Але не буду. Тобі воно без надобності, як і твоїм озабоченим корєфанам. Нічого особистого. Толку з вас ніякого, нмд, а от нагадити зможете, якщо забагато знатимете. Про те, що вам треба знати, я попередив, можете прислухатися, можете ігнорувати, діло хазяйське. Мій інтерес тут в тому, щоб менше крові пролилося у майбутньому.
А пряма - це сума точок нульової довжини?
The Success of Nonviolent Civil Resistance
Between 1900-2006, campaigns of nonviolent civil resistance were twice as successful as violent campaigns. Erica Chenoweth, Professor of Public Policy at Harvard Kennedy School and a Susan S. and Kenneth L. Wallach Professor at the Radcliffe Institute for Advanced Study, will talk about her research on the impressive historical record of civil resistance in the 20th century and discuss the promise of unarmed struggle in the 21st century. She will focus on the so-called “3.5% rule”—the notion that no government can withstand a challenge of 3.5% of its population without either accommodating the movement or (in extreme cases) disintegrating. In addition to explaining why nonviolent resistance has been so effective, she will also share some lessons learned about why it sometimes fails.
т.е., ето "нечто, видимое только тебе"?!Sintez писав: ↑Можу. Але не буду. Тобі воно без надобності, як і твоїм озабоченим корєфанам. Нічого особистого. Толку з вас ніякого, нмд, а от нагадити зможете, якщо забагато знатимете. Про те, що вам треба знати, я попередив, можете прислухатися, можете ігнорувати, діло хазяйське. Мій інтерес тут в тому, щоб менше крові пролилося у майбутньому.
Втім, ознаки ви можете й самі знайти, ніякого секрету нема, ви на них дивитеся, але не бачите мабуть поки що.
Це хто, прохвесор Ілларіончік?главспец писав: ↑ ну, нашел:
К большому сожалению вообще и в особенности для граждан, выступающих против авторитаризма, в том числе жертвующих в этой борьбе своими здоровьем, свободой, жизнью, это утверждение Э.Ченовет является циничным обманом, такого «правила» не существует. Указанное «правило» представляет собой идеологическую выдумку г-жи профессора, порожденную ее некачественной работой, основанной на сфальсифицированных ею же данных.
Так отож.а баба галамага писав: ↑ Поляци скіко бабла отримали?...
Зовсім не обов'язково "некачєствєнной". Просто вкусний грант був, довелося висмоктувати із пальця.
Mack Mack писав: ↑Це хто, прохвесор Ілларіончік?главспец писав: ↑ ну, нашел:
К большому сожалению вообще и в особенности для граждан, выступающих против авторитаризма, в том числе жертвующих в этой борьбе своими здоровьем, свободой, жизнью, это утверждение Э.Ченовет является циничным обманом, такого «правила» не существует. Указанное «правило» представляет собой идеологическую выдумку г-жи профессора, порожденную ее некачественной работой, основанной на сфальсифицированных ею же данных.![]()
Вы по отрывку текста не можете найти?! Понял, в дальнейшем буду давать адрес.
Ну чому ж лише мені? Схема видна дуже багатьом: іноземні аферисти дають у борг місцевим аферистам, котрі насправді є їхніми ставлениками. Місцеві аферисти беруть ці гроші начебто під "державні гарантії", насправді ж маєцця на увазі, що виплачувати борги, тобто уже чи папіжже вкрадені гроші повинен буде НАРОД, тобто я. Я ж не давав НІКОМУ доручення й не підписувався поручителем за якісь "державні борги". Може ти підписувався? Тому тим, хто таки дає бабло, доведецця курити бамбук, точніше вимагати повернення боргів не у народу, а у тих персон, котрим вони гроші дали й котрі ті гроші вкрали. А оскільки на той час вищезгадані персони або копатимуть уранову руду в Жовтих Водах або перебуватимуть в бєгах, то грошей "інвесторам" доведецця чекати термін, близький до безконечності. Я не занадто складно пояснюю? Начебто повинно бути зрозуміло. Ось про це я і попереджаю, загалом. Думаю, такі прості речі розуміє куди більше людей, аніж вищезгадані 3,5%.главспец писав: ↑т.е., ето "нечто, видимое только тебе"?!Sintez писав: ↑
Можу. Але не буду. Тобі воно без надобності, як і твоїм озабоченим корєфанам. Нічого особистого. Толку з вас ніякого, нмд, а от нагадити зможете, якщо забагато знатимете. Про те, що вам треба знати, я попередив, можете прислухатися, можете ігнорувати, діло хазяйське. Мій інтерес тут в тому, щоб менше крові пролилося у майбутньому.
Втім, ознаки ви можете й самі знайти, ніякого секрету нема, ви на них дивитеся, але не бачите мабуть поки що.
Прикольно...
добавалю: а как Вы опредеделяете правильнго автора?
так тебя и не спрашивали, и спрашивать не будут... Чем ответишь? Ну, кроме лозунгов.Sintez писав: ↑Ну чому ж лише мені? Схема видна дуже багатьом: іноземні аферисти дають у борг місцевим аферистам, котрі насправді є їхніми ставлениками. Місцеві аферисти беруть ці гроші начебто під "державні гарантії", насправді ж маєцця на увазі, що виплачувати борги, тобто уже чи папіжже вкрадені гроші повинен буде НАРОД, тобто я. Я ж не давав НІКОМУ доручення й не підписувався поручителем за якісь "державні борги". Може ти підписувався? Тому тим, хто таки дає бабло, доведецця курити бамбук, точніше вимагати повернення боргів не у народу, а у тих персон, котрим вони гроші дали й котрі ті гроші вкрали. А оскільки на той час вищезгадані персони або копатимуть уранову руду в Жовтих Водах або перебуватимуть в бєгах, то грошей "інвесторам" доведецця чекати термін, близький до безконечності. Я не занадто складно пояснюю? Начебто повинно бути зрозуміло. Ось про це я і попереджаю, загалом. Думаю, такі прості речі розуміє куди більше людей, аніж вищезгадані 3,5%.
Навіщо мені відповідати, якщо не питали й питати не будуть? Ти заплутався?главспец писав: ↑так тебя и не спрашивали, и спрашивать не будут... Чем ответишь? Ну, кроме лозунгов.Sintez писав: ↑ Ну чому ж лише мені? Схема видна дуже багатьом: іноземні аферисти дають у борг місцевим аферистам, котрі насправді є їхніми ставлениками. Місцеві аферисти беруть ці гроші начебто під "державні гарантії", насправді ж маєцця на увазі, що виплачувати борги, тобто уже чи папіжже вкрадені гроші повинен буде НАРОД, тобто я. Я ж не давав НІКОМУ доручення й не підписувався поручителем за якісь "державні борги". Може ти підписувався? Тому тим, хто таки дає бабло, доведецця курити бамбук, точніше вимагати повернення боргів не у народу, а у тих персон, котрим вони гроші дали й котрі ті гроші вкрали. А оскільки на той час вищезгадані персони або копатимуть уранову руду в Жовтих Водах або перебуватимуть в бєгах, то грошей "інвесторам" доведецця чекати термін, близький до безконечності. Я не занадто складно пояснюю? Начебто повинно бути зрозуміло. Ось про це я і попереджаю, загалом. Думаю, такі прості речі розуміє куди більше людей, аніж вищезгадані 3,5%.