До уваги іноземців й інших потенційних "інвесторів".

Mack Mack

Re: До уваги іноземців й інших потенційних "інвесторів".

Повідомлення Mack Mack » 08 липня 2021, 14:22

главспец писав: т.е., критерий - количество? И сколько надо для фиксации "САМОусвідомлення" народом(С)?
Правило 3,5% :secret:

главспец

Повідомлення главспец » 08 липня 2021, 14:24

Mack Mack писав:
главспец писав: т.е., критерий - количество? И сколько надо для фиксации "САМОусвідомлення" народом(С)?
источник?

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 08 липня 2021, 14:26

главспец писав: источник?
Вас у гуглі забанілі? :lol:

главспец

Повідомлення главспец » 08 липня 2021, 14:35

Mack Mack писав:
т.е., я любое Ваше утверждение типа:
Mack Mack писав: Правило 3,5%
должен отыскать ?!
ну, нашел:
К большому сожалению вообще и в особенности для граждан, выступающих против авторитаризма, в том числе жертвующих в этой борьбе своими здоровьем, свободой, жизнью, это утверждение Э.Ченовет является циничным обманом, такого «правила» не существует. Указанное «правило» представляет собой идеологическую выдумку г-жи профессора, порожденную ее некачественной работой, основанной на сфальсифицированных ею же данных.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 липня 2021, 14:47

главспец писав:
Sintez писав: Та ні, не таємні. Ключовий поворот сюжету - УСВІДОМЛЕННЯ системою "Скайнет" себе як особи. Саме подібне САМОусвідомлення прямо зараз переживає Народ України. Відвернути його вже ніхто не може.
я не заметил даже малейших признаков! Можешь перечислить приметы-проявления такого " САМОусвідомлення"?!
Можу. Але не буду. Тобі воно без надобності, як і твоїм озабоченим корєфанам. Нічого особистого. Толку з вас ніякого, нмд, а от нагадити зможете, якщо забагато знатимете. Про те, що вам треба знати, я попередив, можете прислухатися, можете ігнорувати, діло хазяйське. Мій інтерес тут в тому, щоб менше крові пролилося у майбутньому.
Втім, ознаки ви можете й самі знайти, ніякого секрету нема, ви на них дивитеся, але не бачите мабуть поки що.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 липня 2021, 14:49

Mack Mack писав:
главспец писав: т.е., не отдельные личности (что вполне естественно), а некий "народ", в целом.
А "народ" це однорідна біомаса чи суспільство що складається з окремих індивідуумів? :lol:
А пряма - це сума точок нульової довжини?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 08 липня 2021, 14:50

The Success of Nonviolent Civil Resistance
Between 1900-2006, campaigns of nonviolent civil resistance were twice as successful as violent campaigns. Erica Chenoweth, Professor of Public Policy at Harvard Kennedy School and a Susan S. and Kenneth L. Wallach Professor at the Radcliffe Institute for Advanced Study, will talk about her research on the impressive historical record of civil resistance in the 20th century and discuss the promise of unarmed struggle in the 21st century. She will focus on the so-called “3.5% rule”—the notion that no government can withstand a challenge of 3.5% of its population without either accommodating the movement or (in extreme cases) disintegrating. In addition to explaining why nonviolent resistance has been so effective, she will also share some lessons learned about why it sometimes fails.

главспец

Повідомлення главспец » 08 липня 2021, 14:51

Sintez писав:
главспец писав:

я не заметил даже малейших признаков! Можешь перечислить приметы-проявления такого " САМОусвідомлення"?!
Можу. Але не буду. Тобі воно без надобності, як і твоїм озабоченим корєфанам. Нічого особистого. Толку з вас ніякого, нмд, а от нагадити зможете, якщо забагато знатимете. Про те, що вам треба знати, я попередив, можете прислухатися, можете ігнорувати, діло хазяйське. Мій інтерес тут в тому, щоб менше крові пролилося у майбутньому.
Втім, ознаки ви можете й самі знайти, ніякого секрету нема, ви на них дивитеся, але не бачите мабуть поки що.
т.е., ето "нечто, видимое только тебе"?!
Прикольно...

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 08 липня 2021, 16:11

главспец писав: ну, нашел:
К большому сожалению вообще и в особенности для граждан, выступающих против авторитаризма, в том числе жертвующих в этой борьбе своими здоровьем, свободой, жизнью, это утверждение Э.Ченовет является циничным обманом, такого «правила» не существует. Указанное «правило» представляет собой идеологическую выдумку г-жи профессора, порожденную ее некачественной работой, основанной на сфальсифицированных ею же данных.
Це хто, прохвесор Ілларіончік? :lol:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 08 липня 2021, 16:12

Sintez писав: А пряма - це сума точок нульової довжини?
там безкінечне число точок, на відміну від социума ;)

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 08 липня 2021, 16:56

Mack Mack писав:

Мало,
з 3,5% може хіба що початися і захлинутися,
але з 3,5% може і початися і зростати до, скажімо, 35%, а це вже - незворотні зміни,

для того, щоб не захлинулося, не потухло/не погасло, ідея, гасла повинні бути справді чіткими, простими, зрозумілими, реальними і справедливими... і ще потрібне... таки... бабло. :pardon:

Поляци скіко бабла отримали?...

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 08 липня 2021, 17:03

а баба галамага писав: Поляци скіко бабла отримали?...
Так отож.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 липня 2021, 18:22

главспец писав: . Указанное «правило» представляет собой идеологическую выдумку г-жи профессора, порожденную ее некачественной работой, основанной на сфальсифицированных ею же данных.
Зовсім не обов'язково "некачєствєнной". Просто вкусний грант був, довелося висмоктувати із пальця.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 08 липня 2021, 18:54

Mack Mack писав:
главспец писав: ну, нашел:
Це хто, прохвесор Ілларіончік? :lol:
Mack Mack писав:
Вы по отрывку текста не можете найти?! Понял, в дальнейшем буду давать адрес.

Итак, кто же у Вас признанный авторитет, а кто убогий аматор в етом вопросе?
Можно списком.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 08 липня 2021, 19:20

главспец писав: Вы по отрывку текста не можете найти?! Понял, в дальнейшем буду давать адрес.
Ви хоча б автора подивились спочатку. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 липня 2021, 20:13

главспец писав:
Sintez писав:

т.е., ето "нечто, видимое только тебе"?!
Прикольно...
Ну чому ж лише мені? Схема видна дуже багатьом: іноземні аферисти дають у борг місцевим аферистам, котрі насправді є їхніми ставлениками. Місцеві аферисти беруть ці гроші начебто під "державні гарантії", насправді ж маєцця на увазі, що виплачувати борги, тобто уже чи папіжже вкрадені гроші повинен буде НАРОД, тобто я. Я ж не давав НІКОМУ доручення й не підписувався поручителем за якісь "державні борги". Може ти підписувався? Тому тим, хто таки дає бабло, доведецця курити бамбук, точніше вимагати повернення боргів не у народу, а у тих персон, котрим вони гроші дали й котрі ті гроші вкрали. А оскільки на той час вищезгадані персони або копатимуть уранову руду в Жовтих Водах або перебуватимуть в бєгах, то грошей "інвесторам" доведецця чекати термін, близький до безконечності. Я не занадто складно пояснюю? Начебто повинно бути зрозуміло. Ось про це я і попереджаю, загалом. Думаю, такі прості речі розуміє куди більше людей, аніж вищезгадані 3,5%.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 08 липня 2021, 21:04

Mack Mack писав:
главспец писав: Вы по отрывку текста не можете найти?! Понял, в дальнейшем буду давать адрес.
Ви хоча б автора подивились спочатку. :lol:
главспец писав: Итак, кто же у Вас признанный авторитет, а кто убогий аматор в етом вопросе?
Можно списком.
добавалю: а как Вы опредеделяете правильнго автора?

главспец

Повідомлення главспец » 08 липня 2021, 21:08

Sintez писав:
главспец писав: т.е., ето "нечто, видимое только тебе"?!
Прикольно...
Ну чому ж лише мені? Схема видна дуже багатьом: іноземні аферисти дають у борг місцевим аферистам, котрі насправді є їхніми ставлениками. Місцеві аферисти беруть ці гроші начебто під "державні гарантії", насправді ж маєцця на увазі, що виплачувати борги, тобто уже чи папіжже вкрадені гроші повинен буде НАРОД, тобто я. Я ж не давав НІКОМУ доручення й не підписувався поручителем за якісь "державні борги". Може ти підписувався? Тому тим, хто таки дає бабло, доведецця курити бамбук, точніше вимагати повернення боргів не у народу, а у тих персон, котрим вони гроші дали й котрі ті гроші вкрали. А оскільки на той час вищезгадані персони або копатимуть уранову руду в Жовтих Водах або перебуватимуть в бєгах, то грошей "інвесторам" доведецця чекати термін, близький до безконечності. Я не занадто складно пояснюю? Начебто повинно бути зрозуміло. Ось про це я і попереджаю, загалом. Думаю, такі прості речі розуміє куди більше людей, аніж вищезгадані 3,5%.
так тебя и не спрашивали, и спрашивать не будут... Чем ответишь? Ну, кроме лозунгов.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 липня 2021, 21:15

главспец писав:
Sintez писав: Ну чому ж лише мені? Схема видна дуже багатьом: іноземні аферисти дають у борг місцевим аферистам, котрі насправді є їхніми ставлениками. Місцеві аферисти беруть ці гроші начебто під "державні гарантії", насправді ж маєцця на увазі, що виплачувати борги, тобто уже чи папіжже вкрадені гроші повинен буде НАРОД, тобто я. Я ж не давав НІКОМУ доручення й не підписувався поручителем за якісь "державні борги". Може ти підписувався? Тому тим, хто таки дає бабло, доведецця курити бамбук, точніше вимагати повернення боргів не у народу, а у тих персон, котрим вони гроші дали й котрі ті гроші вкрали. А оскільки на той час вищезгадані персони або копатимуть уранову руду в Жовтих Водах або перебуватимуть в бєгах, то грошей "інвесторам" доведецця чекати термін, близький до безконечності. Я не занадто складно пояснюю? Начебто повинно бути зрозуміло. Ось про це я і попереджаю, загалом. Думаю, такі прості речі розуміє куди більше людей, аніж вищезгадані 3,5%.
так тебя и не спрашивали, и спрашивать не будут... Чем ответишь? Ну, кроме лозунгов.
Навіщо мені відповідати, якщо не питали й питати не будуть? Ти заплутався?

Відповідати доведецця аферистам, і спрос буде конкретний. Я вже давно попереджав про це. Це не мої вигадки, це невідворотній розвиток суспільства.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 08 липня 2021, 21:18

Sintez писав: Навіщо мені відповідати, якщо не питали й питати не будуть? Ти заплутався?
расскажешь по долгам за комуналку! Колекторам.

Відповісти