коронавірус в Україні

Sintez
Єретик

Re: коронавірус в Україні

Повідомлення Sintez » 20 травня 2020, 12:46

stan700 писав:
Sintez писав: Сіла в електричку, їхати в інститут,
тобто в 8 годин ранку в електрічці нікого?
Не знаю. Дівчина зникла, як у воду канула.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 травня 2020, 12:59

Фрося писав: "Человек не то что кричит – он стонет: "Дышать, дышать, дышать!.." Ты стоишь и смотришь – и ничего не можешь сделать".
Але намордника не знімають.

Можна робити багато чого. Але медики не будуть. І пацієнти, слухаючи медиків, теж.

Можеш, загалом, дещо зробити. Попа викликати...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

stan700

Повідомлення stan700 » 20 травня 2020, 13:24

Sintez писав: Можна робити багато чого.
поделись

Нечай

Повідомлення Нечай » 20 травня 2020, 13:30

Фрося писав:
Фрося, я таких историй могу рассказать десятки, если не сотни. Как у беременной Маши случилось кровоизлияние в мозг на сроке 24 нед, беременность прервали, а Машу прооперировали в Киеве. Причём медики не взяли ни копейки, но больше 30 тысяч гривен ушло на медикаменты. Было это, кстати, ещё до последнего Майдана, до "реформ" Супрун. Но Маша всё равно без сознания, и родственники говорят, что уже продали дом и не знают, что ещё продать. Или про мальчика 17-лет с врождённым ДЦП, которого мать, работая на разных работах, тянула с рождения, даже купила ему компьютер. На котором тот мог худо бедно работать и даже что-то говорить. Как мне, взрослому мужику, хотелось плакать, когда она мне протягивала 50 гривен от того, что она подумала. что я их могу взять. Но ведь кто-то же брал и берёт сейчас! Мальчик постоянно лежал, ДЦП всё-таки, были застойные явления в лёгких, лечили антибиотиками, получили иммунодефицит. Я маме сказал, что на следующее дежурство принесу ей рецепт с травами, он у меня записан, как раз для таких случаев. Но он умер на следующий день, причём всё вышло очень быстро и неожиданно.

Так что не постите, Фрося, больше подобную хрень, потому что там каждый день происходит сотни подобных трагедий. Вы даже представить не можете того ужаса, который творится в нынешних украинских больницах, особенно для таких врачей, как я, воспитанных в советской системе медицины. Основная причина, почему я уехал в Рашку-не смог больше этого выносить. Что бы там про нынешнюю Рашку не говорили, но здесь ПОКА уровень медицинского обеспечения на порядок выше, чем в Украине.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 травня 2020, 13:39

stan700 писав:
Sintez писав: Можна робити багато чого.
поделись
1. Зняти маску
2. Вивести на свіже повітря. Чи хоч вікна розкрити.
3. Рух. Хоча б навіть лежачи, якщо немає сил встати. Хоч якась дихальна гімнастика
Я, коли пару місяців тому вночі задихався, від того ж вірусу чи ні, просто лежав вночі й махав перед собою руками, зігнутими в ліктях. Сотні, може тисячу разів, хз. Доки не заснув.
4. Кисень - смерть. Подробиці - у Неумивакіна.
5. Вдосталь чистої води. Подробиці - у нього ж.
І ще багато чого у нього є, сам знайдеш при потребі.

Але все це медичним фанатикам-ортодоксам і їхній пастві не допоможе. Вони здихатимуть самі й вбиватимуть інших, строго "по протоколу".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 травня 2020, 13:49

Нечай писав: Так что не постите, Фрося, больше подобную хрень, потому что там каждый день происходит сотни подобных трагедий
Пропаганда, сэр. Треба ж лохів чимось залякувати.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 травня 2020, 13:51

stan700 писав: поделись
Найголовніше ж - не боятися. Ніколи й нічого. Радіти життю. Воно реально прекрасне, просто навчись це помічати.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 20 травня 2020, 13:55

Sintez писав: .............................................................................................................................
1. Зняти маску
2. Вивести на свіже повітря. Чи хоч вікна розкрити.
3. Рух. Хоча б навіть лежачи, якщо немає сил встати. Хоч якась дихальна гімнастика
Я, коли пару місяців тому вночі задихався, від того ж вірусу чи ні, просто лежав вночі й махав перед собою руками, зігнутими в ліктях. Сотні, може тисячу разів, хз. Доки не заснув.
4. Кисень - смерть. Подробиці - у Неумивакіна.
5. Вдосталь чистої води. Подробиці - у нього ж.
І ще багато чого у нього є, сам знайдеш при потребі.
.............................................................................................................................

Так, приблизно те саме.
Я, від першого дня, як захворів, пив чай, своєї улюбленої марки, їжу дещо обмежив, та й апетит пропав, а чаю пив удвічі більше, ніж завжди. Я спочатку замислився - що робити? В голові - дзвони, температура 39,9, все тіло, м'язи, суглоби - наче побите, рівно пройти не можу, порушена координація рухів. Заплющив очі, подумав - а чого мені хочеться? Хотілося свіжого зеленого чаю, без цукру, без нічого.
Коли зникла дихалка, і було ниюче відчуття в легенях, вгорі - частину шляху до роботи і з роботи долав пішки, кілометрів шість щодня, високим темпом, дихалка вирівнялася, тижні за два - три.
Людина - така тварюка, що для виживання має ворушитися. І то для неї - база всякого лікування.
Закінчив рухатися - закінчив жити.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 травня 2020, 14:08

Vollmer писав: Закінчив рухатися - закінчив жити.
Медики при всякій халепі прописують постільний режим. Хоча нмд після 40 років то неілюзорний шанс зклеїти ласти.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 20 травня 2020, 14:29

Sintez писав:
Нечай писав: Так что не постите, Фрося, больше подобную хрень, потому что там каждый день происходит сотни подобных трагедий
та да ,один сидит с рашки пропагандирует и не скрывает этого,второй -щирий украинец ему поддакивает и со всем соглашается.Sintez,может пора тебе в рашку,уже готов,возьмут с руками и ногами. :gs:

stan700

Повідомлення stan700 » 20 травня 2020, 14:36

Sintez писав: І ще багато чого у нього є, сам знайдеш при потребі.
на роботу як доїхать?
і на роботі коров пасти?

stan700

Повідомлення stan700 » 20 травня 2020, 14:37

Зображення

stan700

Повідомлення stan700 » 20 травня 2020, 14:43

Sintez писав: Радіти життю. Воно реально прекрасне, просто навчись це помічати.
реальность
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 травня 2020, 21:18

Фрося писав:
Sintez писав: Пропаганда, сэр. Треба ж лохів чимось залякувати.
та да ,один сидит с рашки пропагандирует и не скрывает этого,второй -щирий украинец ему поддакивает и со всем соглашается.Sintez,может пора тебе в рашку,уже готов,возьмут с руками и ногами. :gs:
З якого переляку? Залишати Україну різній плєсєні на з'їдання? Щяз! :fuck:

Скучно, рєбята? Краще мовчіть в тряпочьку й не відсвічуйте.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 травня 2020, 21:41

stan700 писав:
Sintez писав: Радіти життю. Воно реально прекрасне, просто навчись це помічати.
реальность
Зображення
Кожному - своє(с).
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 20 травня 2020, 21:42

Фрося писав:
Sintez писав:

Фрося, я из Украины в Рашку ничего не вывез, уехал с двумя чемоданами личных вещей. В отличие от Моники, который продаёт Украину оптом и в розницу, вместе с землёй и людьми. Половину своего рабочего стажа я проработал в Украине, что даёт мне право иметь своё личное мнение в отношении того, что там происходит и его высказывать.

stan700

Повідомлення stan700 » 21 травня 2020, 13:22

Нечай писав: Фрося, я из Украины в Рашку ничего не вывез, уехал с двумя чемоданами личных вещей.
так в багдаде усё есть. и кисельніе берега ....

stan700

Повідомлення stan700 » 21 травня 2020, 13:23

Нечай писав: Половину своего рабочего стажа я проработал в Украине, что даёт мне право иметь своё личное мнение в отношении того, что там происходит и его высказывать.
канцелярщиной пахнет

M_M

Повідомлення M_M » 22 травня 2020, 15:02

За минувшие сутки в Киеве выявили 47 случаев COVID-19, один человек умер. Больше всего новых заболевших - в Соломенском и Святошинском районах.
Карантин в Киеве могут не ослабить с 23 мая. Об этом сообщил сегодня на брифинге мэр столицы Виталий Кличко.

Читайте нас в Telegram: проверенные факты, только важное

Столица не соответствует одному из критериев Минздрава для перехода на второй этап ослабления карантина: в Киеве количество заболевших за последнюю неделю составляет 15,6 на 100 000 человек, в то время как должно быть менее 12.

Кличко обратился к Кабмину с просьбой разрешить работу наземного транспорта и торговых организаций площадью до 1000 квадратных метров с 23 мая, а работу метро с 25 мая, поскольку в городе, по его словам, транспортный коллапс.

Завтра с утра комиссия Киева по чрезвычайным ситуациям примет окончательное решение.

За минувшие сутки в Киеве выявили 47 случаев COVID-19, один человек умер. Среди новых заболевших - девять медиков. За сутки в столице госпитализированы 16 пациентов, остальные лечатся на самоизоляции под наблюдением врачей.

С начала эпидемии в Киеве подтверждено 2522 случая COVID-19, 58 человек умерли, 338 выздоровели.

Число заболевших в Дарницком районе превысило 500 человек. Больше всего заболевших за сутки - в Соломенском и Святошинском районах, по семь человек.

M_M

Повідомлення M_M » 23 травня 2020, 14:50

На сьогоднішній день перехід до 2 етапу пом'якшення карантину в Києві неможливий через перевищення показника захворюваності на 100 тисяч населення.

Джерело: міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу в суботу

Деталі: Міністр зазначив, що у середу Кабміном була прийнята постанова щодо продовження карантину до 22 червня, яка передбачає декілька етапів виходу з карантину, а також запровадження так званого адаптивного карантину, тобто різного для різних областей.

Однією з ознак адаптивного карантину є інцидентість – кількість нових хворих за останні 7 днів на 100 тисяч населення. Цей показник встановлений на рівні 12.

Пряма мова: "На сьогоднішній день у місті Києві цей показник перевищує 12, він складає на рівні 15. Тому, якщо ми кажемо про сьогодні, перехід в інший, другий етап пом'якшення поки неможливий.

Але я не виключаю, що ситуація може змінитися найближчими днями. Тоді буде прийнято відповідне рішення на регіональній комісії ТЕБ та НС, і може бути змінено".
Трохи пізніше...
Міністерство охорони України дозволило Києву перейти до другого етапу пом’якшення карантинних обмежень. Про це у «Фейсбуці» повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«Гарна новина для киян. Нещодавно мені надійшли нові дані щодо показників готовності регіонів до послаблень карантину. Рівень захворюваності по місту Київ зараз становить 11,7 на 100 тисяч населення при нормі 12. Це означає, що Київ може переходити на другий етап виходу з карантину. Далі – справа за рішенням міської комісії ТЕБ та НС», – написав він.
Черговий Підрахуй?

Відповісти