Проблема

Відповісти
Sintez
Єретик

Re: Проблема

Повідомлення Sintez » 23 березня 2019, 20:00

Такі ж окуєвші газовики, й уже давно. Нав"язування "послуг" там уже стало звичною практикою, а вартість тих "послуг" така, що людям інколи простіше відмовитися від газу. Ета пц.

Це погано, але це - лише видима частина "айсберга". Ні в казці сказати, ні пером описати, скільки подібних нафік не потрібних "услужників" нікого не питають, а їхні гівно"послуги" тупо оплачуюцця із тарифів, відповідно тарифи весь час збільшують. "Економічно обгруновано", ага.

Це треба міняти, паразитів із організму-суспільства треба виганяти. Але як це робити в суспільстві, отруєному "ліберально-риночьними" догмами - я не знаю.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 23 березня 2019, 20:06

M_M писав:
Sintez писав: можливо тепер Ви зрозумієте, чому умовою свого модераторства я висунув принципову відсутність писаних правил
А я хіба десь заперечував? Тут більше важлива наявність зворотнього зв'язку ніж будь-які правила. Правила були б корисні для новеньких, але в нас їх небагато.
Новенький має можливість зпершу трохи почитати, щоб зрозуміти, чим "дихає" форум. І взагалі просто додержуватися елементарних норм ввічливості, яких додержуюцця люди в реалі, зокрема щоб випадково не отримати по морді. Якщо ж руки чухаюцця й новенький не читатєль а пейсатєль, то час для читання може надати модератор. :blush2:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 червня 2019, 08:22

oven писав:
Sintez писав: Містичний шлях - скажіть тому козлу,
Сказала. Не зовсім так, але сказала. Тепер шукаю юриста для консультації. Взагалі у мене позиція оптимістична. І два способи вирішення проблеми. По дзвінку або через розголос. Що зможу - зроблю. Хоча можливостей у мене небагато. Але я спробую. На моїй стороні правда.
Ну і чим скінчилося діло?

ПС. През Зєля скасував обмеження для встановлення нотаріусами рівня цін на свої "послуги"... Тепер нотаріуси зможуть нарешті пересісти на пристойні майбахи із осоружних рендж-роверів...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

oven
щира українка

Повідомлення oven » 27 червня 2019, 22:50

Sintez писав:
oven писав: Сказала. Не зовсім так, але сказала. Тепер шукаю юриста для консультації. Взагалі у мене позиція оптимістична. І два способи вирішення проблеми. По дзвінку або через розголос. Що зможу - зроблю. Хоча можливостей у мене небагато. Але я спробую. На моїй стороні правда.
Ну і чим скінчилося діло?

ПС. През Зєля скасував обмеження для встановлення нотаріусами рівня цін на свої "послуги"... Тепер нотаріуси зможуть нарешті пересісти на пристойні майбахи із осоружних рендж-роверів...
Все заглохло. Два рази бті моєму нотаріусу надало офіційну відповідь що послуги в них платні. А їхній юрист мені сказала, що все вирішує особисто генеральний директор. Від його бажання залежить, чи нададуть довідку про право власності моєму юристу. Тепер мені залишилось почекати виборів. Плекаю надію, що команда Зеленського таки знесе цю клептократичну шушваль всраною мітлою.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 червня 2019, 22:55

Я сумніваюся. Бо поки що метуть вони в основному язиком. Втім, побачимо.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

oven
щира українка

Повідомлення oven » 27 червня 2019, 22:59

Sintez писав: Я сумніваюся. Бо поки що метуть вони в основному язиком. Втім, побачимо.
А що ви мені пропонуєте? Хабара давати не буду.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 червня 2019, 23:04

oven писав:
Sintez писав: Я сумніваюся. Бо поки що метуть вони в основному язиком. Втім, побачимо.
Та нічого. Тут всю систему треба в брухт, поки що це фантастика.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 червня 2019, 23:13

oven писав:

Є способи, але вони Вам не сподобаються. :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

oven
щира українка

Повідомлення oven » 27 червня 2019, 23:44

Vollmer писав:
oven писав: А що ви мені пропонуєте? Хабара давати не буду.

Є способи, але вони Вам не сподобаються. :lol: :lol: :lol:
:triniti: :hunter:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 червня 2019, 05:32

oven писав: ... Тепер мені залишилось почекати виборів. Плекаю надію, що команда Зеленського таки знесе цю клептократичну шушваль всраною мітлою.
На сьогодні Зєлінський зняв для нотаріусів обмеження у встановленні цін на їхні "послуги". Тому мені здаєцця, що потім "мітлою" - малоймовірно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти