я живу в тій же вроттердам пидронії що й ти. але те що мене оточують продажні рукожопі тупі мародери - не спокушає мене ставати таким же.asmodey писав: ↑06 квітня 2018, 21:43птахы так и остались птахами, а рыбы рыбами. а мы можем быть кем угодно. это в тебе веганские заскоки говорят. если б ты пожил голым и ьосым тна корешках со своей семьей в пещере без огня в морозы хот неделю, то эти заскоки вылетели б без остатка. и до конца жизни.
Я знову не спрацювався...
Re: Я знову не спрацювався...

Не. И вновь продолжается бой
СпойлерРозкрити

Востаннє редагувалось 11 квітня 2018, 17:44 користувачем VVV_VVV, всього редагувалось 1 раз.
темы нет ни в смитныке ни в предбаннике. похоже сявка обосравшаяся заметает следы.
это палево, бля. надо было качать ветку целиком.

значит еще не клюнул в жопу дятел.Aelit писав: ↑06 квітня 2018, 22:10я живу в тій же вроттердам пидронії що й ти. але те що мене оточують продажні рукожопі тупі мародери - не спокушає мене ставати таким же.asmodey писав: ↑06 квітня 2018, 21:43птахы так и остались птахами, а рыбы рыбами. а мы можем быть кем угодно. это в тебе веганские заскоки говорят. если б ты пожил голым и ьосым тна корешках со своей семьей в пещере без огня в морозы хот неделю, то эти заскоки вылетели б без остатка. и до конца жизни.

Пiдходить Клавдiй, хтивий дядько принца.
Клавдiй:
- Мон шер Гамлтт! Ходiмо в кабiнeт. Цукерку дам тобi я
посмоктати. Цукерка очeнь класна, Тузiк вкусний.
Клавдiй огидно плямкаe губами, iзображая чудний нехуйо-
вий Тузiк. У ту же мить з моря вилазить Привид в брудному
простирадлi.
Привид:
- Не вiр, мiй сину, цьому пiдорасу. Цукерку ту тобi вiн в
жопу встромить.
там не спевают ветки сносить.

Как в том анекдоте про попа в кинотеатре: Поздно, батюшка...

Востаннє редагувалось 11 квітня 2018, 17:43 користувачем VVV_VVV, всього редагувалось 1 раз.
и куда они ее прибрали?
Турч керосинит

Востаннє редагувалось 11 квітня 2018, 17:42 користувачем VVV_VVV, всього редагувалось 1 раз.

знесуть кудись подалі з очей і взагалі їх попросять не виносити сор із ізби.
сяву душить жаба, свєта взяла гроші і кинула лоха, що і очікувалося. знайшли спонсора і використали на "ремонт" фупу. це ж треба було бути таким ідіотом.

вся сучасна товарно-грошова укросистема прекрасно продемонстрована на прикладі фупу.
і ці люди так би мовити задають тон в інетах.
причому отаке спостерігається по всьому світу.
це якесь тотальне дно.
в мене відсутні гарні прогнози на майбутнє.
- тигрик паласатий
Я вам скажу друзі, що хворіючи, я отримувала насолоду від споглядання баталій на двох "дружніх " форумах. Шкодую, що забанена на ФУПі. Я б обов"язково примусила ТП йожака злетіти з катушок, увірватися у модерську і порушити всі свої клятви, що вона до кнопки ні-ні. Бгггг
помнится этого лоха тернопольского еще и алкоголик пивас киданул..
бизнесмен алигарх йоптель..
бизнесмен алигарх йоптель..

эти тупые бараны даже не понимают, что наделали. нельзя сделать "все как было раньше". шрайки уже попробовали, но баранов чужой опыт не учит. затеяв этот срач, и вывалив кучу говен друг другу на головы, стать опять корешами уже не получится. и вернуть доверие тоже. слово ебланы - даже не описывает явления. 

не думаю, шо у славіка всі кнопки в руках. хто вирубив дурдом шрайка? харітон, як модератор? отож.VVV_VVV писав: ↑06 квітня 2018, 21:42И я не понимаю - а чё и не поржать? Там бразильские сериалы отдыхают - две ипанашки поссорились друг с другом.
Если б эти ипанашки ссорились где-то по каким-то своим причинам, то они вряд ли кого-то интересовали бы ВААПЩЕ.
Но вот беда - эти ипанашки захватили интересную когда-то площадку, на которой каждый из нас провел некоторое время.
А сейчас, эти дебилы, доведя своей тупостью форум до ручки, пытаются выяснить кто кому Рабинович.
Сейчас, похоже, дурнопильский олигофрен остается на хозяйстве один.
И придется искать новых админов-модеров и прочих растаманов. Это тебе не в танчики дрочить.
Так что - самое интересное еще впереди.
пы.сы.
![]()
![]()

у свєти теж такої кнопки для повного управління фупом теж нема. просто вона поки шо влаштовує хазяїв.
Какие клятвы?тигрик паласатий писав: ↑06 квітня 2018, 22:30Я вам скажу друзі, що хворіючи, я отримувала насолоду від споглядання баталій на двох "дружніх " форумах. Шкодую, що забанена на ФУПі. Я б обов"язково примусила ТП йожака злетіти з катушок, увірватися у модерську і порушити всі свої клятви, що вона до кнопки ні-ні. Бгггг

Оно никогда от модерации не устранялось. О чем в той эпической веточке было и поведано.

Востаннє редагувалось 11 квітня 2018, 17:43 користувачем VVV_VVV, всього редагувалось 1 раз.

щось подібне на моїй памяті було тільки коли Сурок і Гражданін виясняли хто кого кинув, коли ригам продавали "проект Вона"

там є "каманда" заприсяжених. їм свєта видала чорний список, кого банити в разі її тимчсової відсутністі. вони ж вже натаскані там на прийоми. бачать тебе, питають шось про свєту конкретно, ти відповідаєш - і опиняєшся в бані.тигрик паласатий писав: ↑06 квітня 2018, 22:30Я вам скажу друзі, що хворіючи, я отримувала насолоду від споглядання баталій на двох "дружніх " форумах. Шкодую, що забанена на ФУПі. Я б обов"язково примусила ТП йожака злетіти з катушок, увірватися у модерську і порушити всі свої клятви, що вона до кнопки ні-ні. Бгггг