То ж то й воно. На тверезу.

Не дивуйся. Це релігійна суперечка, насправді.
Ну треба ж чимось розважитися, якщо тільки про вірус, то реально чокнутися можна.
То ж то й воно. На тверезу.
Для меня.
Я Віру нічому не збирався нравоучити, Боже збав. Тепер і взагалі акуратно обходитиму.
Отвєчать? Отвєчать всім доводицця, за кожен крок. Просто майже ніколи не розуміють, що сьогоднішня гуля на лобі - то нерідео отвєтка за забутий "косяк" минулих днів.
Ненадо утрировать.
Насправді я дуже поважаю пана Sіntez, і вважаю, що він рано чи пізно зрозуміє помилку. Не все втрачено. Він намагається щось зробити, та вчиться, попри початкове відштовхування деяких тез. І ще, я теж в нього дечому вчуся. Саме під час "баталій". А розмова між людьми, що мають спільні погляди та однакові знання - згаяний час. Бо нічого нового ніхто з них не почує.
Моє "обожествлєниє Сталіна" - вигадка.
Ні, не пам'ятаю.
Це радує. Алаверди можу лише додати, що ніяким боком не хотів би, щоб історія повторилася і знову підійшла до того лютого 3,14, до котрого зкотилася сто років тому, й котрий довелося розгрібати так нелюбимому Вами Сталіну. Але вона зкочуєцця, зповзає до краю прірви...M_M писав: ↑Насправді я дуже поважаю пана Sіntez, і вважаю, що він рано чи пізно зрозуміє помилку. Не все втрачено. Він намагається щось зробити, та вчиться, попри початкове відштовхування деяких тез. І ще, я теж в нього дечому вчуся. Саме під час "баталій". А розмова між людьми, що мають спільні погляди та однакові знання - згаяний час. Бо нічого нового ніхто з них не почує.
![]()
конспирологически - точно!