Каховська ГЕС,що очікуємо?

Саня

Re: Каховська ГЕС,що очікуємо?

Повідомлення Саня » 06 червня 2023, 22:02

Здається ти форум переплутав з соціальними мережами. Тобі туди.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 червня 2023, 23:20

главспец писав:
Mack Mack писав:
абафсьом і ніачьом?
мля...
я о том, что таблица умножения - конкретное знание, а "корисно розбиратися у політиці." - бессмысленный набор слов.
Кому як...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 06 червня 2023, 23:23

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 червня 2023, 23:28

главспец писав:
Sintez писав:

?! Нє, бюрократією я не займаюся. А протестувати... Ти далеко не дурень, але моральні якості, наслідувані тобою, допускаю, від твоїх "учителів", нівелюють твій потенціал, бо ти не бачиш сенсу застосовувати його для загального блага.

"Тільки для себе". Що, загалом, типово як для рагулячої української "еліти" (якщо називати речі своїми іменами), так і для великої маси сіроманців. Саме слідування цим установкам і призвело до катастрофічної ситуації сьогодні. Отакий "сертифікат". Піде?
не! Я готов предоставить в общее пользование всё, что знаю, умею и могу - в обмен на соотв. блага. И не когда ни-будь потом, после победы всеобщей справедливости, а здесь и сейчас. Собственно говоря, я это и делаю сегодня. При выборе общественное/личное, я выберу личное. В большинстве случаев.
Ну так і я ж про те. В результаті - йух тобі. Лічьний, да. Як і всій задрипаній "еліті".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 червня 2023, 23:44

главспец писав: не хочу! На кой мне учиться
Ну так і не іпи моск. Собі й іншим.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 06 червня 2023, 23:47

⚡️⚡️⚡️ Из-за подрыва Каховской ГЭС поля на юге Украины уже в следующем году могут стать пустынями, - Минагрополитики.

Там прогнозируют, что без источника воды останутся 94% оросительных систем в Херсонской, 74% - в Запорожской и 30% - в Днепропетровской областях.

Пік розливу води з Каховського водосховища очікують до ранку 7 червня.

Далі рівень води почне стабілізуватися та через 4-5 днів — спадати.

Джерело — Укргідроенерго

главспец

Повідомлення главспец » 06 червня 2023, 23:58

Sintez писав: Ну так і я ж про те. В результаті - йух тобі. Лічьний, да. Як і всій задрипаній "еліті".
приведи хоть один пример обратного характера. Для высококвалифицированных управленцев. Кто из них работал в ущерб себе и своим близким?

главспец

Повідомлення главспец » 07 червня 2023, 00:01

Sintez писав:
главспец писав: не хочу! На кой мне учиться
Ну так і не іпи моск. Собі й іншим.
а я имею право публично высказывать своё мнение и стебаться с видосиков от Аристовича?

Саня

Повідомлення Саня » 07 червня 2023, 07:59

главспец писав: Я готов предоставить в общее пользование всё, что знаю, умею и могу - в обмен на соотв. блага.
Кому нафіг потрібні твої знання і уміння існувати згідно закону курятника:" Клюй ближнього, сери на нижнього і лізь повище."
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Фрося

Повідомлення Фрося » 07 червня 2023, 08:42

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 червня 2023, 10:22

[
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 07 червня 2023, 11:04

Саня писав:
главспец писав: Я готов предоставить в общее пользование всё, что знаю, умею и могу - в обмен на соотв. блага.
Кому нафіг потрібні твої знання і уміння існувати згідно закону курятника:" Клюй ближнього, сери на нижнього і лізь повище."
по-видимому, моему работодателю, судя по категории моих посад, невзирая на смену президентов. Есть позиции, куда не присунешь кума-свата-брата, нужны профи. Хотя отдельные придурки пробовали, и заканчивали откатом к предыдущей версии. Ну а твоего мнения, естественно не спрашивали, учитывая твоё место в социуме

Фрося

Повідомлення Фрося » 07 червня 2023, 14:10

Саня

Повідомлення Саня » 07 червня 2023, 14:56

главспец писав:
Саня писав: Кому нафіг потрібні твої знання і уміння існувати згідно закону курятника:" Клюй ближнього, сери на нижнього і лізь повище."
по-видимому, моему работодателю, судя по категории моих посад, невзирая на смену президентов. Есть позиции, куда не присунешь кума-свата-брата, нужны профи. Хотя отдельные придурки пробовали, и заканчивали откатом к предыдущей версии. Ну а твоего мнения, естественно не спрашивали, учитывая твоё место в социуме
Воно зрозуміло "рука руку миє". Організація передачі процентів від хабарів аж на самий верх по ланцюжку, вимагання хабарів і створення умов для їх отримання, розкрадання державних коштів, тут усякий апаратчик профі. Зрозуміло що роботодавці у тебе на твій кшалт.
Ролло Мэй

главспец

Повідомлення главспец » 07 червня 2023, 15:17

Саня писав:
главспец писав: по-видимому, моему работодателю, судя по категории моих посад, невзирая на смену президентов. Есть позиции, куда не присунешь кума-свата-брата, нужны профи. Хотя отдельные придурки пробовали, и заканчивали откатом к предыдущей версии. Ну а твоего мнения, естественно не спрашивали, учитывая твоё место в социуме
Воно зрозуміло "рука руку миє". Організація передачі процентів від хабарів аж на самий верх по ланцюжку, вимагання хабарів і створення умов для їх отримання, розкрадання державних коштів, тут усякий апаратчик профі. Зрозуміло що роботодавці у тебе на твій кшалт.
ну, Вам-то из погреба виднее-с!(С)
А роботодавець у меня - держава. И категория посад та, где назначение происходит индивидуальным нормативным актом - либо Указом, либо Розпорядженням.
А у Вас?(С)

Саня

Повідомлення Саня » 07 червня 2023, 15:27

главспец писав: А роботодавець у меня - держава.
Не тринди. Ти не нараді.
Ролло Мэй

Фрося

Повідомлення Фрося » 07 червня 2023, 18:44

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 07 червня 2023, 18:52

Маск у Твіттері блокує відтворення більшості відео з Херсонщини. Крутиться колесо, відео не відтворюються.
Це тупо безпринципна мерзота. Імхо це полюбому порушення якогось закону США про ЗМІ

Фрося

Повідомлення Фрося » 07 червня 2023, 19:22

Дамбу Каховской ГЭС взорвали изнутри - The New York Times.

Эксперты по боеприпасам описали наиболее вероятный сценарий разрушения плотины:

juqt1r-c97-org.cdn.ampproject.org/c/s/juqt1r.c97…

Фрося

Повідомлення Фрося » 07 червня 2023, 19:43

Киев обратился в МУС из-за разрушения Каховской ГЭС, обвиняя в ее подрыве российские войска. Генпрокурор Украины Андрей Костин направил обращение в суд в Гааге, предоставив "первичную информацию", сообщил его советник

Відповісти