процес іде! хто захоче залишатися в такій країні? збігуть всі, в кого є на то сили і розум.
Україна повністю занурилася в болото
Re: Україна повністю занурилася в болото
Дацюк наочно продемонстрував, що замість філософії в Україні, вибачаюся, велика дірка. 
цікава гілка
цікава гілка

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я залишуся.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Поки що вісімдесят цілком конкретних користувачів форуму не скаржацця.
Скільки там? 17:1, кажись.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Проблема в тому, що щит переплутали з shit...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
це таке самонавіювання? ну кажу ж, успіху!
якби ще діти цих дописувачів хоча б мали надію залишатися в україні, можна було б казати про якісь туманні перспективи.
+============================================================+главспец писав: ↑да ну?!vkhavr2 писав: ↑ Історичний досвід попередніх поколінь: у 1917-1921-х роках на землях Українського вільного козацтва(Звенигородщина та навколишні землі) проблема злочинності була вирішена - всі люди мали зброю. А як прийшли совєти із "класово близьким елементом" - держбандитами та їх поплічниками, то й злочинність відновилася...
а до 1917-го, при царе, любой мог купить короткоствол. И чего, не было преступности?
Як не дивно - так! Справку від поліцмейстера про "благонадійність", тобто, що ти не є зареєстровани злочинцем, і можеш прямувати в магазин обирати зброю. В селі, звідки моя мати та моя жінка, зброя була в КОЖНІЙ родині, починаючи від заснування села у 1695-му і до 1926-1928-х років. І зараз на озброєнні загону самооборони є 12 кулеметів МГ-42. І достатня кількість набоїв.
Дякую! Якось вже розберемося.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
+====================================================================+Sintez писав: ↑Я в іншій гілці задавав питання:vkhavr2 писав: ↑28 квітня 2018, 12:34
+============================================================================+
Історичний досвід попередніх поколінь: у 1917-1921-х роках на землях Українського вільного козацтва(Звенигородщина та навколишні землі) проблема злочинності була вирішена - всі люди мали зброю. А як прийшли совєти із "класово близьким елементом" - держбандитами та їх поплічниками, то й злочинність відновилася...
На те є гранатомет.
А з БТРами й танками що твоє село робитиме? А "гради" чим відбивати - тенісною ракеткою?vkhavr2 писав: ↑+============================================================+
Як не дивно - так! Справку від поліцмейстера про "благонадійність", тобто, що ти не є зареєстровани злочинцем, і можеш прямувати в магазин обирати зброю. В селі, звідки моя мати та моя жінка, зброя була в КОЖНІЙ родині, починаючи від заснування села у 1695-му і до 1926-1928-х років. І зараз на озброєнні загону самооборони є 12 кулеметів МГ-42. І достатня кількість набоїв.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Блажен, хто вірує...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
+=========================================================================+
Ну, у лютому 2014 в селі прострелили шини трьом автобувам, що везли із Одеси беркут на Київ. І три доби тримали мусорів в цих автобусах. І лише 23-го лютого дозволили поміняти шини і поїхати взад. В цих же обісраних та обісцяних автобусах.
Хто хоче - шукає шлях вирішення проблем, а хто не хоче - шукає виправдання чому ніхрєна не зробив.
да ну?!
а до 1917-го, при царе, любой мог купить короткоствол. И чего, не было преступности?
+============================================================+
[/quote]
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Я не понял, шо именно «так»?
До 1917-го, при свободной продаже оружия, НЕ было убийств и грабежей? Как в том заповедном(пулемётном) селе до сих пор?!
Хвантастика...
+============================================================+
[/quote]
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Я не понял, шо именно «так»?
До 1917-го, при свободной продаже оружия, НЕ было убийств и грабежей? Как в том заповедном(пулемётном) селе до сих пор?!
Хвантастика...
Ні, я не хочу тобі запепечити. Повна озброєність населення непогана штука. Але без філософії вона не допоможе, бо явицця армія. Переможеш ти ту армію лише при умові, що зможеш їй протиставити армію не слабшу, або ж потенційний противник має бути впевнении, що підсумок нападу буде для нього катастрофічним... а це, знову ж таки, без філософського підгрунтя нереально досягти.vkhavr2 писав: ↑+=========================================================================+
Ну, у лютому 2014 в селі прострелили шини трьом автобувам, що везли із Одеси беркут на Київ. І три доби тримали мусорів в цих автобусах. І лише 23-го лютого дозволили поміняти шини і поїхати взад. В цих же обісраних та обісцяних автобусах.
Хто хоче - шукає шлях вирішення проблем, а хто не хоче - шукає виправдання чому ніхрєна не зробив.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!