Місія політиків – зробити людей щасливими.
Re: Місія політиків – зробити людей щасливими.
"Чому ви такі дрібні ???..........."
Психології чому нема в шкільному курсі, як обов'язкової? Антропології, хоча би початків? Соціології? Бази кібернетики? Курсу конструкції держав, від Хаммурапі до Пєцика, принципи, цілі, апарат, початок і кінець? Це що, щось незбагненне, неосягненне, трансцендентне, і зверху лежить "табу" ???
База суспільної економіки, позики, процент, функціонування державних фінансів, податки, їх розподіл, пояснення функціонування пенсійної системи, яке майбутнє чекає на кожного - де це все ??? Ці сікрєди може тільки
Гнойсцмандт, чи Вальцман унаслідувати від папи, бо дуже талановитий? Решту найопувати, коли вони ще й не зрозуміли, що, власне, відбувається? І в тому полягає державна мудрість ???
Психології чому нема в шкільному курсі, як обов'язкової? Антропології, хоча би початків? Соціології? Бази кібернетики? Курсу конструкції держав, від Хаммурапі до Пєцика, принципи, цілі, апарат, початок і кінець? Це що, щось незбагненне, неосягненне, трансцендентне, і зверху лежить "табу" ???
База суспільної економіки, позики, процент, функціонування державних фінансів, податки, їх розподіл, пояснення функціонування пенсійної системи, яке майбутнє чекає на кожного - де це все ??? Ці сікрєди може тільки
Гнойсцмандт, чи Вальцман унаслідувати від папи, бо дуже талановитий? Решту найопувати, коли вони ще й не зрозуміли, що, власне, відбувається? І в тому полягає державна мудрість ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації
много чего нет. Даже нет больше, чем есть. Давай по 12 уроков в день этим балбесам устроим? Чтоб выучили, наконец! теории игр и катастроф. Как думаешь, 12 хватит?Vollmer писав: ↑ "Чому ви такі дрібні ???..........."
назовешь?
ХЖВСУ
Вже, трохи вище. Антропологія, і т.д.
Щодо 12 уроків: зараз там вивчають таку хрєнь, у такій кількості, і такими дивними способами, догори дригом, що я би тих вчителів, була би моя воля - пиздив дрючком. Туди давно треба комісію по очісткє, бо оптимізація там жодного разу не ночувала.
мля...
да я эту самую систему политучёбы и организовывал. На бумаге. И отчёты писал. Липовые. Ибо в реале её не существовало! Ну было, на случай проверки, пару-тройка показательных групп изучения того-сего...
Гегемон особо не парился, ну пару раз в рабочее время послушать про развитой соцреализм. Проблема была в конце "учебного года", надо было наградить несколько сотен пропагандистов премиями и ценными подарками.
С премиями просто - в ЗП. А вручение вполне полезных и редких в то время китайских термосов, зонтиков, и прочей лабуды - некое действо перед коллективом. Ну прикинь, ты нормальный инженер, а тебе вручают ценный подарок, за политкружок, который ты ни разу не проводил? Вообще.
Вот тут и приходилось креативить.
возможно, я плохо поставил вопрос, хотя это странно. Я прошу не науку, а конкретное правило/закономерность
ну вот видишь, что изучают - тебе не нравится, а что не изучают - наоборот. Кто решать должен? Требую изучения структурной лингвистики и квантовой хромодинамики! А также искусств и религий, причем всего шарика
ХЖВСУ
работа на износглавспец писав: ↑мля...
да я эту самую систему политучёбы и организовывал. На бумаге. И отчёты писал. Липовые. Ибо в реале её не существовало! Ну было, на случай проверки, пару-тройка показательных групп изучения того-сего...
Гегемон особо не парился, ну пару раз в рабочее время послушать про развитой соцреализм. Проблема была в конце "учебного года", надо было наградить несколько сотен пропагандистов премиями и ценными подарками.
С премиями просто - в ЗП. А вручение вполне полезных и редких в то время китайских термосов, зонтиков, и прочей лабуды - некое действо перед коллективом. Ну прикинь, ты нормальный инженер, а тебе вручают ценный подарок, за политкружок, который ты ни разу не проводил? Вообще.
Вот тут и приходилось креативить.
Кстати! А не пора ли нам, дурдомовцам, потребовать от синтеза китайских термосов? За 8 лет ВУГа
ХЖВСУ
Конкретні фінтіфлюшки - факультативно. Я про необхідність вивчення принципів, базису. І ти це чудово розумієш, і не треба про хромодинаміку.costashu писав: ↑ .......................................................................................................................
..........ну вот видишь, что изучают - тебе не нравится, а что не изучают - наоборот. Кто решать должен? Требую изучения структурной лингвистики и квантовой хромодинамики! А также искусств и религий, причем всего шарика
ну?! Прикинь, создать картинку "заслуженного вручения", там где каждый каждого знает.
я привел несколько областей, как раз перенасыщенных принципами, причем легко и продуктивно транслируемыми на будни быта
ХЖВСУ
я помню этот цирк. Интересно, куда все-таки синтез заныкал премиальный фонд
ХЖВСУ
а заныкать было нереально!
Ну вот мне дают команду - распределить 200 термосов, вручать привселюдно!
У меня главная проблема была, чтобы награждаемые не отморозились! Типа, демонстративно. У коллег были косяки.
прикинь, термосы были литровые, запасная корковая пробка в фольге!
п.с.
даже себе не вымутил, а вдруг поймают, партбилет на стол?
п.с.
даже себе не вымутил, а вдруг поймают, партбилет на стол?
Я й не збирався написати якусь гидоту. Так шо з відповіддю?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
атвечай, типа, умник. Или ты "троцкист". Простая двухходовка.
убился. об стенку...
З главспєцом все очевидно - він вклчає дурня, бо чудово розуміє що йому світить за те, що натворив, коли ті науки стануть загальнодоступними й доведецця відповідати прокурору. Такому як Вишинський, єссно, а не як Луценко. А от чому Косташу ганьбицця, прикидуючись що не розуміє про що мова - не можу зрозуміти.Vollmer писав: ↑ "Спєрва -добєйся !!!" MXLXX- тий чемпіонат. Можна поздоровити герольдів і пропагандистів змагань !!!
По сабжу: з шкільної програми, як не дивно, починаючи від часів столєнізьму, усунуто всі дисципліни, розділи, елементи, що є базою для розуміння людської спільноти, організації її функціонування, управління колективами і спільнотою взагалі. Ці науки були приватизовані окремими прошарками, більше того, національно - економічними угрупуваннями. І зараз, при офігітєльному лібералізьму - нічого не змінилося. Що, кагбе, наводить на думку про організований характер процесу.
Вже було, але ще раз - там, де потрібен результат, де правлячий режим не грає з громадянами в підкидного дурня, щоразу змінюючи правила на власну користь, де режим не планує харчуватися здоров'ям і життями громадян - там правила, закономірності життя суспільства і управління ним мають бути зрозумілі, і відомі кожному з дитсадка, зі школи. Інакше, це - гра в наперстки, як оце було з Бабченко, як було з Надькою, з тепловізорами, як є з "коаліцією", із заочником Гнойсцмандтом, з 54%-тами, з Саакашвілі, з "водинтур", з "АТО", "безвізом", "європейськими тарифами", і всім решта, перелік довгий. І з "онтєсімєтізьмом" - теж. Бо про покарання за "антиукраїнізм" я досі жодного разу не чув. Але ж, байбачок сидить у норі? Це ж відома річ?
Пжалста. Якість життя суспільства прямо пропорційна якості управління суспільними процесами й обернено пропорційна кількості ідіотів у тому суспільстві.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!