любой протест – это ответственность за сегодня, за проблемы, за правительство, за нищету, за войну и мир. На время протестов протестующие возлагают всю ответственность на себя, они действуют, они становятся властью, требуя низложения зажравшихся чиновников, и надеются, что перемены принесут их стране лучшее завтра. Но мы этого не хотим!
ЧС-2018
Re: ЧС-2018
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тісний світ (чи форум)...
Я виріс там, де Інгулець та Саксагань зливаються.
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.
і при чому тут хвутбол до інгульця?
НМД, тут більше пересмикування.
Бо заголовок про українців, з тексту випливає, що більшою мірою стосується европейців та інших.
Ну хоч би це: "Шесть тысяч человеков гибридных с украинскими паспортами поехали в Россию на ЧМ по футболу".
Нехай наших 6 тисяч. А скільки з інших країн?
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.
Уебан - ти)
Ничего не видишь, только действуешь?
Ну так кто уебан?)))
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Теклек тебя простил...
Но ты продолжаешь гнуть свою слабую линию...
Кто "уебан"?
Ты хоть видишь себя со стороны?
Но ты продолжаешь гнуть свою слабую линию...
Кто "уебан"?
Ты хоть видишь себя со стороны?
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Ингул.
Я какое-то время работал в пуско-наладке.
Телемеханика.. ну там такое.
На Ингуле было несколько ГНС - Главных Насосных Станций.
Насосы - 1,6 Мегаватта постоянного тока, + 400 Квт асинхроны - на заполнение трубы.
Селяне не могли управлять таким хозяйством, их нихто не обучал, аварии регулярные - в степи труба из бетона, 1,6 метра в диаметре встаёт на дыбы))
Онаже не "сварная"
Картина Репина...
Ну в общем, ставили шаговую дистанционку, с возможностью обратной связи, шоб нивелировать...
Так я о чём - Ингул.
Берега - крутые глыбы гранита....
Щуки - немерено...
Течение - быстрое, вода - холодная...
Экстремалы - только "местные".
Там реально страшно.
Я какое-то время работал в пуско-наладке.
Телемеханика.. ну там такое.
На Ингуле было несколько ГНС - Главных Насосных Станций.
Насосы - 1,6 Мегаватта постоянного тока, + 400 Квт асинхроны - на заполнение трубы.
Селяне не могли управлять таким хозяйством, их нихто не обучал, аварии регулярные - в степи труба из бетона, 1,6 метра в диаметре встаёт на дыбы))
Онаже не "сварная"
Картина Репина...
Ну в общем, ставили шаговую дистанционку, с возможностью обратной связи, шоб нивелировать...
Так я о чём - Ингул.
Берега - крутые глыбы гранита....
Щуки - немерено...
Течение - быстрое, вода - холодная...
Экстремалы - только "местные".
Там реально страшно.
Ні, я себе з боку не бачу. Поки що роздвоєнія не помічав. Тєлік простив? Ну я радий. Хоча я з ним і не сварився, все прозоро.
Щодо "лінії" - вотум довіри покаже, сильна чи слаба. У свій час.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
линия слаба...
Вотум уже передбачив.
Ну нахуя?!
(только датчики Холла!)
когда тебя будут называть уебаном, ты будешь иметь роскошную возможность великодушно понимать и принимать
ХЖВСУ
Зачётно.
Шлушай, ты, кто ты вообще тут?
Тебя позвали?
Раз сам пришол - смотри и не пизди.
да пошол ты нахуй.
Твоя жалкая "доповидь" - твоё ребячество.
Ты нулевой.
Косташ, оно тебе нада?)
я -злопамятный.
Ты помнишь, ка меня банил, Урод?
я -злопамятный.
Ты помнишь, ка меня банил, Урод?
Регулярний вотум довіри - ЄДИНИЙ, але абсолютний "запобіжник", котрий обмежує мій проізвол як модератора. Це була основа моєї "програми", якщо її можна так назвати, і я від неї не збираюся відмовлятися.
Щодо "ліній" і їх "слабкості" - я не розумію про що мова, й чесно сказати мене мало цікавить сенс цих незрозумілих алегорій. Я не спортсмен, я фізкультурник, мене не цікавлять перемоги над кимось чи "міцність лінії", мене цікавить можливість вільно займатися на свіжому повітрі, і не ризикуючи втрапити ногою в лайно. Я не збираюся з кимось змагатися чи з"ясовувати хто крутіше - воно мені і в ... не вперлося. Ображатися на мене теж не варто, зла ні на кого не тримаю. Навіть на Шарія. Зло шкодить здоров"ю.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Фігассє. Доба бану.
Ти й у реалі так розмовляєш?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!