не баньте этого зверушку, препарировать его интереснейTelecaster писав: ↑ уебани типо касташу йдуть наф
ХАОС
Re: ХАОС
Я знаю. Але людей ти не зможеш змінити насильно, тільки вбити. Тому припиняй лаятися і починай думати.Telecaster писав: ↑11 травня 2018, 13:19сінтез ти послухай - та ти знаєш
але...
каралева зміюка
я скільки джерел вже прочитав шо bloody hell
уебани типо касташу йдуть наф
relish
Заслуги Петрова звичайно є, але по твоїй термінології він теж значною мірою "уєбан".
Щодо Айків - ще раз повторю, вони вписані у біблійний проект.
Ну от дивись. Ти наслухався Айка, впав у офігєніє (справедливе, поза сумнівом, і бігаєш і лаєш всіх. Толк з того є? Куй там. Як із Аелітових стогонів - лише обурення інших форумчан. Якщо хочеш реально щось зробити - думай як. Система промивки мізків продумувалася віками й тисячоліттями, і "нормальна" людина й тебе, й мене вважає злегенька іпанутими, а ті речі, про які ми пишемо - простими випадковостями.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Концентрація управління виробничими силами.
Вона відбуваєцця ОБ'ЄКТИВНО, хочемо ми чи ні. Зупинити її може лише новий Потоп чи аналогічна глобальна катастрофа.
А от що вийде у підсмку - Рай чи глобальний цифровий концтабір - це вже від того залежить, за якою ця концентрація відбуваєцця.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Telecaster писав: ↑ їм люди нормальні нетреба
їм взагалі поф статі
тому вони двигають цю адженду трансгуманізму мульттикутуралізму трансгендерства сингулярності і інше дерьмо!
це ж видно як білий день - ЇМ ЛЮДИ НЕ ПОТРІБНІ - БО ВОНИ САМІ НЕЛЮДИ

Та там страшне, я сам боюся дивитися й слухати. Якщо коротко - то вони ящірки, котрі лише маскуюцця під людей. І очі у них зміїні, і людей вони мочать почьом зря, бо їм їх не шкода...
Дик Пєдівікія ж є.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- oborzevatel
А если во время чтения - сзади лопатой по голове?costashu писав: ↑чтение не поможет, а дона Хуана на каждого не напасешьсяoborzevatel писав: ↑Читаем

- oborzevatel
Дон Хуан бил ладонью по Точке Сборки, а сзади лопатой по голове смогут многие...