нам всем укакаться или восхищаться?
Журналіст Аркадій Бабченко!
Re: Журналіст Аркадій Бабченко!
Международная неправительственная организация «Репортеры без границ» (RSF) выразили «глубочайшее негодование манипуляциями» украинских спецслужб и назвали инсценировку убийства российского журналиста Аркадия Бабченко, организованную Службой безопасности Украины, «новым шагом в информационной войне».
«Для правительства всегда очень опасно играть с фактами, особенно когда они ложатся в основу фэйковых новостей», — написал глава RSF Кристоф Делуар в Twitter.
«Союз журналистов России» (СЖР) считает, что инсценировка убийства Бабченко должна остаться на его совести. Об этом глава секретариата организации Денис Токарский заявил РИА «Новостям».
«Мы рады, что журналист оказался жив, он прежде всего журналист, несмотря на его политическую позицию. Но мы не очень понимаем, зачем журналисту нужно было участвовать в таких, назовем это, проектах СБУ, насколько это этично и так далее. Пусть это останется на его совести», — цитирует агентство Токарского.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
+ багато
Чому? Он Косташу відмітився, я також близька до цієї думки. Спочатку сум, сьогодні вранці радість що людина жива, але швидко ця радість змінилася від відчуття якоїсь фальші, надмірного піару ... немає віри, бо стільки разів нас дурили...
Інститут масової інформації вивчатиме оприлюднені Службою безпеки докази у справі замаху на вбивство у Києві російського журналіста Аркадія Бабченка.
Про це в ефірі програми «Нині вже» на Громадському повідомила виконавча директорка Інституту масової інформації Оксана Романюк.
«Ми з юристами будемо дивитися, наскільки оприлюднені докази є релевантними. Бо сьогодні всі оцінки — емоційні. Звісно, що і міжнародні організації обурені. Більш серйозні оцінки побачимо завтра», — сказала Романюк.
Вона зауважила, що інсценування вбивства Бабченка треба розглядати з точки зору доцільності.
«Якщо це допомогло встановити винних і зупинити вбивство, то ми готові пережити шок. Річ у тім, що Аркадій сам погодився брати в цьому участь, певно у нього були свої міркування. Мені цікаво було б почути його, чому він вирішив, що це є доцільним. Бо зараз багато людей обурені», — додала Романюк.
Востаннє редагувалось 30 травня 2018, 22:23 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Хороше питаннячко.
Я, конкретно, хочу знати, де всі виконавці, які зробили свою роботу ???
Чому, на п'ятому році війни, країна - прохідний двір для кацапоагентури ???
Коли оживуть Шеремет, Аміна, Хараберюш, Волков, Махаурі, Вороненков, т.д. ??? Урочистий прийом у президента, пресуха Васі Грицака, всі діла, я не проти. Коли ???
Беркута - вбивці Майдану вже всі переправлені до кацапів ??? Чи ще якась шолуха тут залишилась ???
Що там відбувалося з Іловайськом, чотири роки тому? Коли нам покажуть оживших хлопців? Хто створив "котел", хто загоняв туди добробати, хто домовлявся з кацапами про "зелений коридор"? Хто нам про це розкаже? Пєцик? Вася Грицак?
Хто кооптував Голубана на службу? Чому Пєцик його нагородив? Скільки ще таких "Голубанів" у армії і МВС? Голубан тепер - "АТОшник" ??? З усіма документами, УБД? Нам покажуть оживших, кого він убив, і рота сєпаришів під його командою ???
І це так, вершечок. Таких питань дохріна і більше. І все це питання до людей, які вийшли на пресуху, і розповідали, як, от, просто вчора, посрамили діавола. Хай розкажуть про парад під час Іловайська. Про багатогодинні телефонні бесіди з маленьким Пуцці. Про вільну економічну зону в Криму. Про зростання товарообороту. Покажуть податкові звіти Ліпецьких фірмочок підсліпуватого трасту. Ролик з мальдівського відпочинку. Як платили Донні за три хвилини уваги, за яким тарифом? Чи Донні відпрацював гроші? Бо інакше - то корупція, а не послуга.
Коротше, ці ісполнітєлі, НМСД, ніколи не роблять свою роботу. Ніколи. То чому, раптом, я маю повірити, що вони, ВНЄЗАПНО !!!, і навчилися, і захотіли служити народу ??? Отак, з понеділка, почали нове життя... Розповідали би вже про Санта Клауса, Діда Мороза, непорочне зачаття, ходіння по воді, акі посуху. Про те, як для всіх була субота, а для них, такі - був четвер.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
та они уже столько раз хладнокровно врали, что уже им никто не верит. докричались - "волки!"
Мені здається, що треба почекати доказів.
Не думаю, що не маючи стовідсоткових доказів хтось би пішов на інсценування.
А те, що кремлівські мерзотники полюбляють вбивства своїх опонентів за кордоном - це факт.
Не думаю, що не маючи стовідсоткових доказів хтось би пішов на інсценування.
А те, що кремлівські мерзотники полюбляють вбивства своїх опонентів за кордоном - це факт.

да подождем. но если после этого ожидания никакой информации о заказчике так и не будет, то это все очередной тепловизор и миномет.
"Ми з полегшенням дізнались, що Аркадій Бабченко живий", - йдеться в заяві Комітету захисту журналістів (CPJ), базованої у Нью-Йорку неприбуткової організації.
В Комітеті наполягають, що українська влада має пояснити свої дії.
"Українська влада має розкрити, чому були необхідні такі надзвичайні заходи з інсценування новин про вбивство російського журналіста", - йдеться в заяві.
В CPJ також підкреслили, що вони будуть вивчати цю безпрецедентну ситуацію і оприлюднять більше коментарів, після того, як отримають детальну інформацію. https://ukrainian.voanews.com/a/ukraina ... 16325.html
В Комітеті наполягають, що українська влада має пояснити свої дії.
"Українська влада має розкрити, чому були необхідні такі надзвичайні заходи з інсценування новин про вбивство російського журналіста", - йдеться в заяві.
В CPJ також підкреслили, що вони будуть вивчати цю безпрецедентну ситуацію і оприлюднять більше коментарів, після того, як отримають детальну інформацію. https://ukrainian.voanews.com/a/ukraina ... 16325.html
ХЖВСУ
Екс-високопосадовець Пентагону вказав на можливі наслідки спецоперації «Бабченка» для української влади https://ukrainian.voanews.com/a/spetsop ... 16540.html
«Я думаю, будуть довготермінові наслідки, які стосуватимуться довіри до СБУ та загалом до інституцій уряду. Бо, віднині люди вагатимуться. На жаль, наступного разу, коли трапиться трагедія, і журналіст чи дисидент буде вбитий, кожен візьме паузу і задумається, чи ця новина є правдивою. І це прикрий наслідок у довготривалій перспективі».
«Якщо це справді був єдиний спосіб, щоб зберегти життя людини і впіймати потенційного вбивцю, тоді ця ситуація має якусь міру виправдання. Але треба задатись питанням, чи це був єдиний спосіб так діяти. І очевидно, введення в оману ЗМІ завжди має свою ціну. Це не сходить з рук, і в даній ситуації це з рук не зійде».
«Я думаю, будуть довготермінові наслідки, які стосуватимуться довіри до СБУ та загалом до інституцій уряду. Бо, віднині люди вагатимуться. На жаль, наступного разу, коли трапиться трагедія, і журналіст чи дисидент буде вбитий, кожен візьме паузу і задумається, чи ця новина є правдивою. І це прикрий наслідок у довготривалій перспективі».
«Якщо це справді був єдиний спосіб, щоб зберегти життя людини і впіймати потенційного вбивцю, тоді ця ситуація має якусь міру виправдання. Але треба задатись питанням, чи це був єдиний спосіб так діяти. І очевидно, введення в оману ЗМІ завжди має свою ціну. Це не сходить з рук, і в даній ситуації це з рук не зійде».
ХЖВСУ