коронавірус в Україні
Re: коронавірус в Україні
Динаміка захворювань у Києві за останні 4 тижні
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
нє, тут ця приказка не підійде. Я справді дуже захворіла. Підвищена температура 38,5 дві доби, а перед цим доба - тиск близько 200, який погано збивався, і головне - страшна нудота та слабкість, що я навіть сама ходити не могла, чоловік мене підтримував. Дві доби чекала розв'язки, далі дві доби вихідних, на п'яту стало трохи легше, пішла до сімейного лікаря і попрохала, щоб дав мені направлення на тест. О десятій ранку здала кров, наступного дня повідомили , що тест негативний. Як бачите, тут моє звернення було виправданим. Хоча я підсвідомо усвідомлювала, що то може бути отруєнням. Десь на десятий день стала почувати себе більш-менш нормально.
З сестрою інша справа. Або сиди 14 днів на самоізоляції, аби викидай 2 тис грн. Вибрали друге.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
якщо б мені дали позитивний результат, то чого боятися? Я в критичній зоні по віку, тому треба було приймати міри.
А от із сестрою то був би швах. Вона приїхала днів на 7-10, а так мені клопотів було б мама не горюй мінімум на місяць.
Ну так звичайне ГРВІ. Є три вида вірусів, з якими людина постійно контактує і періодично хворіє-ріновіруси, коронавіруси і грип. І з цим нічого не подієш. А цей карантин за рахунок розвалу економіки України угробить в десятки разів більше людей, ніж будь-який вірус. На Ютубі є інфа, що Моніка ввела його в обмін на кредит ВМФ.Віра писав: ↑нє, тут ця приказка не підійде. Я справді дуже захворіла. Підвищена температура 38,5 дві доби, а перед цим доба - тиск близько 200, який погано збивався, і головне - страшна нудота та слабкість, що я навіть сама ходити не могла, чоловік мене підтримував. Дві доби чекала розв'язки, далі дві доби вихідних, на п'яту стало трохи легше, пішла до сімейного лікаря і попрохала, щоб дав мені направлення на тест. О десятій ранку здала кров, наступного дня повідомили , що тест негативний. Як бачите, тут моє звернення було виправданим. Хоча я підсвідомо усвідомлювала, що то може бути отруєнням. Десь на десятий день стала почувати себе більш-менш нормально.
З сестрою інша справа. Або сиди 14 днів на самоізоляції, аби викидай 2 тис грн. Вибрали друге.
Одна из причин, почему у людей иммунитет не справляется с коронавирусом.
09 серпня (станом на 9:00) в Україні
80 949 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1 897 летальних, 43 972 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 1 199 нових випадків. Загалом проведено 1 169 351 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужало 317 пацієнтів.
За минулу добу кількість киян, які захворіли на коронавірус, збільшилась на 120 осіб.
В Киеве более 100 новых случаев коронавируса - за сутки умерли два человека
https://apostrophe.ua/news/society/kiev ... eka/205908
"У масках їсти незручно, танцювати теж": у Львові після весілля зафіксували спалах COVID-19
https://24tv.ua/health/maskah-yisti-nez ... i_n1392995
Ну и Херсон..В Одессе от коронавируса скончался пенсионер http://dumskaya.net/t/122140
Закрыли на карантин больницу.9 под аппаратами ШВЛ.Умер пенсионер
.Расслабились..а лаборатория работает круглосуточно.Контактных много.
Половина маршрутки без масок.Зашел полицейский-одна минута и все в масках.
На Хмельниччині два нових летальних випадки внаслідок захворювання на COVID-19
В Хмельницькій інфекційній лікарні померли 56-річна жінка з м.Шепетівка та , 54-річний чоловік з м.Хмельницький.
В Хмельницькій інфекційній лікарні померли 56-річна жінка з м.Шепетівка та , 54-річний чоловік з м.Хмельницький.
Ну хімічне отруєння зазвичай не дає температури. Хоча все залежить від реагента.
10 серпня (станом на 9:00) в Україні
81 957 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1 922 летальні, 44 359 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 1 008 нових випадків. Загалом проведено 1 179 434 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужало 387 пацієнтів.
За минулу добу кількість киян, які захворіли на коронавірус, збільшилась на 66 осіб.
Приготували чисту білизну і нові тапочки, поскладали заповіти, завірили у Мінюсті.......................
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Sergey Naumovich
2 ч. ·
А тем временем: и.о мэра Луцка Григорий Пустовит заболел коронавирусом, а председатель областного совета Ирина Вахович пошла на самоизоляцию из-за болезни "ковидом" родных. Друзья, это говорит о том, что инфекция никуда не делась, она распространяется, не смотрит на должности и социальный статус. Задача-минимум государства — не допустить переполнения больниц из-за наплыва больных. Наша задача — не заразиться, так как болеть нынче — дорогое удовольствие) Пневмония с госпитализацией — это минимум 10 тысяч грн., судя по практике моих знакомых. Кроме того, фиброзы в легких, вызванные пневмонией, остаются навсегда! Оно вам надо? ) Так что берегите себя! Требуйте от продавцов в маленьких магазинах, например, где часто пренебрегают правилами, обслуживать вас в маске. COVID-19 — это лотерея.
2 ч. ·
А тем временем: и.о мэра Луцка Григорий Пустовит заболел коронавирусом, а председатель областного совета Ирина Вахович пошла на самоизоляцию из-за болезни "ковидом" родных. Друзья, это говорит о том, что инфекция никуда не делась, она распространяется, не смотрит на должности и социальный статус. Задача-минимум государства — не допустить переполнения больниц из-за наплыва больных. Наша задача — не заразиться, так как болеть нынче — дорогое удовольствие) Пневмония с госпитализацией — это минимум 10 тысяч грн., судя по практике моих знакомых. Кроме того, фиброзы в легких, вызванные пневмонией, остаются навсегда! Оно вам надо? ) Так что берегите себя! Требуйте от продавцов в маленьких магазинах, например, где часто пренебрегают правилами, обслуживать вас в маске. COVID-19 — это лотерея.
За последние десять лет в разных странах, например в Германии и Японии, было проведено несколько исследований с одинаковым результатом-маска от вирусов НЕ СПАСАЕТ!
11 серпня (станом на 9:00) в Україні
83 115 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1 951 летальний, 44 934 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 1 158 нових випадків. Загалом проведено 1 195 561 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужало 575 пацієнтів.
За минулу добу кількість киян, які захворіли на коронавірус, збільшилась на 123 особи.