Невже прям так і кажуть?
А ідіоти у якому сенсі?
ну не тебе моих учителей оценивать! Оцени сначала своих, не?
шо, не?!
Не кажуть, а роблять.
А чому це я не маю оцінювати?! Ви такої куйні понатворили, а оцінювати зась? Та нє, рєбята, відгрібати доведецця, прикидування вєтошью завжди має свої межі. Нє, ну да, кожен із вас вважає себе особливим, не таким як всі, нелохом. Я в курсі. Але на хитру...
M_M, а Ви згодні із оцією декларацією Вашого однодумця?
стесняешься? Ну, тебя можно понять...
Прочитання Ваших і Главспєца постів.
А може й мнєніє Бєлінского "не ценно"? Він теж нічого помітного не написав, що б у історію увійшло...
Так, собіратєльний. Бо на форумі ніхто інший, окрім тебе, як співробітник "цовв" не зголосився.
отличный пример! Он был весьма посредственным автором критических фельетонов, а попал в совковые учебники (откуда и тебе стал известен), как идеологическое пособие. Только и всего.
Тренд на загальну музичну грамоту нікуди й не дівався. У євреїв, циган тих же.
Верю, самое оно! Т.е., твои т.с., социально-филосфские воззрения никому не интересны?Sintez писав: ↑Так, собіратєльний. Бо на форумі ніхто інший, окрім тебе, як співробітник "цовв" не зголосився.
Разговарівал з різними. Моє мнєніє враховувалося як технаря, куди ж їм діватися було. Чи яке "мнєніє" ти мав на увазі? Про суспільні питання? Так я їм нічого й не казав, толку. Все одно що тобі.
кочующих или осёдлых? Они и в обычную школу, как-то не очень, а уж в музыкальную...
А, он як... Відєл я іх Італію - сапог сапогом(с)...
представь себе! На досуге почитай как он отзывался о Шевченко!