Маємо знати.Зе!команда.Вибори.
Re: Маємо знати.Зе!команда.
ZAXID.NET
@ZaxidNet
Читать Читать @ZaxidNet
#Львів: Син екс-депутата від «Свободи» став представником Зеленського в нас (раніше не брав участі в політиці) https://zaxid.net/n1475204
https://zaxid.net/sin_eks_deputata_vid_ ... i_n1475204
@ZaxidNet
Читать Читать @ZaxidNet
#Львів: Син екс-депутата від «Свободи» став представником Зеленського в нас (раніше не брав участі в політиці) https://zaxid.net/n1475204
https://zaxid.net/sin_eks_deputata_vid_ ... i_n1475204
Зеленский шлях до президентства 
@zel_prezident
2 ч.2 часа назад
Еще
Знакомьтесь: Команда Зеленского, Киев
Это Ольга Коваль рядом с Володей. Она координатор по Киеву и области. Очень серьезная девушка. Доцент, отличный украинский, красавица. Совершенно новое лицо в политике.
Вот ее Фейсбук
https://www.facebook.com/olya.koval.5
Удачи, Оля!

@zel_prezident
2 ч.2 часа назад
Еще
Знакомьтесь: Команда Зеленского, Киев
Это Ольга Коваль рядом с Володей. Она координатор по Киеву и области. Очень серьезная девушка. Доцент, отличный украинский, красавица. Совершенно новое лицо в политике.
Вот ее Фейсбук
https://www.facebook.com/olya.koval.5
Удачи, Оля!

Зуби великі ,а іншого не бачу , з зором мабудь проблеми ...
Смерть російським окупантам !!
Да. Ні розмір фейсбука не видно, ні твіттер, ні однокласники не проглядають.
Тема не розкрита.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Актор "Кварталу 95" очолив штаб Зеленського
Сьогодні 12:51
Актор "Студії Квартал 95" Юрій Корявченков очолив штаб Володимира Зеленського в Кривому Розі.

Актор "Студії Квартал 95" Юрій Корявченков очолив штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського в Кривому Розі.
Про це повідомляється на сторінці Команди Зеленського в Кривому Розі в Facebook.
"Зустрічайте представників Зе! Команди в вашому місті! Представник Зе! Команди в місті Кривий Ріг – Юрій Корявченков. Представник Зе! Команди в місті Тернопіль – Віктор Гевко", – повідомили в команді Зеленського в Facebook.
Відзначається, що Корявченков – член "Студії Квартал 95", довгий час був адміністративним продюсером, виконавчим директором і поєднував це з акторською кар'єрою.
Сьогодні 12:51
Актор "Студії Квартал 95" Юрій Корявченков очолив штаб Володимира Зеленського в Кривому Розі.

Актор "Студії Квартал 95" Юрій Корявченков очолив штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського в Кривому Розі.
Про це повідомляється на сторінці Команди Зеленського в Кривому Розі в Facebook.
"Зустрічайте представників Зе! Команди в вашому місті! Представник Зе! Команди в місті Кривий Ріг – Юрій Корявченков. Представник Зе! Команди в місті Тернопіль – Віктор Гевко", – повідомили в команді Зеленського в Facebook.
Відзначається, що Корявченков – член "Студії Квартал 95", довгий час був адміністративним продюсером, виконавчим директором і поєднував це з акторською кар'єрою.
Почему молодежь уезжает из Украины? | Зе Президент Слуга Народа # 5
- Telecaster
ну дела
народ довели до...
до речі з нашого села навіть в британію хтось виїхав... не знаю як вони там інгліш знають і шо там роблять... але народ тікає туди навіть.... я вже писав 2 племяниці зі своїми чоловіками - в австрії і в польщі зараз
а я шо я - сижу в.... куди тікати хз... і шо там робити....
народ довели до...
до речі з нашого села навіть в британію хтось виїхав... не знаю як вони там інгліш знають і шо там роблять... але народ тікає туди навіть.... я вже писав 2 племяниці зі своїми чоловіками - в австрії і в польщі зараз
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Тобі ніззяяяя , ДД без тебе загине ...Telecaster писав: ↑ ну дела![]()
народ довели до...
Смерть російським окупантам !!
В Миколаєві відкрили Зе!офіс
Зе!офіс — це офіційне представництво Зе!команди у місті. Основною метою команди Зе!офісу — організація набору спостерігачів та захист результатів кампанії в день виборів
Адреса офісу у місті Миколаїв:
Вул. Мала Морська 9/А (вхід з вул. Спаської)
Зе!офіс — це офіційне представництво Зе!команди у місті. Основною метою команди Зе!офісу — організація набору спостерігачів та захист результатів кампанії в день виборів
Адреса офісу у місті Миколаїв:
Вул. Мала Морська 9/А (вхід з вул. Спаської)
Зе!офіс у Києві вже відкрито!
Адреса офісу Зе!команди у столиці:
вул. Велика Васильківська, 72 (ТРЦ Олимпийский, 2 поверх)
Адреса офісу Зе!команди в Київській області:
вул. Васильківська, 3
Зеленский шлях до президентства 
@zel_prezident
1 ч.1 час назад
Еще
Зе!офіс у вашому місті - вже відкрито
Херсон - пр.Ушакова 16а.
Житомир - вул. Кочерги 5-В.
Полтава - вул. Гоголя, 36, ТЦ "Метрополітан", 3 поверх.
Основна мета команди Зе!офісу — організація набору спостерігачів та захист результатів кампанії в день виборів.

@zel_prezident
1 ч.1 час назад
Еще
Зе!офіс у вашому місті - вже відкрито
Херсон - пр.Ушакова 16а.
Житомир - вул. Кочерги 5-В.
Полтава - вул. Гоголя, 36, ТЦ "Метрополітан", 3 поверх.
Основна мета команди Зе!офісу — організація набору спостерігачів та захист результатів кампанії в день виборів.

- Telecaster
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon