1. "не розумію" пишеться окремо
2. "чєкушєк" - що це?
3. про "нікто" ви погарячилися, себе мали на увазі мабуть
Тобі мало антен?главспец писав: ↑зашибись!
т.е., кетайский СВ приёмник работает как цветет.металлоискатель в стене? Ну, на аллюминий (медь) даже не запитанной проводки?
Мля, а я реально, бошевский детектор проводки купил... Лет 10 тому назад. Работает, но иногда косячит, в инструкции об этом предупреждают.
п.с.
кто-то из нас привирает в етом вопросе..
А чому Ви думаєте, що йому не підійде такий привід, як Ви кажете, "благенький"?Тамила писав: ↑[quote=Тамила post_id=81017 time=
ще раз пишу що то дурниця, тобто благенький привід
для прикриття справжньої причини вторгнення пуйла в Україну -
недопущення нашого вступу в НАТО, саме це стратегічна мета пуйла.
Він намагається влаштувати міжнародний бєспрєдєл
з умовою свого домінування в світі.
Обов"язково поставлять!!!І лише світові лідери зможуть поставити його на місце.
Не, 4000 євро зарплата - то вже обіцянка нового президента.А оті патупійські дебільні україністічіські українізації
ведуть виключно до розколу суспільства, зокрема закон про мову.
Краще б прийняли закон про мінімальні пенсії в розмірі тисячу євро.
А як Ви допомагаєте новій владі? Поділіться досвідом!
Ну я ТВ не дивлюся - не в курсі, що там на всіх каналах.Зараз Зе поки-що призначив декілька секретарок,
які не встигли приступити до обов"язків,
і вже чути дружній вой чекушок на всіх телеканалах і в соцмережах.
Ну хіба це нормально?
А скільки днів має пройти, щоб було пристойно?таке право звичайно є у всіх, але реалізація його виглядає непристойно,
принаймні на шостий день після вступу Зе на посаду.
Ні, я думаю по іншому.
Можна.а детальніше можна про іншу ментальність?
так ты тоже веришь? В ето чудесное свойство?Sintez писав: ↑Тобі мало антен?главспец писав: ↑
зашибись!
т.е., кетайский СВ приёмник работает как цветет.металлоискатель в стене? Ну, на аллюминий (медь) даже не запитанной проводки?
Мля, а я реально, бошевский детектор проводки купил... Лет 10 тому назад. Работает, но иногда косячит, в инструкции об этом предупреждают.
п.с.
кто-то из нас привирает в етом вопросе..
Та отож, когда поросенка выбрали, то никто не вспомнил что эта тварь при всех властях служила, а тут ох и ах! Подозреваю что Чуболхана и Эрику тогда это не смущало
Pestilence писав: ↑Та отож, когда поросенка выбрали, то никто не вспомнил что эта тварь при всех властях служила, а тут ох и ах! Подозреваю что Чуболхана и Эрику тогда это не смущало
Речь о Квартале, а не о президенстве. Это успешная компания, которая платит зарплату нескольким тысячам человек, выпускает популярный продукт, зарабатывает деньги. С чего вы решили что это дело рук дураков и никчем? То если у него хватило ума создать такое, то чем он и его команда дурнее кнура?
ну это у поросят обычная практика - двоемыслие. хрен с ним, шо они за порося, но вот противники должны быть ангелами. хотя в наших лесах ангелы не водятся даже среди манюпасов. не говоря о политиках. но дело даже не в этом - посмотри на хайп, что развели сввынарчуки - то не того клерка назначил, то "чебуреки" вспомнил, то перезжать АП хочет. расчет заепать дурными придирками, вызвать разочарование, шоб педро протащил в раду свою свыноту.Pestilence писав: ↑Та отож, когда поросенка выбрали, то никто не вспомнил что эта тварь при всех властях служила, а тут ох и ах! Подозреваю что Чуболхана и Эрику тогда это не смущало
ну может у них астрологи хорошие.Vollmer писав: ↑Pestilence писав: ↑ Та отож, когда поросенка выбрали, то никто не вспомнил что эта тварь при всех властях служила, а тут ох и ах! Подозреваю что Чуболхана и Эрику тогда это не смущало
Там, у "Молоті Вєдьм", пару днів тому, я вставив ролик Джангірова, де він, між іншим, згадує, як навесні 2014 наші єврогейські, партнерські дипломати ходили по українських політиках, і вмовляли не протестувати, і не судитися, якщо Пєцік виграє вибори водинтур. (Sic !!!).
Прошу дуже !!! 50-та сторінка теми, час на ролику - від 36:05.