Овощ не купляв, йому подарували як синочку космонавта Берегового.
Катастрофа освіти, куди ми котимося?
Re: Катастрофа освіти, куди ми котимося?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Іхнє завдання в першу чергу саме дисципліна. Це факт. Від них цього вимагає начальство. Хоча самі вони не хочуть про це говорити в більшості випадків.Білокура Бєстія писав: ↑ Я думаю що це х-ня. Завжди були школи де вчились і школи де не вчились. І далі так буде. Попри все, вчителям в більшості таки нема за що платити. Вони ніколи не зрозуміють, що їхнє завдання - знання, а не дисципліна.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти вчився у школі з 1945 року? Фігассє.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я з цим переїздом зовсім вибився із колії. Може нагадаєш, я тебе давно у дупу посилав?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тіпа ти більше знаєш із жидівських книжок.
Давай не будемо.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Пре хвиля дітей-інвалідів (скоріш всього наслідок "умєрєнного" бухла), котрі не те що читати-писати, говорити майже не вміють.
Не афішуєцця, да.
А щодо "нормальних" - грамотність суттєво погіршилася, купа помилок, які у моєму дитинстві вважалися ну зовсім позорними, нині уже й не дивує нікого.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Колонзація, одним словом.Vollmer писав: ↑ Нда. Бріан - голова, і Клемансо - голова.
Специфіка освіти в тому, що вона працює на майбутнє, відтак - стають очевидні наміри діячів, на подальші 5 - 10 - 20 - 50 років. Освіту неможливо реформувати тихо і непомітно, і щоб ніхто не розумів, що робиться. Всі все розуміють. Рівень підручників впав, рівень викладання впав, зараз втричі скоротять кількість бюджетних місць у ВИШах, скоротять викладачів, потім позакривають ВИШі, паралельно рівень викладання у школі доведуть до манної каші. Що за цим стоїть? Яка ціль руйнаторів?
З того, що легко проглядається:
1) Знизити середній рівень шкільної освіти, щоб зробити неможливим відтік абітурієнтів за кордон, або гранично його утруднити, і таким робом - забезпечити олігархат робочою силою.
2) Знизити рівень вітчизняних інженерних, гуманітарних кадрів, з тою ж метою, зробити їх прив'язаними до місцевих умов, позбавити мобільності, щоби вони не являли цінності для західних компаній, на Захід від Збруча.
3) Якомога більше зекономити грошей на освіті, а в ідеалі - зробити з неї джерело заробітку, вінницького базарного бузінессу.
4) Комплексом наведених заходів підготувати Україну добільш відверто колоніального стану, зробивши неможливим організований інтелектуальний спротив, власне генерування сенсів, напрацювання візій майбутнього і відповідних шляхів і технологій.
5) Не йде мені з голови вже стара, як на сьогодні, затія московських функціонерів із синхронізації освітніх програм і подальшого вигрібання з України талановитої молоді до кацапських навчальних закладів. Це було за Табачника, але переконаний - вони нічого не забули, і не відмовилися.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Аеліт отримав попередження.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Перехожий
Да ради бога! Навскидку. Даже с прикладным значением. Глушков - математика и кибернетика. Кулик и Янсон - контактная спектроскопия. В обоих случаях - это уровень Нобелевской премии. По химии достаточно упомнить разработку химического оружия. Почему Вы считаете, что вокруг Вас живут идиоты, ни на что не годные и все поголовно с болезнью Альцгеймера? Во всяком случае, у меня сложилось такое впечатление.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 

Уже майже немає. Ті одиниці, котрі ще залишалися, успішно розігнані Ахмєткою, Пінчуком й іншими підарасами, котрим віддано всі галузі колись народного господарства.
Віддано, зверни увагу, при ГРОБОВОМУ МОВЧАННІ "науки".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тобто на 90% неграмона царська Росія й совок - одне й те ж? Ну буває.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
нам не надо..

я просил назвать открытия. Они ведь не секретные для общечеловеческой науки? https://ru.wikipedia.org/wiki/Открытие — новое достижение, совершаемое в процессе научного познания (см. эпистемология, материализм) природы и общества; установление неизвестных ранее, объективно существующих закономерностей, свойств и явлений материального мира.
ХЖВСУ