Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Sintez
Єретик

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Sintez » 14 жовтня 2018, 08:03

А ти вже забив на систему? Поділися досвідом, дуже цікаво.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Sintez » 14 жовтня 2018, 08:05

Напримєр, (вітаю з новосіллям, до речі!) ти нову квартиру у нотаріуса оформив ілі як? Нораріус - система!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 жовтня 2018, 08:07

главспец писав:
Sintez писав: На УК надієшся. А він не поможе. Бо буде зовсім інший, як і суд буде зовсім інший. Рукописи не горіли раніше, а нині не горять і поготів.
при чём тут УК? Ты ещё скажи на «конституцию»! Или «справедливый суд».
п.с.
кста, а ты-то на какой суд надеешься, божий или народно-революционно-концептуальный?
Суд? Божий, звичайно. Він судить непідкупно й безапеляційно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 14 жовтня 2018, 08:42

Sintez писав: Суд? Божий, звичайно. Він судить непідкупно й безапеляційно.
И я бы добавил - справедливо!
А наверняка (достоверно!) ты это узнаешь только после того суда. Но предполагать (мечтать) - можешь. Вполне.

stan700

Повідомлення stan700 » 14 жовтня 2018, 09:06

Sintez писав: Напримєр, (вітаю з новосіллям, до речі!) ти нову квартиру у нотаріуса оформив ілі як? Нораріус - система!
а як мона жити без системи і внє системи?
я так поняв ви анархіст?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 жовтня 2018, 17:33

главспец писав:
Sintez писав: Суд? Божий, звичайно. Він судить непідкупно й безапеляційно.
И я бы добавил - справедливо!
А наверняка (достоверно!) ты это узнаешь только после того суда. Но предполагать (мечтать) - можешь. Вполне.
Ти шо...Та ні, судить той Суд і живих... Просто ідіоти не розуміють, що то Суд, а вважають що їм "просто не повезло".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 жовтня 2018, 17:39

stan700 писав:
Sintez писав: Напримєр, (вітаю з новосіллям, до речі!) ти нову квартиру у нотаріуса оформив ілі як? Нораріус - система!
а як мона жити без системи і внє системи?
я так поняв ви анархіст?
Я? То Телекастер мете пургу про "вихід із системи", тому я його й питаю, чому він купив собі квартиру, а не діжку, як Діоген. Адже гроші, за які він її купив, друкують ілюмінати, й нотаріус, у якого зафіксована купівля - це сама що не на є частина системи.

Але відповісти він зможе лише через тиждень, ібо забанений.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 14 жовтня 2018, 19:32

Sintez писав: Ти шо...Та ні, судить той Суд і живих... Просто ідіоти не розуміють, що то Суд, а вважають що їм "просто не повезло".
т.е., ты хочешь сказать, что все(некоторые) плохие особи и в этой жизни будут наказаны тем судом?! Мля... И как они этого не замечают?
Примеры нужны?
п.с.
не, ну ты можешь вывернуться схоластически - типа, а кого не наказали в этой жизни, того обязательно накажут в той. Тут возразить трудно, за исключением попросить доказательств наличия той жизни, заметь, я не использую «кавычки»! В этом случае,(кста, а если кого наказали в этой, ему скидка будет в той, ну как доприговорное содержание под стражей идёт в зачёт срока!).

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 жовтня 2018, 11:22

Слухай, ну воно тобі треба? Живи собі як жив, ну...

Суд Божий (індуси й прочі кришнаїти його ще іноді називають "карма") зовсім не схожий на той, на який ти орієнтуєшся. Бог власне нікого й не карає, бо Він єсть Любов. Чув про таке? Просто в силу осатаніння "підсудного" Бог просто НЕ МОЖЕ дарувати тому свою підтримку. Й тоді припиняюцця "щасливі випадковості" й починаєцця "теорія вірогідності" й "закон бутерброда"... Ніяких "доказів" нема й не буде, бо досвід відносин з Богом у кожного неповторний і "експерименти" неможливі в принципі.

Примєри? Син Янука, котрий булькнув, у Германші теж... Ну це таке, найгучніше. Але звичайно ні той, ні друга і не подумають що це Суд. Випадковість, ага...

Нафіга мені "вивертатися"? Чудік...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 жовтня 2018, 11:57

Sintez писав: ..........................................................
Примєри? Син Янука, котрий булькнув, у Германші теж... Ну це таке, найгучніше. Але звичайно ні той, ні друга і не подумають що це Суд. Випадковість, ага...

Мене бабуля вчила, що то є закономірний результат системних помилок, яких явно і нахабно припускається персонаж. Що ті помилки, зрештою, вилазять йому боком - якраз, прояв системності явища.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 жовтня 2018, 12:17

Звичайно системності. А Бог і є Система. Це лише сатанисти (й церковні в тому числі) намагаюцця виставити Бога безсистемним ідіотом.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 15 жовтня 2018, 15:15

Sintez писав: Примєри? Син Янука, котрий булькнув, у Германші теж... Ну це таке,
та ладна... Прикинь список тех, у кого не случилось!
п.с.
составь перспективный гороскоп Путину. Дрючит всех, кого хочет, и - ничего!
Ну разве в будущей жизни. Будет электриком...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 жовтня 2018, 16:57

По-перше, я маю серйозні підстави вважати що Путін вже давно або мертвий, або втік (що навряд). А нині рулює стадо кдбшних виродків, котре символізуєцця набором ляльок під колективною кликухою "хуйло".

По-друге, дрючить він(воно?) аж ніяк не "кого схоче", а виключно дебілів, котрі не можуть протистояти (в силу різних причин) навіть такій нікчемі як сучасна кацапія. Чому Бог його має негайно судити? Таких нікчем валом, ти на себе подивися чи на своїх корєфанів-яхтокрадів. Що ж вас, всіх валити? Бог навіть таких нікчем жаліє, і надієцця - а раптом...

А в наступному житті може й буде електриком. Типу Валєнси якого. Чому б і ні. Головно щоб не яхтокрадом позорним.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 16 жовтня 2018, 07:38

Sintez писав: По-перше, я маю серйозні підстави вважати що Путін вже давно або мертвий, або втік (що навряд). А нині рулює стадо кдбшних виродків, котре символізуєцця набором ляльок під колективною кликухою "хуйло".
ну, значит - точно мёртвый! Во всяком случае - конспирологически.
п.с.
Так я не понял из твоих сумбурных и противоречивых высказываний про суд Божий, он таки когда - посмертно или пожизненно?
И, главное, ты-то откуда знаешь это?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 16 жовтня 2018, 20:41

"Суд" постійний. Кожен щоразу, роблячи якусь гидоту ТОЧНО знає що робить саме гидоту, а не добро. І те знання - уже вирок, самому собі.

Звідки знаю? Хз. Із практики. Із свого життєвого досвіду. Із егрегора якогось, може...
А тобі що? Кажу ж, не парся. Ніхто ж не примушує вірити у мої теревені. Живи як хочеш, вір у що хочеш. Які прлблеми? Хіба що отримуваьимеш по вірі своїй - ну так то закон такий.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 жовтня 2018, 09:01

Вот! Я знал, что умный человек всегда может всё по-умному объяснить!
Теперь понятно: хорошее это хорошо, а плохое - плохо. И суд Божий работает непрерывно. Но милосердно. Ибо народонаселение почему-то не рвётся «жити по совисти(с)».

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 жовтня 2018, 09:30

Не ототожнюй печерський район із народонасєлєнієм.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 жовтня 2018, 09:37

главспец писав: Вот! Я знал, что умный человек всегда может всё по-умному объяснить!
Теперь понятно: хорошее это хорошо, а плохое - плохо. И суд Божий работает непрерывно. Но милосердно. Ибо народонаселение почему-то не рвётся «жити по совисти(с)».

І ти, канєшно - як усі ??? А нащо спотворюєш слово "совість"? Щось особисте?
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 17 жовтня 2018, 09:40

Sintez писав: Не ототожнюй печерський район із народонасєлєнієм.
ок, как известно, 54%, проголосовали «за». Как по-твоему, сколько из них поставили ту отметку в бюллетене «по совисти»? А сколько «по уму»?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 жовтня 2018, 16:30

? Це ти кого питаєш? Яким боком шоу "вибори" до совісті?

Аби в роті не завонялося, називаєцця.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти