Відокремлено від "Вотум довіри".

Саня

Re: Відокремлено від "Вотум довіри".

Повідомлення Саня » 24 липня 2018, 23:05

Sintez писав:
Саня писав: Тобі
Мені? Ні, звичайно, не побоку. Використвую на практиці, як і раніше. А шо?
Sintez писав: Управлінськи грамотний - у сенсі управлінської грамотності.
От і поясни, що значить "управлінськи грамотний". Хоча б на прикладі спеців, у тому числі :secret:, з великим досвідом управлінської роботи.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 липня 2018, 23:21

Саня писав:
Sintez писав: Мені? Ні, звичайно, не побоку. Використвую на практиці, як і раніше. А шо?
Sintez писав: Управлінськи грамотний - у сенсі управлінської грамотності.
От і поясни, що значить "управлінськи грамотний". Хоча б на прикладі спеців, у тому числі :secret:, з великим досвідом управлінської роботи.
Це той, хто вміє тверезо оцінювати минуле й сьогодення, виводити закономірності, спостерігати причннно-наслідкові зв"язки й на їх основі прогнозувати майбутнє. Як приклад - ми проаналізували помилки, допущені на ШДД, й постаралися зробити все, щоб їх не повторити.

Хоча декому й не подобаєцця, вважають що сюди треба напустити різних звірушок, щоб із ними героіццкі бароцця, як на ФАПі. Тіпа, в цьому драйв життя.
Ти як вважаєш, треба?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 24 липня 2018, 23:47

Sintez писав: Це той, хто вміє тверезо оцінювати минуле й сьогодення, виводити закономірності, спостерігати причннно-наслідкові зв"язки й на їх основі прогнозувати майбутнє. Як приклад - ми проаналізували помилки, допущені на ШДД, й постаралися зробити все, щоб їх не повторити.
У нас усі такі? Ну, не рахуючи тебе.
Sintez писав: вважають що сюди треба напустити різних звірушок, щоб із ними героіццкі бароцця, як на ФАПі. Тіпа, в цьому драйв життя.
Ти як вважаєш, треба?
Ти відмовися від правил і забажав свавілля - насолоджуйся.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 липня 2018, 23:52

Саня писав:
Sintez писав: Це той, хто вміє тверезо оцінювати минуле й сьогодення, виводити закономірності, спостерігати причннно-наслідкові зв"язки й на їх основі прогнозувати майбутнє. Як приклад - ми проаналізували помилки, допущені на ШДД, й постаралися зробити все, щоб їх не повторити.
У нас усі такі? Ну, не рахуючи тебе.
Я думаю, куди більше аніж в середньому по лікарні, тьху ти, країні.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 липня 2018, 23:54

Саня писав:
Sintez писав: вважають що сюди треба напустити різних звірушок, щоб із ними героіццкі бароцця, як на ФАПі. Тіпа, в цьому драйв життя.
Ти як вважаєш, треба?
Ти відмовися від правил і забажав свавілля - насолоджуйся.
? Це така відповідь?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 24 липня 2018, 23:56

Sintez писав: Я думаю, куди більше аніж в середньому по лікарні, тьху ти, країні.
Виходить, що ми, в середньому, демократичніші, ніж в середньому по країні?
Ролло Мэй

Саня

Повідомлення Саня » 24 липня 2018, 23:57

Sintez писав:
Саня писав: Ти відмовися від правил і забажав свавілля - насолоджуйся.
? Це така відповідь?
А ти яку хотів?
Ролло Мэй

Саня

Повідомлення Саня » 25 липня 2018, 00:12

Фрося писав: Ты не прав.Это не лицемерие,а подчинение нами же придуманному правилу,три месяца прошло и по протоколу модератор обязан спросить-работать дальше или выборы нового модератора. :gs:
На форумі ніяких правил не існує, є лише свавілля модератора і "вотум довіри" то лише його бажання, а не вимога ПРАВИЛ,
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 липня 2018, 00:15

Саня писав:
Sintez писав: Я думаю, куди більше аніж в середньому по лікарні, тьху ти, країні.
Так.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 липня 2018, 00:17

Саня писав:
Sintez писав: ? Це така відповідь?
А ти яку хотів?
На питання. "Так-ні-не знаю".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 липня 2018, 00:22

Саня писав:
Фрося писав: Ты не прав.Это не лицемерие,а подчинение нами же придуманному правилу,три месяца прошло и по протоколу модератор обязан спросить-работать дальше или выборы нового модератора. :gs:
На форумі ніяких правил не існує, є лише свавілля модератора і "вотум довіри" то лише його бажання, а не вимога ПРАВИЛ,
Так, безумовно. Я не роблю ніякої таємниці з того, що не хочу, аби бумажка була вище волі людини. І шо? Ти вже сам собі в голові розберися, чого ти хочеш - демократії - влади людей, чи бумажкократії, котра дурить лохів, бо все одно прикриває чиєсь свавілля.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 25 липня 2018, 00:24

Саня писав:
***********************************************************************************************
У Великобританії Конституції не існує, а суцільний проїзвол Парламенту, Судів і Королеви. Ужоснах !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Саня

Повідомлення Саня » 25 липня 2018, 00:25

Sintez писав:
Саня писав:
Так.
При абсолютизмі? Теж варіант.
Sintez писав:
Саня писав:
А ти яку хотів?
На питання. "Так-ні-не знаю".
Якби ти питав поради про якийсь пункт правил, то питання мало б сенс. А так, вирішуй сам, як автократ.
Ролло Мэй

Саня

Повідомлення Саня » 25 липня 2018, 00:30

Vollmer писав: У Великобританії Конституції не існує, а суцільний проїзвол Парламенту, Судів і Королеви. Ужоснах !!!
У Країні Веліків не існує писаного права? Ужоснах!!!
Ролло Мэй

Саня

Повідомлення Саня » 25 липня 2018, 00:36

Sintez писав: Ти вже сам собі в голові розберися, чого ти хочеш - демократії - влади людей, чи бумажкократії, котра дурить лохів, бо все одно прикриває чиєсь свавілля.
А всі інші види влади, то влада гусей, чи свиней, чи ще кого?
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 липня 2018, 12:51

Саня писав:
Sintez писав: Так.
При абсолютизмі? Теж варіант.
Sintez писав: На питання. "Так-ні-не знаю".
Якби ти питав поради про якийсь пункт правил, то питання мало б сенс. А так, вирішуй сам, як автократ.
Вотуми й вибори при абсолютизмі?

СходИ на базар, купи там півня і йому моск винось.

Я не питаю твоїх порад, ти щось зплутав. Я питав про твою точку зору, не більше. Як, напримєр, міг би запитати чи винен Гєна у груповому вбивстві в Харкові. Але що б ти не відповів, я його винним не почну вважати.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 25 липня 2018, 15:37

Sintez писав: Вотуми й вибори при абсолютизмі?
Автократ вирізняється тим, що його повноваження нічим не обмежені і він може влаштувати що завгодно, хоч вибори, хоч вотум, аж до зречення від повноважень.
Sintez писав: Я не питаю твоїх порад, ти щось зплутав. Я питав про твою точку зору, не більше. Як, напримєр, міг би запитати чи винен Гєна у груповому вбивстві в Харкові. Але що б ти не відповів, я його винним не почну вважати.
Саме тому ти і отримав таку відповідь.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 липня 2018, 15:58

https://ru.wikipedia.org/wiki/Автократия
Угу.
Ну значить автократія. Звичайно. Ні я, ні Пестіленс, як я розумію, не збираємося віддавати форум просто так якомусьчудіку тіпа Вуйки або іншим, хто зараз порядкує на ШДД. Ну реально, ми шо, йобнулися? Растік у твоєму розумінні, мабуть чудовий демократ, ага. Тільки іпав я таку демократію, між нами кажучи.
ТАк, "влада" обмеженої групи, в нашому випадку - громадян ДД. Це погано? Ну може. Шукай спільників, організуйте щось інше, напишіть канституцію, ще там що, представте громаді, влаштуємо голосування... Може я й не правий, можливо справді напримєр Фрося - "бот", що "засирає" форум, а потрібні такі браві поцани як Стоня, Украсик, Акашка, Равшан... Тоді бери й рулюй, "демократично".

А поки як є так і є, подобаєцця це тобі чи ні. Авторитарно, автократично, самодурськи, хіба що не істерично, надіюся. Ось вотум для того і є, щоб з"ясовувати, добре це чи ні.

Всьо.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 25 липня 2018, 20:29

Sintez писав: хіба що не істерично, надіюся.
Як ти гадаєш, наскільки істерично виглядає твій попередній пост?
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 липня 2018, 21:11

Ніяк.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти