знову біля Порошенка упав солдат

Darkwalker

Re: знову біля Порошенка упав солдат

Повідомлення Darkwalker » 28 березня 2018, 12:12

OldBoy писав:
28 березня 2018, 09:34

їх же не зразу після медкомісії відправляють на урочисті заходи.
вони тренуються, муштру проходять дні і місяці принаймні. Їх оцінювали і вибирали кращих.

Тобто, от він показував себе здоровим бугаєм, а тут раптом зомлів.
містика якась
потеря сознания от перенапряжения от когнитивного диссонанса

как компьютер HAL 9000 в Одиссее 2001 - не выдержал брехни
Show must go on !

Vera

Повідомлення Vera » 28 березня 2018, 12:27

Aelit писав:
28 березня 2018, 10:03
Людас писав:
28 березня 2018, 09:21
Aelit писав:
28 березня 2018, 08:50
насправді нічого веселого в тому що солдати падають. то свідчення загального зниження рівня здоров'я серед молоді . то ще зауважте що ті хлопці пройшли медкомісію. а уявіть ті які не пройшли медкомісію якисй там стан здоров'я.

(

порошенки приходять і уходять. а українці - залишаються.

і солдати і корупціонери і сраколизи . не в порошенках справа.
Не зовсім так. Тікають аж гай гуде.У випадку другого терміну шоколадного гетьмана тут залишаться
лише пенсіонери і прокурори..
не бачу трагедії в тому. все закономірно. менталітет українців не конкурентноздатний і не продуктивнй( ми не можемо організуватись в сусільство загального добробуту. добробут українцеві досупний тут шляхом не створення благ а поділу. тому такі рекорди ницості у поділу дефіцитних благ. далі буде. гірше
і це закономірно а отже і справедливо
ти тут дуже неправий. а хто будував оті всі заводи-фабрики-стадіони-басейни-школи-дитсадки ітп., які потім "збанкрутували" і або розвалили все, порізали і покрали, або "приватизували" собі за три копійки народну власність?
і ще тобі приклад надам: моя сусідка все життя пропрацювала на чукотці. так от там працювали роками і затримувалися на вічній мерзлоті створювати блага - самі українці. всі інші - не витримували. і все там було знову ж таки інтактне і працювало, як годинник, поки не з'явився один власник чукотки - рома абрамовіч, і все там теж не залив водою і розвалив. зато на тому розвалі купив собі футбольний клуб і яхту і живе поруч з принцем англійським. оце так створив рома!
і вся сибір також - подивитися, хто там в тих умовах все створював.
так шо ти тут неправий абсолютно.

Людас

Повідомлення Людас » 28 березня 2018, 13:48

OldBoy писав:
Aelit писав:
насправді нічого веселого в тому що солдати падають. то свідчення загального зниження рівня здоров'я серед молоді . то ще зауважте що ті хлопці пройшли медкомісію. а уявіть ті які не пройшли медкомісію якисй там стан здоров'я.

(

вони тренуються, муштру проходять дні і місяці принаймні. Їх оцінювали і вибирали кращих.

містика якась
Угу. Дуже дивно. Там в ту президентську гвардію жорсткий відбір по здоров*ю і харчують їх нормально.
А тут на тобі. Вже другий..

Vera

Повідомлення Vera » 28 березня 2018, 14:38

Людас писав:
28 березня 2018, 13:48
OldBoy писав:
Aelit писав:

(

містика якась
Угу. Дуже дивно. Там в ту президентську гвардію жорсткий відбір по здоров*ю і харчують їх нормально.
А тут на тобі. Вже другий..
угу. народ падає, пецюндри підіймаються. шось не так точно з українським народом.

Відповісти