Віро, приймай вітання!
Re: Віро, приймай вітання!
та там и так вой стоит от свинок. требуют забанить всех юльков.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
нам бажано обмінятися телефонами, про всяк випадок, якщо не буде інтернету
если не будет интернета, то не будет и мобильной связи. но тогда через день пэтины кэндюхы будут болтаться по всему крещатику.
это военное положение напоминает пародию на свадьбу в малиновке. только если б попандопуло решило стать наполеоном.
это военное положение напоминает пародию на свадьбу в малиновке. только если б попандопуло решило стать наполеоном.
Cьогодні сам великий педрот Марсер прискакав аби сповістити, що на ФБ кучкується багато педрят, які у свою чергу є "державниками".
Пам"ятаєте таку - Анна Оскоміна? ну ота, над якою реготала навіть певна частина педроцтва ?
Такот, вона і є головна "державниця", позаяк палка педротка.
Потім видав звичну панаїдальну маячню і здриснув до своїх педрят-"державників"
после славика им любойрежим будет не по душе. в кастрюле и то умудряются находить врагов.
Таня с каких пор щенок Марсер стал великим???)))
- Pestilence
- Чефхелфер
Странно. Даже не знаю в какую сторону нужно копать чтобы решить эту проблему.
А если в другом браузере попробовать - тоже выбивает? Если бы это у всех было, то можно было бы как-то вычленить проблему, а так я даже не понимаю что искать.
Если выбрасывает только вас, то проблема скорее на вашей стороне.
1. постоянно меняется ip - это может быть проблема провайдера с которого заходите в интернет.
2. что-то с вашим браузером.
3. попробуйте нажать Видалити cookies форуму - внизу сайта, может поможет. Правда разлогинитесь в этот раз обязательно.
Я вас не разлогиниваю точно
Pestilence писав: ↑ ...........................................
Странно. Даже не знаю в какую сторону нужно копать чтобы решить эту проблему.
А если в другом браузере попробовать - тоже выбивает? Если бы это у всех было, то можно было бы как-то вычленить проблему, а так я даже не понимаю что искать.
Если выбрасывает только вас, то проблема скорее на вашей стороне.
...........................................
Мене теж викидає, я не зрозумів, або через 30 хвилин неактивності, або через годину. Але я з цим стикався і раніше, на інших форумах, тому не надав значення. "Опера".
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Мені Опера подобається, не хочу нічого іншого, а викидає, мабуть, за годину. Стоять вмонтовані примочки, для економії аккумуляторів, при використанні ноута, можливо і ще щось, Нема активності - відрубає, щоб не витрачати ресурс. Можливо, можна відключити, але не пробував. Пароль вставлений, два кліка - і зайшов, не проблема.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Pestilence
- Чефхелфер
Ну с оперой проблемы вообще у многих. Если проблемы жестокие - не получается войти
viewtopic.php?f=4&t=1790
viewtopic.php?f=4&t=1790