Тимошенко про зелену марионетку 2017

asmodey
кот, просто кот

Re: Тимошенко про зелену марионетку 2017

Повідомлення asmodey » 13 квітня 2019, 00:18

Archer писав: Юля элегантно откусила колеблющихся выборцив Зе и По которым не нравится хамство уриномарофонцев.
Заодно практически прямо нарисовала Педре сопли и слезы. и не пребешься. :lol:

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 13 квітня 2019, 00:51

:olen:
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

我是自高自大俄国的人

Повідомлення 我是自高自大俄国的人 » 13 квітня 2019, 03:23

:lol:

Noex

Повідомлення Noex » 13 квітня 2019, 08:30

Канал медведчука горою за Зе - це скоріше йому в мінус та ще й отой "друг", Боже, борони від таких друзів - кадровий військовий, 6 років провівший у Лаосі війсковим перекладачем, а військові перекладачі, це 100% грушники :drag:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 13 квітня 2019, 12:53

та уже похуй плюсы и минусы - выходим на финишную прямую. и тут один вопрос - остаемся в свинарнике кормом для кнурят или все же есть вырваться. зеля - инструмент и иначе к нему относиться юлькам нечего.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 19 квітня 2019, 12:48

Archer писав: Юля элегантно откусила колеблющихся выборцив Зе и По которым не нравится хамство уриномарофонцев.

Я, натщесерце, зібравши волю в кулак, стримуючи блювотний рефлекс, з великими витратами моральних сил, переглянув шматок із "Слуги народу", де показано пародію на Юлю.

Маю зауважити, що :

1) Пародія зроблена надзвичайно зловороже, з використанням пакету найударніших, ходячих штампів, створених, зконструйованих, між іншим, ригівськими "чорними піарниками". Що це, правонаступництво, чи ідейна, смакова, бізнесова близькість ??? Цікаві питаннячка, як на мене.

2) Час показу, підбір екранізованих брехонь, і, навіть, місце епізоду в ролику, вибрано так, щоби перебрати собі всю массу, весь імпульс 20-річного оббріхування Юлі в медіях і з трибун, і кумулятивно, точково, вдарити в останній день перед голосуванням по іміджу Юлі.

3) Все вищенаведене, разом, миттєво, і дотла, випалило в мені всяку тінь сумніву, випалило, навіть, те місце, де могли би поселитися якісь сантименти щодо Зеленського. І це ще треба врахувати, що я - не Юля.

4) Всякі прохання про допомогу, поради, модерацію, т.д., після цього - я би сприймав, як недоречні. Не зовсім те саме, що вимоги допомогти від Пєціка, але близько до того. Різниця, умовно, між "ситим Пєціком" і "голодним Пєціком", є непринципова. НМСД, далі - буде. Тому, Зеленському не можна дозволяти розганятися. Це - ворог, тимчасово - слабий, але, як модифікація, мутація старого штамму, може бути дуже небезпечний.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Відповісти