Юлія Володимирівна - прес-секретар Зе, бо виграла конкурс !
- Амосенко Олег
Re: Юлія Володимирівна - прес-секретар Зе, бо виграла конкурс !
Після виборів якось трохи відійшов від політики. Переглядаю новини, читаю форум.
Але менше.
З Зе вирішив наступне - нехай пройде трохи часу і буду дивитися на те що конкретно зроблено і що не зроблено.
Та команда яку він підбирає виглядає м'яко кажучи дивно. Але це не головне - головне результат.
Поки результатів дуже дуже мало.
Але не панікую, є час.
Пєтя 5 років промудачив, ну а Зе хоча би місяцв 3 нехай попрацює і покаже себе.
Але менше.
З Зе вирішив наступне - нехай пройде трохи часу і буду дивитися на те що конкретно зроблено і що не зроблено.
Та команда яку він підбирає виглядає м'яко кажучи дивно. Але це не головне - головне результат.
Але не панікую, є час.
- Pestilence
- Чефхелфер
Да никто никаких надежд на Зелю и не возлагает. Свинью сковырнули и ладно. Была задача привести ЮВТ, но не вышло. Ну хоть не свыня. В нашей недодемократии важно регулярно менять власть, если бы свыню оставили, то он бы наворотил еще больше. А если Зеля добьется чего-то положительного, то это как бонус.Амосенко Олег писав: ↑ З Зе вирішив наступне - нехай пройде трохи часу і буду дивитися на те що конкретно зроблено і що не зроблено.
Але не панікую, є час.
потому и хорошо быть пессимистом - любой плюс в радость.Pestilence писав: ↑Да никто никаких надежд на Зелю и не возлагает. Свинью сковырнули и ладно. Была задача привести ЮВТ, но не вышло. Ну хоть не свыня. В нашей недодемократии важно регулярно менять власть, если бы свыню оставили, то он бы наворотил еще больше. А если Зеля добьется чего-то положительного, то это как бонус.Амосенко Олег писав: ↑ З Зе вирішив наступне - нехай пройде трохи часу і буду дивитися на те що конкретно зроблено і що не зроблено.
Але не панікую, є час.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Друзі, ви надто упереджені. Перші кроки - і проект закону до Ради -
А до нього - одні претензії з усіх боків - йому розірватися чи що? Дайте 100 днів.
Якщо педро впирався руками-ногами проти цього закону і врешті-решт відмінив його, то Зе вніс наприкінці другого тижня президентства.Незаконне збагачення
Проект закону про конфіскацію незаконних статків чиновників і покарання за надбання таких статків вніс до парламенту президент Володимир Зеленський.
А до нього - одні претензії з усіх боків - йому розірватися чи що? Дайте 100 днів.
операция Канцлер ещё не законченаPestilence писав: ↑ Была задача привести ЮВТ, но не вышло.
если бы да кабы...Pestilence писав: ↑ В нашей недодемократии важно регулярно менять власть, если бы свыню оставили, то он бы наворотил еще больше
тоже было одно свинорыло, демократично сменил недорыло, до сих пор отрыгивается кровью
нєдолго мучаться старушкам...
- Pestilence
- Чефхелфер
- Pestilence
- Чефхелфер
Особых сомнений что это тоже грабли нет. Но давать им засиживаться не стоит. Я понимаю что судьба папередникыв их слабо учит..."са мной етаво точно не произайдет", но думаю что живые примеры все равно являются положительным моментом. Если свинорыла бы отправили на пяток лет рукавички шить, а прошлый сбежал, позапрошлый закончил как бесславный ублюдок, то следующий где-то в кубышке себе отметит эти моменты.
Я, навіть, більше можу сказати.
Подивіться на те фото, Вакарчука, у сорочці з вишивкою, у нього там граблі повишивані.
Цілий візерунок - із граблів.

Подивіться на те фото, Вакарчука, у сорочці з вишивкою, у нього там граблі повишивані.
Цілий візерунок - із граблів.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Telecaster
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019