"не стріляти у відповідь".

Борода Коломойского

Re: "не стріляти у відповідь".

Повідомлення Борода Коломойского » 08 червня 2019, 13:17

У меня вопрос.
Все знают, что подлый Порох зарабатывал на войне!
Кто сейчас зарабатывает на войне? :lol:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 08 червня 2019, 13:47

Sintez писав: Війна насправді на три фронти - і Захід буде проти нас, коли ми візьмемося за розум.х

цікава гілка
Та он и сейчас на своей стороне, а не на нашей. на нашей он только в той мере, что совпадет с его интересами.
и это вполне нормально.
ненормально то, что у нас почти тридцать лет меньше всего думали о своих интересах. не в смысле "своих" для пети бени или ахметки с пиней, а в смысле общегосударственном.

oven
щира українка

Повідомлення oven » 08 червня 2019, 14:42

Борода Коломойского писав: У меня вопрос.
Все знают, что подлый Порох зарабатывал на войне!
Кто сейчас зарабатывает на войне? :lol:
він і сотоваріщі. Поки що нічого не змінилось. Лише стали ховати інформацію, сервери чистити. Але, мабуть, кінець таки не за горами.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Фрося

Повідомлення Фрося » 08 червня 2019, 17:07

Але, порохоботы! Кому запретили стрелять на фронте? — Семен Семенченко
Кто готов подтвердить информацию? Лжецы Доник и Бирюков?
Прочитал опусы известных лжецов Доника и Бирюкова. «Запрещают стрелять на фронте» и так далее. Неужели времена Порошенко, который объявлял «прекращение огня» 18 раз вернулись?

Об этом пишет сегодня в Фейсбуке нардеп Семен Семенченко.

Звоню в МО и ГШ — говорят нет никакой директивы.

Пытаюсь спросить в комментариях у «писателей» — никакой информации не дают, зато говно льется реками из анонимных аккаунтов.

Хочу спросить тех, кто разгоняет вот это «о запрете стрелять». Вы можете хоть как-то подтвердить свои слова?

Нет директивы, ок, сообщите, кому конкретно запрещают стрелять? Бригада, батальон, на каком участке?

Будет конкретика — готов немедленно как депутат туда выехать и проверить.

Кто готов подтвердить информацию?

P.S. - Вся стрічка в прокльонах, все групи заляпані картинками з написами про «заборону стріляти», тих хто голосував проти «батька нації» звинувачують у смертях наших бійців. А ось реальність. Причому спеціально взяв з логотипом 5 каналу. "... дозволяється самостійно застосовуваті техніку та озброєння в разі загрози життю або втрати территории. После цього НЕ проводітімуть ніякіх каральніх ЗАХОДІВ, розбірок, тому что від цього залежить життя та здоров'я наших військовослужбовців ...».

Вчора спеціально з'ясовував в Генштабі віддавав Зеленський наказ Хомчаку «Не стріляти»? Ні - не віддавав. Не письмового не усного. Якби такий наказ був би відданий і його почали ретранслювати вниз то однозначно б залишилися сліди. Прізвище та посада того хто заборонив. Хоч одного в цьому ланцюжку. Однак все посилання у Доніка, Бірюкова та сотень тих хто пише мені «ось мені тільки що сказав побратим по телефону» тільки на «знайомих, побратимів, волонтерів». Безіменних.

Хлопці та дівчата - вас обманюють ті ж люди які брехали в Іловайську «допомога йде», що в Іловайськ «добробати затягли себе самі», «що Семенченко написав пост і видав розташування наших військ в Іловайську і дебальцево», що в ДАП «достатньо сил», що «немає оточення в Дебальцеве», що «Вуглегірськ не втрачений » та інше, інше, інше. І нажаль в цей обман втягнуто багато звичайних людей які навіть не намагаються в чомусь розібратися, перевірити факти, уточнити посади. Чи можлива команда «Не стріляти»? Теоретично можлива. Порошенко віддавав її 19 разів під час «припинення вогню». Саме тому і прибрали добробати з передової в 2016. Щоб не стріляти.

І якщо така команда надійде - я особисто не буду мовчати. Як не мовчав про Іловайськ і Дебальцеве, про Мінськ, демілітаризацію Широкино, торгівлю на крові і злодійство в оборонці. Але відрізняйте реальну зраду від його її імітації. А саме на цій імітації добре набила собі руку банда мародерів Порошенка.
https://ua24ua.net/ale-porohoboti-komu- ... menchenko/

Фрося

Повідомлення Фрося » 08 червня 2019, 20:33

Командування об’єднаних сил, зі всією повнотою відповідальності, заявляє, що командири підрозділів об’єднаних сил мають та постійно використовують право застосовувати зброю по противнику за своїм рішенням

Олександр Сирський

За дорученням командира оператвно-тактичного угрупування «Північ» генерал-майора Олега МІКАЦА прес-група ОТУ офіційно повідомляє

Кожен солдат і офіцер має право на відкриття вогню для відсічі нападу противника, нанесення йому вогню у відповідь.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 56132951 …

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 червня 2019, 17:42

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 червня 2019, 07:34

Згідно норм міжнародного законодавства і права вести вогонь з цивільних об'єктів, де знаходиться цивільне, мирне населення, вважається кримінальним злочином і злочином проти людяності.
Якщо так, то "міжнародне право" має щвидко й ефективно покарати злочинців, тобто провести операцію із їх захоплення, доставити до суду й повісити, напримєр. Якщо ж воно цього не може зробити, то ми маємо вести вогонь у відповідь за принципом "хто не заховався - я не винуватий". Ібо "право" - "лєво" в реалі - фікція, дурілка картонна.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 10 червня 2019, 08:00

Sintez писав: ми маємо вести вогонь у відповідь за принципом "хто не заховався - я не винуватий".
а превентивно можно?

Ну вот допустим, в конфликте-споре оппонент замахнулся, так я обязан покорно ждать, пока мне конкретно прилетит?! Или имею право попытаться уклониться и послать встречный?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 червня 2019, 09:43

главспец писав:
Sintez писав: ми маємо вести вогонь у відповідь за принципом "хто не заховався - я не винуватий".
а превентивно можно?

Ну вот допустим, в конфликте-споре оппонент замахнулся, так я обязан покорно ждать, пока мне конкретно прилетит?! Или имею право попытаться уклониться и послать встречный?
А це дивлячись кому.

Лінкор "Нью-Джерсі", якщо мені не зраджує пам'ять, свого часу підпливав до берегів Лівії й невозбранно іпашив по Тріполі з головного калібру, абсолютно не заморочуючись тим, замахувався Каддафі чи ні, й навіть не згадуючи про якісь там конвенції й іншу лабуду.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 червня 2019, 09:51

До речі, я звертаю увагу на злочинність перейменування "АТО" в "ООС". "Випала" літера "Т" позбавляє "операцію" сенсу взагалі, виходить що боротьба кагбе хз проти кого, та й взагалі "операція" слово надзвичайно резинотехнічне, розтягувати й натягувати його можна як завгодно. Відповідно терористи уже можуть подаватися (й подаюцця) як "повстанці", котрих уже кагби мочити в сортирах проблематично.

А все просто, сенс нинішнього стану - зпалити у цій топці якнайбільше патріотів й прокачати через "сіру зону" максимум контрабасу. Плюс іще дрібніші задачі - утилізація старих боєприпасів, виучка кацапських курсантів етк.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти