-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 березня 2020, 10:09
главспец писав: ↑
Sintez писав: ↑
А навіщо показанія? Єсть
цифри, єсть рух коштів, єсть схеми. Всі ходи записані. Клубок складний, намірено заплутаний, і вони звичайно ж надіюцця, що розплутувати його ніхто не буде.
Марно.
ну и что ты предъявишь лично Макаровой? «Цыфры»? Не, ну если только с пролетарским чутьём вкупе...
Видишь ли, конкретно прессануть можно и Макарову, при наличии знания предмета. Но не в этом эпизоде.
Как по мне, ей даже выгодно - пусть поблеют тупые овцы, а состава-то, реально нет! Оболгали...
Там у нас паралельна темка єсть, про Сталіна... Так от, реальний досвід тих часів показує, що якщо їх навіть злегка взяти за бейци, вони одне одного здадуть із потрохами, тільки встигай записувати... Все це уже було, і у 1920-му тодішні "маркарови", грабуючи все що можна, вірували, що відповідати не доведецця... Я ж попереджав і попереджаю - не надійтеся, одумайтеся, потім пізно буде.
Всього лиш.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
главспец
Повідомлення
главспец » 11 березня 2020, 10:13
Там у нас паралельна темка єсть, про Сталіна... Так от, реальний досвід тих часів показує, що якщо
їх навіть злегка взяти за бейци, вони одне одного здадуть із потрохами, тільки встигай записувати... Все це уже було, і у 1920-му тодішні "маркарови", грабуючи все що можна, вірували, що відповідати не доведецця... Я ж попереджав і попереджаю - не надійтеся, одумайтеся, потім пізно буде.
Всього лиш.
золотые слова! А ты знаешь, что если взять тебя, за это самое и слегка прижать, ты сознаешься и в убийстве Кенеди, и в отравлении Сталина! Или выдержишь?!
главспец
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 березня 2020, 10:20
главспец писав: ↑
Там у нас паралельна темка єсть, про Сталіна... Так от, реальний досвід тих часів показує, що якщо
їх навіть злегка взяти за бейци, вони одне одного здадуть із потрохами, тільки встигай записувати... Все це уже було, і у 1920-му тодішні "маркарови", грабуючи все що можна, вірували, що відповідати не доведецця... Я ж попереджав і попереджаю - не надійтеся, одумайтеся, потім пізно буде.
Всього лиш.
золотые слова! А ты знаешь, что если взять тебя, за это самое и слегка прижать, ты сознаешься и в убийстве Кенеди, и в отравлении Сталина! Или выдержишь?!
А толк? Із мене реальних крадених грошей або інших ресурсів, як то золото якесь, не витрусиш, бо реально я їх не крав. А от "дивна" й "внєзапна" сталінська індустріалізація, коли запускали два заводи/фабрики на добу(!), схоже, відбувалася якраз за рахунок тих "ЗВР", паролі й шифри від котрих видали Сталіну тодішні Маркарови...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
главспец
Повідомлення
главспец » 11 березня 2020, 10:32
А толк? Із мене реальних крадених грошей або інших ресурсів, як то золото якесь, не витрусиш, бо реально я їх не крав.
Это почему же? А вдруг ты очень хорошо спрятал? Да и сигнал от соседа поступил... Прижать! Ну не выйдет, списать на ошибки и перегибы, происки злобных троцкистов. Можно даже реабилитировать. Посмертно.
Согласен? Ради всеобщей пользы...
главспец