То Ваша думка, повторюсь.
А на мою - отримали якраз ви...
Застосували методи, на які плювались. Цілком законно плювались, до речі.
Pestilence тут у своєму праві і дуже правильно, що повинні бути правила, а не чекістьська трійка під головуванням Сінтеза. Запропонуйте йому висунути свою кандидатуру на модерування по писаним правилам.
Ви при своєму розумі? Відкриті вибори тут, одразу після дати реєстрації мало не кожного з нас, надали йому право на цю посаду.
Як кажуть в Одесі, де ви, а де правила. Вам вони потрібні, щоб вижити з форуму тих, які вам не подобаються. Ну тіпа на форумі людей, як грязі, всі сюди ломляться і ви не знаєте, як від них відбитись. У вас, пацани, "манєчка". Хочете вірити своєму гуру Монікє-та нема питання, якщо хтось вирішив покінчити життя самогубством-то його право, чому ми повинні вам заважати? Моніка вас виведе в "світле майбутнє"!
Я до сих пор не нашла 4 потеряшек. Ноекс присоединился без голосования.
Так це той самий сталiнiзм! Але дзеркальний.
Все під питанням. Наприклад - твоя спроможність поліпшити технічно процес виборів, щоб без наглядачів і свідків можна було спокійно вкинути свій таємний голос.
Ти плутаєш божий дар з яєшнею. Не сердься тільки.Pestilence писав: ↑ Так це той самий сталiнiзм! Але дзеркальний.![]()
Когда сталинизм на вашей полосе, то он ведет в светлое будущее, когда по встречке, то слепит.
Зачем тайный? Выборы не будут тайными. Такого никогда не было, пока Синтез не придумал вотумы с тайным голосованием.
"Представляю, сколько вы себе положили!!"
Гаразд, не під питанням саме твоя спроможність, просто брак вільного часу, ясно ж.Pestilence писав: ↑Зачем тайный? Выборы не будут тайными. Такого никогда не было, пока Синтез не придумал вотумы с тайным голосованием.
Или ты о вотуме? Могу тебя расстроить, за эти годы я даже не искал где в движке список юзеров. Меня просили глянуть в базе данных кто именно голосовал на вотуме, но я не нашел, даже приблизительно, мне этот движок знаком не дальше админки. И разбираться с ним нет ни времени ни необходимости. Это надо было бы потратить минимум пару дней, на форумах попрошайничать, чтобы кто-то рассказал где искать.
Напомню известную мудрость: каждый судит по себе. Возможно ты бы так и поступила."Представляю, сколько вы себе положили!!"![]()
![]()
Це називається "Мы тут посовещались (Вира, Фрося) и я решил".(с)
Как известно, когда играешь в карты с шулером, то делаешь только одну ошибку-когда садишься играть. Я таких ошибок не делаю, поэтому в этом цирке не участвую.Pestilence писав: ↑Так це той самий сталiнiзм! Але дзеркальний.![]()
Когда сталинизм на вашей полосе, то он ведет в светлое будущее, когда по встречке, то слепит.
Но опять же, ты ошибаешься. Никто не топит за зеленского, просто чуть прикрутили краники из лайна. Пишите правила, принимайте участие в их обсуждении и можете даже выдвинуть себя или Синтеза снова в модераторы, но по правилам.
Він не піде, його підуть!
а ти що, годен бачити, як і хто щось тут читає?Pestilence писав: ↑Звичайно цікавих, настiльки, що ви були вiдсутнi тут з 01 вересня 2019, а з'явились нежданчиком коли щось трапилось. Жах як вам було цiкаво читати Волмера![]()
Я уже все решил, это ты переливаешь из пустого в порожнее, рассказывая свое мнение. Форум получит правила, модераторов и будет работать с ними. А я в роли временного правительства.
А Ви вважаєте, що треба обов"язково щось тут писати? А просто читати, не заходячи безпосередньо, не можна?Pestilence писав: ↑Звичайно цікавих, настiльки, що ви були вiдсутнi тут з 01 вересня 2019, а з'явились нежданчиком коли щось трапилось. Жах як вам було цiкаво читати Волмера![]()