Оголошення

Olga

Re: Оголошення

Повідомлення Olga » 21 квітня 2020, 22:24

Саня писав:
Olga писав: я бачу це як свавільний крок
Синтез отримав по вірі своїй. Які претензії?
То Ваша думка, повторюсь.
А на мою - отримали якраз ви...
Застосували методи, на які плювались. Цілком законно плювались, до речі.

Саня

Повідомлення Саня » 21 квітня 2020, 22:31

Olga писав: Я не можу брати участь у методах чекистської трійці, а саме так вчинив Pestilence, і очевидно, що якщо таке підтримати - так буде і надалі.
Pestilence тут у своєму праві і дуже правильно, що повинні бути правила, а не чекістьська трійка під головуванням Сінтеза. Запропонуйте йому висунути свою кандидатуру на модерування по писаним правилам.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Olga

Повідомлення Olga » 21 квітня 2020, 22:42

Саня писав:
Olga писав: Я не можу брати участь у методах чекистської трійці, а саме так вчинив Pestilence, і очевидно, що якщо таке підтримати - так буде і надалі.
Pestilence тут у своєму праві і дуже правильно, що повинні бути правила, а не чекістьська трійка під головуванням Сінтеза. Запропонуйте йому висунути свою кандидатуру на модерування по писаним правилам.
Ви при своєму розумі? Відкриті вибори тут, одразу після дати реєстрації мало не кожного з нас, надали йому право на цю посаду.
З якої біди він має почати танцювати під чию б то не було дудку, коли це саме товариство не відмовило досі йому у своїй довірі?

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 21 квітня 2020, 22:47

Olga писав: коли це саме товариство не відмовило досі йому у своїй довірі?
Это под вопросом.

Нечай

Повідомлення Нечай » 21 квітня 2020, 22:48

Саня писав:
Як кажуть в Одесі, де ви, а де правила. Вам вони потрібні, щоб вижити з форуму тих, які вам не подобаються. Ну тіпа на форумі людей, як грязі, всі сюди ломляться і ви не знаєте, як від них відбитись. У вас, пацани, "манєчка". Хочете вірити своєму гуру Монікє-та нема питання, якщо хтось вирішив покінчити життя самогубством-то його право, чому ми повинні вам заважати? Моніка вас виведе в "світле майбутнє"! :lol: Шкода тільки країну. І дітей, вони ж батьків не вибирали.

Фрося

Повідомлення Фрося » 21 квітня 2020, 22:54

Я до сих пор не нашла 4 потеряшек. Ноекс присоединился без голосования.
Синтез сказал,что не голосовал за себя.а Вольмер промолчал.Pestilence голос отозвал.
Получается 8 против 8-9. Поэтому ,извини,даже по цифрам полного доверия нет. :pardon:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 21 квітня 2020, 22:55

Нечай писав: Як кажуть в Одесі, де ви, а де правила. Вам вони потрібні, щоб вижити з форуму тих, які вам не подобаються.
Так це той самий сталiнiзм! Але дзеркальний. :lol:
Когда сталинизм на вашей полосе, то он ведет в светлое будущее, когда по встречке, то слепит.
Но опять же, ты ошибаешься. Никто не топит за зеленского, просто чуть прикрутили краники из лайна. Пишите правила, принимайте участие в их обсуждении и можете даже выдвинуть себя или Синтеза снова в модераторы, но по правилам.

Olga

Повідомлення Olga » 21 квітня 2020, 22:56

Pestilence писав:
Это под вопросом.
Все під питанням. Наприклад - твоя спроможність поліпшити технічно процес виборів, щоб без наглядачів і свідків можна було спокійно вкинути свій таємний голос.

Olga

Повідомлення Olga » 21 квітня 2020, 22:58

Pestilence писав: Так це той самий сталiнiзм! Але дзеркальний. :lol:
Когда сталинизм на вашей полосе, то он ведет в светлое будущее, когда по встречке, то слепит.
Ти плутаєш божий дар з яєшнею. Не сердься тільки.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 21 квітня 2020, 23:03

Olga писав: Все під питанням. Наприклад - твоя спроможність поліпшити технічно процес виборів, щоб без наглядачів і свідків можна було спокійно вкинути свій таємний голос.
Зачем тайный? Выборы не будут тайными. Такого никогда не было, пока Синтез не придумал вотумы с тайным голосованием.
Или ты о вотуме? Могу тебя расстроить, за эти годы я даже не искал где в движке список юзеров. Меня просили глянуть в базе данных кто именно голосовал на вотуме, но я не нашел, даже приблизительно, мне этот движок знаком не дальше админки. И разбираться с ним нет ни времени ни необходимости. Это надо было бы потратить минимум пару дней, на форумах попрошайничать, чтобы кто-то рассказал где искать.

Напомню известную мудрость: каждый судит по себе. Возможно ты бы так и поступила.
"Представляю, сколько вы себе положили!!"
:lol: :lol:

Olga

Повідомлення Olga » 21 квітня 2020, 23:11

Pestilence писав:
Olga писав: Все під питанням. Наприклад - твоя спроможність поліпшити технічно процес виборів, щоб без наглядачів і свідків можна було спокійно вкинути свій таємний голос.
Зачем тайный? Выборы не будут тайными. Такого никогда не было, пока Синтез не придумал вотумы с тайным голосованием.
Или ты о вотуме? Могу тебя расстроить, за эти годы я даже не искал где в движке список юзеров. Меня просили глянуть в базе данных кто именно голосовал на вотуме, но я не нашел, даже приблизительно, мне этот движок знаком не дальше админки. И разбираться с ним нет ни времени ни необходимости. Это надо было бы потратить минимум пару дней, на форумах попрошайничать, чтобы кто-то рассказал где искать.

Напомню известную мудрость: каждый судит по себе. Возможно ты бы так и поступила.
"Представляю, сколько вы себе положили!!"
:lol: :lol:
Гаразд, не під питанням саме твоя спроможність, просто брак вільного часу, ясно ж.
Мушу повернутися до попереднього твердження - вибори влади у людства досі і зараз були таємними. Мені важко зразу пояснити тобі - чому так. Мені теж треба вільний час, щоб розібратися досконально і тобі пояснити як слід.
Тобто, винуватити Синтеза за обраний ним спосіб підтвердження довіри від тих, ким він керує - в умовах цього форуму, найдоречніший - не можна ніяк.
Якщо тобі справді треба конкретних пояснень, чому - попрохай, і я з задоволенням спробую відшукати тобі вірогідну і ясну інформацію про цю істину.

Додам - ясно що свої нові вибори зараз ви може проводити як вам заманеться. І опитувати кожного. Все ж в ваших руках.
Синтез про це давно сказав, і ти "вдало" за це схопився, як лісник за сокиру.
Власне я не зможу просто бодай якось показати, що я - серед голосуючих. Не більше.

Erika

Повідомлення Erika » 21 квітня 2020, 23:32

Pestilence писав: На жаль я не знайшов іншого виходу, як припинити повноваження модераторів.
Це називається "Мы тут посовещались (Вира, Фрося) и я решил".(с) :lol:
Таки перетвориться цей форум на зелене болото.
А замість цікавих роздумів того ж Волмера - суцільний копі-паст і безкінечна кількість гілок.

Волмере, сподіваюсь Ви звідси не підете, бо я Вас завжди читаю. :blush2:
Востаннє редагувалось 21 квітня 2020, 23:36 користувачем Erika, всього редагувалось 1 раз.

Нечай

Повідомлення Нечай » 21 квітня 2020, 23:34

Pestilence писав:
Нечай писав: Як кажуть в Одесі, де ви, а де правила. Вам вони потрібні, щоб вижити з форуму тих, які вам не подобаються.
Так це той самий сталiнiзм! Але дзеркальний. :lol:
Но опять же, ты ошибаешься. Никто не топит за зеленского, просто чуть прикрутили краники из лайна. Пишите правила, принимайте участие в их обсуждении и можете даже выдвинуть себя или Синтеза снова в модераторы, но по правилам.
Как известно, когда играешь в карты с шулером, то делаешь только одну ошибку-когда садишься играть. Я таких ошибок не делаю, поэтому в этом цирке не участвую.

Нечай

Повідомлення Нечай » 21 квітня 2020, 23:35

Erika писав:
Pestilence писав: На жаль я не знайшов іншого виходу, як припинити повноваження модераторів.
Це називається "Мы тут посовещались (Вира, Фрося) и я решил".(с) :lol:
Таки перетвориться цей форум на зелене болото.
А замість цікавих роздумів того ж Волкера - суцільний копі-паст і безкінечна кількість гілок.

Волмере, сподіваюсь Ви звідси не підете, бо я Вас завжди читаю. :blush2:
Він не піде, його підуть! :lol:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 21 квітня 2020, 23:49

Erika писав: А замість цікавих роздумів того ж Волмера - суцільний копі-паст і безкінечна кількість гілок.
Звичайно цікавих, настiльки, що ви були вiдсутнi тут з 01 вересня 2019, а з'явились нежданчиком коли щось трапилось. Жах як вам було цiкаво читати Волмера :)

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 21 квітня 2020, 23:50

Нечай писав: Він не піде, його підуть!
Как можно кого-то выгнать с форума, если он не оскорбляет других, не издевается, пишет по выбранной теме? :shock: Как же вы до сих пор не в бане? :sarcastic:

Olga

Повідомлення Olga » 21 квітня 2020, 23:50

Pestilence писав:
Erika писав: А замість цікавих роздумів того ж Волмера - суцільний копі-паст і безкінечна кількість гілок.
Звичайно цікавих, настiльки, що ви були вiдсутнi тут з 01 вересня 2019, а з'явились нежданчиком коли щось трапилось. Жах як вам було цiкаво читати Волмера :)
а ти що, годен бачити, як і хто щось тут читає?

Olga

Повідомлення Olga » 21 квітня 2020, 23:54

Я втомилася бити горохом об стіну.
Це навіть не коса на камінь, далеко ні, на жаль.
Це розбіжність світоглядів.
Pestilence, будь ласка, годі переливати з пустого в порожнє. Роби своє, як впевнений, як маєш змогу. Я не маю, і доводити мені нічого не потрібно, на жаль.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 21 квітня 2020, 23:56

Olga писав: Pestilence, будь ласка, годі переливати з пустого в порожнє. Роби своє, як впевнений, як маєш змогу. Я не маю, і доводити мені нічого не потрібно, на жаль.
Я уже все решил, это ты переливаешь из пустого в порожнее, рассказывая свое мнение. Форум получит правила, модераторов и будет работать с ними. А я в роли временного правительства.

Erika

Повідомлення Erika » 21 квітня 2020, 23:58

Pestilence писав:
А Ви вважаєте, що треба обов"язково щось тут писати? А просто читати, не заходячи безпосередньо, не можна?
Саме так і читала. В основному Волмера. Тут ще є кілька цікавих людей, у яких цікаві і нестандартні думки. Їх теж читала - того ж самого Синтеза... іноді... Бо трохи специфічні погляди. :blush2:
А якщо тут все поле займуть Фрося-Віра, то це може бути цікавим лише...... добре, далі не буду продовжувать... :lol:

Відповісти