Якби Президентом став я. (Жанр: альтернативна історія)
Re: Якби Президентом став я. (Жанр: альтернативна історія)
Та ладно вже: я би попередженмй наказав би замінувати мости, дороги, роздати зброю людям, вивезти Мрію та все цінне за кордон і т.д і т. п. І все це настільки таємно, щоб у хуйла не виникла підозра, що ми знаємо про його плани... 
Ти могьош
Краще скажи, що ти думаєш про "вагнергейт" у світлі подій які потім трапились?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Де рити?antik писав: ↑ Сяня, тобі: в США ще у вересні нашим радили рити окопи: є
https://mind.ua/publications/20245750-z ... bezsila-ch

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А давайте переграємло ситуацю так:
Уявімо , що я През. Як діяти? Мо згідно плану Зезенського, щоб не виникла паніка й не провокувати путіна таємно діємо так:
Нічого не робиммо. Говоримо про шашлики на майські...
Варіант номер два: Виступаю перед народом, чесно озвучую ситуйовину...
(Мій виступ в гілці вище )
Який вам варіант кращий?
Уявімо , що я През. Як діяти? Мо згідно плану Зезенського, щоб не виникла паніка й не провокувати путіна таємно діємо так:
Нічого не робиммо. Говоримо про шашлики на майські...
Варіант номер два: Виступаю перед народом, чесно озвучую ситуйовину...
(Мій виступ в гілці вище )
Який вам варіант кращий?
А де відповідь?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Вагнерівці - розмінна монета у великій політичній грі. Просто чисто по людськи жаль хоробрих хлопців.
П.С. Якби Презом став я то серед іншого відмінив би статтю КК України за незаконне зберігання зброї.
При моєму правлінні якщо в тебе в сейфі немає "джавеліна", "стінгера" чи хоча б допотопного "калаша" з цинком патронів то тоді тобі нуль ціна. Чи ти хочеш, щоб вкотре прийшли в наш край "визволителі" й знищили, пограбували твій будинок, дружину, маму , дочку згвалтували хором? Га?
П.С. Якби Презом став я то серед іншого відмінив би статтю КК України за незаконне зберігання зброї.
При моєму правлінні якщо в тебе в сейфі немає "джавеліна", "стінгера" чи хоча б допотопного "калаша" з цинком патронів то тоді тобі нуль ціна. Чи ти хочеш, щоб вкотре прийшли в наш край "визволителі" й знищили, пограбували твій будинок, дружину, маму , дочку згвалтували хором? Га?
Вагнерівці - розмінна монета у великій політичній грі. Просто чисто по людськи жаль хоробрих хлопців.
Україна - споконвіку як прохідний двір. Кому не лінь приходять до нас й нагинають нас в позу Z.
Образливо, дуже принизливо це. Оберіть мене хоча б тут ради хохми керманичем. Серед іншого 263 статтю КК України відміню.
Доброго ранку, ми з України!
Україна - споконвіку як прохідний двір. Кому не лінь приходять до нас й нагинають нас в позу Z.
Образливо, дуже принизливо це. Оберіть мене хоча б тут ради хохми керманичем. Серед іншого 263 статтю КК України відміню.
Доброго ранку, ми з України!
Я питав не про вагнерівців, а про інформаційну кампанію, яка була розгорнута в Україні у зв'язку зі зривом їх захоплення.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
А де чорна магія КГБ?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
чому не буду там жити? Бо в мене менталітет вже інший ніж у моїх сусідів на моїй колишній малій батьківщині.
СпойлерРозкрити
Ми усе життя працювали, щоб наші троє дітей жили в достатку, мали своє житло і все необхідне на початку самостійного життя. Після початку війні усе залишилось там. і ми виявились нездатні купити достойне житло навіть для себе. Бажання просто примітивне: звільнитись від усього того, що в нас там залишилось і отримати від цього будь-які гроші і вже купити житло там, де тихо і спокійно.
Ясно... Нє, ну діло особисте... Просто я задумався, на себе прикинув ситуацію... Я ж напочатку не знав, чи доберуцця кацапи сюди (Ви знаєте куди), у нас теж вати вистачає, й стопудово п"ята колонна тут чекала... Але кацапи не дійшли, лише прильоти від них.Віра писав: ↑чому не буду там жити? Бо в мене менталітет вже інший ніж у моїх сусідів на моїй колишній малій батьківщині.СпойлерРозкритиМи усе життя працювали, щоб наші троє дітей жили в достатку, мали своє житло і все необхідне на початку самостійного життя. Після початку війні усе залишилось там. і ми виявились нездатні купити достойне житло навіть для себе. Бажання просто примітивне: звільнитись від усього того, що в нас там залишилось і отримати від цього будь-які гроші і вже купити житло там, де тихо і спокійно.
Так от, і думаю, якби довелося втекти, чи повернувся б потім, після звільнення?
Тут, як на мене, повинна втрутитися держава. Всім, як Вам, як Пестиленсу, має бути ГАРАНТОВАНЕ повернення майна, НЕЗАЛЕЖНО від того, як ви його позбулися. Після весни 2014? Всьо, кацап накуй.
Інакше, який сенс звільняти території? Щоб що? Щоб ватніки там і далі кайфувавли?
Але я ж сталініст, тому нікому нічого не нав"язую. ЯК обійтися без депортації кацапів, напримєр, я не уявляю. Нехай живуть? Можливо. Але я цього не розумію. Принаймні, думаю що я б стопудово повернувся, хай би хто не жив у моїй хаті, суку зубами б загриз і викинув нах. Але це лише моя приватна ТЗ.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Хоча з іншого боку, вісім років - це теж дофіга, якщо приросли на новому місці - то може так і краще. Хз. Будь-як - удачі Вам!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
та де там я приросла? в Харкові так, дитині подобалось дуже. Ми орендували (і досі ще там наші речі), але ж свого житла у нас немає. Три власні квартири є, але на Донбасі. А зараз в центрі країни, де відносно тихо. Але я всюди "переселенка".
Вісім років, у солідному віці.... нікому не побажаю.
Тримайтеся!
А у нас сьогодні гучно, що пздц.
А у нас сьогодні гучно, що пздц.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Віро, при всій своїй неприязні - тримайтеся!
нєдолго мучаться старушкам...
Загалом, я до того, що мене не відпускає питання - а для КОГО будуть звільнені Крим і Донбас, якщо ті, хто змушений був звідти поїхати, не захочуть повертатися? Хіба можна залишати той контингент, котрий там зараз, просто так?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Відповідаю Sintezу:
Сталося так, що мені довелося і в раші, і в Криму, і за кордоном працювати із виходцями зі сходу України та Криму. У переважній більшості вони російськомовні та ненависники "западенців".
Поглянемо на відбудову визволених східних територій очима пересічного українця-заробітчанина. Навіть якщо якісь добрі дяді пообіцяють заробітчанам на Сході європейську зарплату то тоді логіка вибору місця праці приблизно така:
1) Європа є Європа. Чисто, люди привітні, роботи море, пристойного житла великий вибір, платять своєчасно та чесно, дороги хороші, б/у авто дешеві, злочинності майже немає. Харчі та алкоголь якісні, розваги на будь-який смак.
2) Міста зрівняні із землею отож люди згорьовані. На перших порах доведеться жити в вагончиках або палатках, корінне населення настроєне до виходців із Заходу України вороже, Повітря просякнуте димом та трупним запахом. Привозна вода сумнівної якості, харч дорогий та теж невідомої якості, Зарплату обіцяють та... Злочинність висока - пиятики, наркотики, мордобій. Дороги розбиті, б/у авто дорогі, розваг мало. Ще й до того вся територія усипана мінами та снарядами, котрі не вибухнули.
І пересічний заробітчанин каже на варіант №2: нах.., нах.., нах...
Сталося так, що мені довелося і в раші, і в Криму, і за кордоном працювати із виходцями зі сходу України та Криму. У переважній більшості вони російськомовні та ненависники "западенців".
Поглянемо на відбудову визволених східних територій очима пересічного українця-заробітчанина. Навіть якщо якісь добрі дяді пообіцяють заробітчанам на Сході європейську зарплату то тоді логіка вибору місця праці приблизно така:
1) Європа є Європа. Чисто, люди привітні, роботи море, пристойного житла великий вибір, платять своєчасно та чесно, дороги хороші, б/у авто дешеві, злочинності майже немає. Харчі та алкоголь якісні, розваги на будь-який смак.
2) Міста зрівняні із землею отож люди згорьовані. На перших порах доведеться жити в вагончиках або палатках, корінне населення настроєне до виходців із Заходу України вороже, Повітря просякнуте димом та трупним запахом. Привозна вода сумнівної якості, харч дорогий та теж невідомої якості, Зарплату обіцяють та... Злочинність висока - пиятики, наркотики, мордобій. Дороги розбиті, б/у авто дорогі, розваг мало. Ще й до того вся територія усипана мінами та снарядами, котрі не вибухнули.
І пересічний заробітчанин каже на варіант №2: нах.., нах.., нах...
Сумніваюся, що з того буде толк. Ібо "заробітчанин" - це категорія, котра для організації життя на нових/проблемних територіях придатен лише у якості не дуже розвиненого персоналу нижчого рівня, скажімо так. Мене точка зору таких мало цікавить, без образ. І з того, що тобі доводилося працювати з таким же "персоналом" кацапського чи східноукраїнського походження, ніяких толкових висновків, нмд, робити не варто. Я сам у побуті російськомовний, між тим маю чимало добрих приятелів в ЗУ, їхня реакція на мене у 95% випадків залежить саме від мене.
Тут мова не про те.
Довго пояснювати, я краще зацитую що писав інший.
“Never mind. I understand you folks elected me cap—I mean ‘mayor’—this morning?”
“That’s right,” agreed Kennedy.
“Uh, who else was up? How many votes did I get?”
“Huh? It was unanimous.
Rod sighed. “Thanks. I’m not sure I would have held still for it if I’d been here. I
gathered something else. Do I understand that you expect me to take you down to the
caves Roy and I found? Caroline said something . . .”
Roy looked surprised. “We didn’t vote it, Rod, but that was the idea. After last night
everybody knows we can’t stay here.”
Rod nodded. “I see. Are you all where I can see you? I’ve got something to say. I hear
you adopted a constitution and things while Roy and I were away. I’ve never read them,
so I don’t know whether this is legal or not. But if I’m stuck with the job, I expect to run
things. If somebody doesn’t like what I do and we’re both stubborn enough for a
showdown, then you will vote. You back me up, or you turn me down and elect
somebody else. Will that work? How about it, Goldie? You were on the law committee,
weren’t you?”
Howard Goldstein frowned. “You don’t express it very well, Rod.”
“Probably not. Well?”
“But what you have described is the parliamentary vote-of-confidence. That’s the
backbone of our constitution. We did it that way to keep it simple and still democratic. It
was Grant’s notion.”
“I’m glad,” Rod said soberly. “I’d hate to think that I had torn up Grant’s laws after he
worked so hard on them. I’ll study them, I promise, first chance I get. But about moving
to the caves—we’ll have a vote of confidence right now.”
Goldstein smiled. “I can tell you how it will come out. We’re convinced.”
Rod slapped the ground. “You don’t understand! If you want to move, move . . . but
get somebody else to lead you. Roy can do it. Or Cliff, or Bill. But if you leave it to me,
no dirty little beasts, all teeth and no brains, are going to drive us out. We’re men . . .
and men don’t have to be driven out, not by the likes of those. Grant paid for this land—
and I say stay here and keep it for him!”
Вы выбрали меня капитаном - я хочу сказать:
мэром - этим утром?
- Так, - согласился Кеннеди.
- Кто был против? Сколько голосов было за меня?
- Все проголосовали единогласно.
Род вздохнул:
- Спасибо. Я хочу, чтобы все меня видели. Мне нужно вам
кое-что сказать. Я слышал, что вы приняли зесь конституцию и
свод законов, пока мы с Роем отсутствовали. Я не читал их и
не знаю, насколько я буду законно поступать. Но, принимая на
себя эту должность, я ожидаю следующего... Если кому-либо не
понравятся мои действия - мы будем голосовать на общем
собрании, и вы сместите меня и выберете кого-нибудь другого.
Согласны? Голди, это законно? Ты был в конституционной
комиссии.
Говард Голдстейн нахмурился:
- Ты не очень хорошо все выразил, Род.
- Конечно, нет. Скажи ты.
- То, о чем ты говорил, называется вотум доверия. Мы
предусмотрели его в конституции. Мы считаем, что это просто и
демократично. Это было предложение Гранта.
- Я рад, - рассудительно сказал Род. - Мне не хочется
нарушать законы, которым Грант отдал столько сил и времени. Я
изучу их, обещаю вам. Это первое, что я сделаю. Но
относительно переселения в пещеры... у нас будет особое
голосование по этому вопросу.
Голдстейн улыбнулся:
- Могу сказать тебе, как оно кончится... Мы будем "за".
Род стукнул кулаком по земле.
- Вы не поняли! Если хотите переселяться,
переселяйтесь... но пусть вас ведет кто-нибудь другой! Это
сможет сделать и Рой. Или Клифф, или Билл. Но если капитаном
остаюсь я, то ни один зверь, пусть он будет весь в зубах и
абсолютно безмозглый, не выживет нас отсюда. Мы люди... а
людей нельзя изгонять. Грант дорого заплатил за это место - и
мы остаемся здесь!
Востаннє редагувалось 03 вересня 2022, 12:39 користувачем Sintez, всього редагувалось 1 раз.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А якщо йти на війну, де жити доведецця (не найгірший ще варіант) у вогкій землянці, під снарядами, котрі сипляцця на голову - що каже заробітчанин?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!