Росія почала повзучу окупацію Приазов'я

Фрося

Re: Росія почала повзучу окупацію Приазов'я

Повідомлення Фрося » 30 червня 2018, 15:31

Що це? :shock: азовское море уже не наше?Как это понимать?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 30 червня 2018, 17:24

Це, якраз, і означає, що Жора капітулював, і зараз вже тільки обгрунтовує капітуляцію. Тіпа - ну, не можемо ми протистояти, ні на морі, ні на суші, ні в дипломатії, ні в спорті, ні в торгівлі, навіть у виробництві цукерок і солодощів - не можемо протистояти.
Жора, правда, капітулював разом з хазяїном, і оце віддувається за хазяїна, бо той скинув на холуїв невдячну справу пропаганди капітуляції, собі залишивши голосні переможні фанфарні фрази, з будь - якого приводу.

В будь - якій притомній країні Жора, за такі слова, вилетів би з табуретки, як шампанський корок, бо ці слова можна розцінити, як демонстративну відмову влади захищати інтереси України і громадян в Азовському басейні.

"Неможливість", взагалі, улюблений спосіб пєцькуватого режиму здавати, зливати ситуацію. Можна згадати найвідоміші випадки:
відмову у вогневій підтримці і обмеження БК захисникам ДАПу,
зняття оборони Логвіново,
ненадання допомоги частинам під Іловайськом і тримання їх без великого смислу, аж поки кацапи приготували "коридор".
Відмова у підтримці бронею і соляркою атакуючому "Азову" під Широкіно.
Після чого "можливість" щось зробити, чогось досягти - плавно перетворювалася на тверду "неможливість". Оскільки маємо вже довгий ланцюжок подібних, однотипних випадків, то говорити про випадковість - вже не випадає, пардон за каламбур. Це явно система, легко можна оцінити рівень управління цими подіями, і зробити висновки. З того, наприклад, що Жора сміливо виступає, отже його зад надійно прикритий більш високим начальством.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 липня 2018, 12:46

Фрося писав: РФ вночі затримала два судна біля берегів України в Азовському моріhttps://economics.unian.ua/finance/10173047-rf-vnochi-zatrimala-dva-sudna-bilya-beregiv-ukrajini-v-azovskomu-mori.html …

10:46 - 3 лип. 2018
4
Про це говорять 37 осіб
Це тому, що в Бердянську нова мусоріція не провела гей - парад. І продаж "Рошену" росте менше, ніж удвічі на рік. Пєцік досі нічого там не відкрив. От, ворог і нахабніє !!!

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 03 липня 2018, 13:12

Зображення

неможливість --- хай розказує у замках офшорах і іншому "жити по-новому"

так дурити народ ще ніхто не міг
жри хуцпу- танцюй на майданах!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Фрося

Повідомлення Фрося » 07 липня 2018, 22:14

Чотири роки зволікали: "Україна втратила контроль над Азовським морем", - військовий експерт
субота, 7 липень 2018, 12:15
За словами керівника Українського збройного центру, бездіяльність української влади у військово-морській галузі привела до встановлення РФ контролю над Азовським морем.
Азовський криза є наслідком бездіяльності української влади протягом останніх 4 років у військово-морській галузі. Про це під час прес-конференції заявив керівник Українського збройного центру Тарас Чмут, зазначивши: в результаті спровокованої РФ кризи, Україна «втрачає або вже втратила контроль над Азовським морем», передають Патріоти України.

«З огляду на те, що між Росією і Україною діє договір на спільне користування морем, російські кораблі можуть розміщуватися в будь-який його точці. Ми так само можемо проводити навчання, блокувати їхні кораблі, але у нас нічим то робити - ВМС не здатні на морі виконати ніяких повноцінних бойових завдань», - йдеться в заяві.
Разом з тим, він зауважив: для недопущення подібних ситуацій у майбутньому, влада «повинна прийняти рішення, що державі потрібен флот».
Опублікував: Олег Устименко

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 07 липня 2018, 22:40

Ширше дивлячись, можна констатувати, що пєціки - абсолютно нездатні до дій на випередження, до прогностичної діяльності, це люди з уявою дрібного рудого таргана, лізуть на запах іжі, тікають, коли їх починають бити. І все. Ніяка діяльність у великих масштабах, міжнародних, чи на кшталт війни - їхньому розумінню недоступна. Вони лише тікатимуть, все далі і далі. Хоч би і за Карпати. Тому вони завжди проти націоналізму, він заважає тікати, і заважає моститися на нових, іще не загиджених місцях.

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 липня 2018, 11:53

наш МИД молчит.. :pardon:

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 липня 2018, 20:29

ось чому мовчать :pop:

Подписаться

Олександр Ружанський
3 ч ·
Ось ця історія за посиланням нижче, нагадала мені один дуже вульгарний анекдот, коли один мужик, погрожуючи зброєю, змусив іншого зжерти гівно, а той потім виправдовувався, мовляв, я не гівно насправді жер, а тільки ту картоплю, яку вдалося з гівна наколупати.

Ну, погодьтеся, коли Прикордонна служба України виправдовується тим, що українські кораблі московити в Азовському морі не затримували, а лише зупиняли для проведення на них огляду, то виглядає це саме так - наколупали картоплі з російського гівна

Особливо чудовими є посилання речника Прикордонної служби на діючу і досі "Угоду про співпрацю між Україною і Росією в Азовському морі і в Керченській протоці". Мовляв, згідно цієї угоди, московити мають право перевіряти українські кораблі будь-де в Азовському морі.

Уявіть ступінь існуючого, завдяки режиму Порошенка, піздеця! Росія окупувала український Крим, захопила частину нашого азовського узбережжя і місто Новоазовськ, а у нас, виявляється, ще з 2004 року, з загарбником існує якийсь договір про співпрацю в Азовському морі, який ми забов'язані виконувати!

Як на мене, то це відверта державна зрада діючої влади. Хоча, про що це я? Всім похуй...

https://www.pravda.com.ua/news/2018/07/9/7185762/...

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 липня 2018, 20:49

Директор Агентства развития Приазовья Константин Батозский прокомментировал InfoResist очередное задержание кораблей Россией в Азовском море и рассказал, какой ущерб это приносит Украине.

«Ущерб очень сложно просчитать. Он гораздо больше, чем те издержки, которые несут судовладельцы, корабли которых несанкционированно, без каких-либо причин задерживаются сегодня российскими спецслужбами в акватории Азовского моря. Каждый день задержки судна может стоить судовладельцу от 10 до 20 тысяч долларов в зависимости от класса судна. Следующие части издержек, которые мы несём это то, что Мариупольский порт и Бердянский порт недополучают прибыли в связи с тем, что в него меньше заходят суда. А мариупольские металлургические комбинаты вынуждены переориентировать свой экспорт на черноморские порты Украины, а это очень тяжело сделать. Потому что железнодорожная сеть не позволяет из Мариуполя возить много груза, скажем так. И поэтому, основываясь на действующем договоре о дружбе, Россия на Азове создала такую ситуацию и постепенно просто ухудшает логистику и соответственно перспективы развития Украинского Приазовья», – отметил эксперт.

По его словам, для решения этой ситуации необходимо разорвать большой договор о дружбе, который действует между Украиной и Россией.

«Его просто необходимо денонсировать в парламенте. Это повлечёт за собой дополнительные риски, но даст нам свободу защищать свои интересы в Азовском бассейне. Для нас самое важное — это уделить как можно больше внимания этой проблематике и обеспечить в Азовском бассейне максимальное международное влияние. Для этого нам надо сделать так, что весь мир перестал считать эту территорию внутренними водами России», – сказал он.

Батозский отметил, что сейчас прокуратура Крыма борется в морских судах и пытается в международных морских судах довести факты незаконных досмотров в Азовском море. При этом, по мнению эксперта, пока государство еще не подсчитало для себя все риски, не рассчитало стратегию и поэтому не предпринимает активных действий.

Также директор Агентства развития Приазовья подчеркнул, что не может быть полной потери контроля над Азовским морем.

«Никто не может ограничить свободу судоходства. Россия может всячески препятствовать, но не может её запретить. Это прямое нарушение очень и очень многих конвенций, которые автоматически ведут к санкциям. Нам просто надо провести границу и охранять свою границу на уровне как это делается в других странах. Ничего такого экстраординарного», – резюмирует он.

Напомним, в начале июня береговая охрана пограничной службы ФСБ России заблокировала в Азовском море хорватский и украинский сухогрузы, которые направлялись в Мариуполь.
https://inforesist.org/konstantin-batoz ... -ukrainyi/

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 липня 2018, 17:00

Олег Жданов на 112, о 13-20, про те, що для суден з українськими вантажами можна було би вимагати конвой військових кораблів НАТО, або під прапором ООН. Після належних заяв про порушення міжнародного права, і т.д. Але офіційних заяв - нема, флоту - нема, офіційної позиції - нема.

Про міномети - експерта взагалі нічого не спитали.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 22 липня 2018, 19:35

Довгеньке, але варте перегляду. Дуже соковитий негативний персонаж - шушера з ГШ. Добре виступили всі решта: Снегірьов, Тарасенко, Жданов. Рекомендую.

Нечай

Повідомлення Нечай » 22 липня 2018, 22:34

Vollmer писав: Олег Жданов на 112, о 13-20, про те, що для суден з українськими вантажами можна було би вимагати конвой військових кораблів НАТО, або під прапором ООН. Після належних заяв про порушення міжнародного права, і т.д. Але офіційних заяв - нема, флоту - нема, офіційної позиції - нема.

Про міномети - експерта взагалі нічого не спитали.

А чого так скромно? Можна б було вимагати, щоб українські суда супроводжував 6 флот ВМС США, той, що в Середземному морі! :lol: А в цей час наші "героїчні" корвети будуть брати на абордаж звичайні рибальські баркаси. А поцреоти це "науково" обгрунтують.
Востаннє редагувалось 22 липня 2018, 23:00 користувачем Нечай, всього редагувалось 1 раз.

Нечай

Повідомлення Нечай » 22 липня 2018, 22:35

Vollmer писав:

Довгеньке, але варте перегляду. Дуже соковитий негативний персонаж - шушера з ГШ. Добре виступили всі решта: Снегірьов, Тарасенко, Жданов. Рекомендую.
Пан мазохіст?

stan700

Повідомлення stan700 » 22 липня 2018, 23:24

Telecaster писав: жри хуцпу- танцюй на майданах!
долбойоб

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 22 липня 2018, 23:34

stan700, це неприкрите, відверте зазіхання на монополію Телекастера 111 :lol: :lol: :lol:

Це вас буде вже двоє 111 :drill: :drill: :drill:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 липня 2018, 21:50

Таких падлюк одразу треба питати, як впливає дипломатичний статус на зовнішню баллістику?

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 липня 2018, 09:03

Хочуть води: військовий експерт пояснив зухвалість Росії в Азовському морі
24.07.2018 07:33
Зображення
Росія затримує українські судна у Керченській протоці, щоб нанести Україні економічних і репутаційних втрат, а також як шантаж для відновлення водопостачання Криму, зокрема російських військових баз на окупованому півострові Про це в ефірі Еспресо.TV заявив помічник голови Держприкордонслужби України та речник ДПСУ полковник Олег Слободян.
"Ми бачимо, що Крим перетворюється на велику військову базу, про розвиток туристичної інфраструктури абсолютно не йдеться. Друге питання, яке по Криму чітко прослідковується, - це суттєве різке погіршення екологічного стану без води з материкової України. Однозначно ситуація буде погіршуватися. Тому елементи шантажу, щоб надати прісну воду Криму, - звісно, це можна використовувати", - сказав Слободян.
Речник ДПСУ також зазначив, що ФСБ почала масово затримувати українські судна після затримання Україною російського судна "Норд" за порушення капітаном порядку в'їзду-виїзду на окуповану територію. "Ситуація розпочалася в березні з "Норда". Росіяни не приховують, що саме ситуація з "Нордом" стала поштовхом для їхніх за великим рахунком піратських дій по відношенню до іноземних суден і шантажу України", - додав Слободян.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2018/07/24/302587 ... skomu-mori

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 липня 2018, 09:52

«Закроют выход из Черного моря»: Дипломат предупредил РФ о «холодном душе»
Глава комитета Госдумы РФ по делам СНГ, евразийской интеграции и связям с соотечественниками Леонид Калашников заявил, что Россия может пересмотреть Конвенцию Монтре о проливах, если Запад поддержит санкции Украины против черноморских портов РФ из-за блокады Азовского моря.
«Если такие санкции Запад будет принимать, то мы вольны в том числе пересмотреть так называемый договор о проливах (Конвенция Монтре о статусе проливов — ред.). Учитывая, что наши отношения с Турцией сегодня на подъеме, думаю, что Запад сам не очень обрадуется, если такие санкции будем вводить мы», — пояснил он.
Как отметил украинский дипломат Владимир Огрызко, Россия не может пересмотреть Конвенцию Монтре, потому что это международный документ.
«Конвенция Монтре — это известная Конвенция, регулирующая прохождение кораблей через проливы Босфор и Дарданеллы из Черного в Средиземное море. Россия не может пересмотреть Конвенцию Монтре, потому что это международный документ. Если она и начнет пересматривать, то ей просто закроют выход из Черного моря и все закончится. Это просто фантазии», — пояснил дипломат в комментарии Обозревателю.

По его словам, Россия не впервые несет бред и искажает факты, как, например, с референдумом в оккупированном Крыму.
«А почему Путин говорит сначала, что мы организовали в Крыму референдум, а через день получается отредактированный текст, где слово «мы» убрали? Потому что это Россия», — говорит Огрызко.
Что касается санкций, то Огрызко уверен, что они дадут необходимый эффект.
«Конечно, это абсолютно правильно, и я думаю, если такие санкции на совершенно неадекватные действия российских пограничников будут введены, это станет холодным душем на голову Москвы. Пока мы говорим, что мол тут ничего страшного нет, до тех пор нам будут садиться на голову, я честно такой позиции не понимаю», — говорит он.
Что именно за санкции и как они будут действовать, пока говорить рано. По словам дипломата, сначала санкции вводятся как факт, а уже потом специалисты будут определять, что именно за санкции, какая будет их сила и на какой промежуток времени их введут.
«Если очень общее и в целом, то речь идет об ограничении на запад судов, идущих в порты РФ в Азовском море», — добавил Огрызко.
https://inforesist.org/vladimir-ogryizk ... nom-dushe/

Відповісти