Як "так гинуть"?
Коронавирус - апокалипсис уже сегодня?
Re: Коронавирус - апокалипсис уже сегодня?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
В такій кількісті.
Відкрию вам велику таємницю-вони від горілки та цигарок гинуть більше, ніж від коронавірусу. В тій же Британії сімейні лікарі займають чи то друге, чи то третє місце по алкоголізму серед інших професій. Здоровий спосіб життя, хулє гаваріть...

Вже не раз спливала інфа, що ту лабраторію фінансували Сорос та Біл Гейтс, так шо тут невідомо кому треба відгрібати.
https://www.nature.com/articles/nm.3985
Во-первых, в статье говорится, что для изучения возможности заражения людей вирусами летучих мышей был создан химерный вирус – новый гибридный вирус, созданный путем объединения фрагментов нуклеиновой кислоты из двух или более различных вирусов. Проще говоря, ученые взяли вирус, выделенный из летучей мыши, и вирус атипичной пневмонии 2002–2003 годов и нашли способ сделать такой коронавирус, который одновременно мог инфицировать и лабораторных мышей, и клетки человека. То есть ученые на практике доказали, что мутировавший коронавирус летучих мышей с высокой степенью вероятности сможет перекинуться на человека и вызвать новую волну эпидемии заболеваний, похожих на атипичную пневмонию.
Во-вторых, среди авторов научной статьи значится 15 имен, но одно из них привлекает особое внимание. Ши Чжэнли – китаянка-вирусолог. Международную программу по исследованию мутаций десятков видов коронавирусов, которая разрабатывалась и финансировалась США, приостановили в виду потенциальной опасности (правительство Америки тогда ввело мораторий на опасные вирусологические исследования). Но приостановили именно на территории США, а продолжили в Китае под руководством то самой Ши Чжэнли в лаборатории специальных патогенов и биобезопасности Уханьского института вирусологии.
Больше читайте тут: https://gordonua.com/publications/kitaj ... 96701.html
Справа не в тому хто фінансував. А в тому, що Китай скрив інфу внаслідок чого світ не встиг підготуватися. Ви добре навчились від мордорських прпагандонов перевертати з ніг на голову.
Ну шо значить скрыли ? В Украине американцы лабораторят с биотехнологиями. Сильно знаете шо они там куховарят ?
- DSMechanic
А ви сильно знаєте що на сусідній вулиці відбувається? Якщо слово біо- то вже ховайся, генетично-модифіковані вірису и тварини які вже завтра всих з'їдять і потравлять. Біо-тех вважається основою наступної НТР. На парові машини теж з ломами кидались і від ком'ютерів вже вчора апокаліпсису чекали, всих роботи знищать. Не треба перематись виключно приставкою біо.
По темі - китайці про вірус і його розповюдження знали раніше ніж це сказали, і замовчали інформацію. Як з Совок з Чорнобилем. Як мінімум в цьому їх зараз і звинувачують.
Не в розробці - а в втраті контролю і замовчуванні цього факту.
Якщо амери фінансували, то нєфіг гавкать тепер. Одгрібають всі рівно те, що заслужили.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Песець. При чому тут фінансування? Фінансувалися край потрібні досліди, бо епідемії у майбутньому - це проблема планети з такою кількістю населення. Питання в тому, що китайці знали ще наприкінці листопада що то за вірус і звідки той вірус. Питання навіть не в тому, що вони не забезпечили відповідні процедури у лабораторії, що призвело до виходу вірусу "в народ". А справа в тому, що не попередили світ про це.
Чюдо, я знаю своїх пращурів на триста років назад, а далі по історичним персонажам. І якщо ти знову брехливо зачепиш моїх батьків, то будеш тут від мене ховатися до мого чи свого бану.
А амери попередили, що замовили й проплачують китайцям конструювання вірусу, здатного причеплятися до людини?Mack Mack писав: ↑Песець. При чому тут фінансування? Фінансувалися край потрібні досліди, бо епідемії у майбутньому - це проблема планети з такою кількістю населення. Питання в тому, що китайці знали ще наприкінці листопада що то за вірус і звідки той вірус. Питання навіть не в тому, що вони не забезпечили відповідні процедури у лабораторії, що призвело до виходу вірусу "в народ". А справа в тому, що не попередили світ про це.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як кажуть, видно пана по халявах-висунувся, нахамив, получив "отвєтку" і давай ховатись за батьків та лякати баном. Герой. хулє...
Проблема планети в тому, що на ній завелися, як воші, хомо з понтом сапієнс, рулюють котрими сатаністи. Якщо хомо не змінять своєї поведінки, планета позбавицця цієї зарази.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑А амери попередили, що замовили й проплачують китайцям конструювання вірусу, здатного причеплятися до людини?Mack Mack писав: ↑ Песець. При чому тут фінансування? Фінансувалися край потрібні досліди, бо епідемії у майбутньому - це проблема планети з такою кількістю населення. Питання в тому, що китайці знали ще наприкінці листопада що то за вірус і звідки той вірус. Питання навіть не в тому, що вони не забезпечили відповідні процедури у лабораторії, що призвело до виходу вірусу "в народ". А справа в тому, що не попередили світ про це.

Як Ви собі уявляєте "скривання", за умови, що фінансували і створювали, разом із французами і америкосами, публікувалися звіти, фінансування продовжувалося, працювали розвідки ???
То все - хвантазії Трампулі.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
1. Я вас звинуватив у пересмикуванні, яке дуже полюбляють пропогандони у вашому мордорі.
2. Ви відповіли мені ненормованою лексикою.
3. Я поцікавився коли ви стали хамом.
4. Ви видали фразу "потомственний хам" тим самим звинувативши у хамстві моїх батьків.
5. І я тебе не лякав баном, просто попередив, що ще раз своїи поганим ротом щось гавкнеш на моїх батьків, то будеш отримувати від мене до мого чи твого бану. Брехливий мордорець.