слил падлец, а Юра маладес!
Сказочник Бутусов.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Re: Сказочник Бутусов.
сидит на форуме, пардон, службу несет денно и нощно
истерите? Я всего лишь задал вопрос, которого почему-то не возникло у "патриотов". А спровоцировала этот вопрос тупость зам.министерши обороны!
Но и Ваша реакция вполне характена... Не надо искать "течь" в ГШ, достаточно заклеймить Бутусова?
А з чого ти муділа вирішив, що для того щоб мати інфу про відхід частин потрібен витік з ГШ? Чи не досить знайомого взводного, ротного, а то і рядового на місці подій з телефоном?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
ПНХ тупорилий мудозвон.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Я бачу, що слово патріот ти мудакуватий стєбун вважаєш образою. Тому тобі компліментом буде - манкурт, тому ПНХ манкурт. сраний
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Пояснюю, у тебе склєроз, ти забуваєш, що писав у попередньому пості.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
не вижу противоречия! Я предположил, что ты "патриот". Будешь опровергать?!
Я стверджую, що ти мудак, будеш спростовувати?
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Це ти про що? Про який ісходнік? Від 14.11.2020р.?
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Що до повідомлення Бутусова у ФБ, ось воно:
І де тут тобі, мудозвон, наввижались ознаки витоку з ГШ чи МО?Юрій Бутусов
Вчора о 09:43 ·
Ми вийшли з Сіверодонецьку. Сьогодні вночі украінські підрозділи організовано залишили частину промзони Сіверодонецька. На тій ділянці фронту, де я знаходився, відхід пройшов під обстрілом, але без втрат.
Відходити гірко, але це рішення давно вже назріло.
Украінські воіни гідно бились за місто, і зробили більше, ніж можливо у таких надзвичайно важких умовах. Без мостів та без понтонів, кожен день бою був суцільним героїзмом. Я напишу про це трохи пізніше.
Ми вийшли. Але ми обов’язково повернемось.
Вічна слава українським героям, які бились за Сіверодонецьк до кінця.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
не мне:Саня писав: ↑ Що до повідомлення Бутусова у ФБ, ось воно:І де тут тобі наввижались ознаки витоку з ГШ чи МО?Юрій Бутусов
Вчора о 09:43 ·
Ми вийшли з Сіверодонецьку. Сьогодні вночі украінські підрозділи організовано залишили частину промзони Сіверодонецька. На тій ділянці фронту, де я знаходився, відхід пройшов під обстрілом, але без втрат.
Відходити гірко, але це рішення давно вже назріло.
Украінські воіни гідно бились за місто, і зробили більше, ніж можливо у таких надзвичайно важких умовах. Без мостів та без понтонів, кожен день бою був суцільним героїзмом. Я напишу про це трохи пізніше.
Ми вийшли. Але ми обов’язково повернемось.
Вічна слава українським героям, які бились за Сіверодонецьк до кінця.