я не знаю, через що реєструвалась. Встановила на смартфон програму Дія, а там є пункт записатись на вакцинацію. Мабуть таки через застосунок?
коронавірус в Україні
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Re: коронавірус в Україні
- Pestilence
- Чефхелфер
Мы сегодня записались по горячей линии 0 800 60 20 19
Жена дозвонилась буквально сразу
Жена дозвонилась буквально сразу

Накажете вважати, що їх перевозять у скляних ретортах?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А ця для того, щоб родичі героя, котрий не ровьон час загнецця від "панацеї", в принципі не знали до кого позиватися. Що у нього самого перед експериментом візьмуть підпис про добровільну згоду - то само собою.главспец писав: ↑ 03.03.2021
Министерство здравоохранения приказом № 298 объявило конфиденциальной любою информацию относительно производителей и / или поставщиков, цены на вакцины против острой респираторной болезни COVID-19.
https://timeze2019.blogspot.com/p/blog-page_74.html
и с чего бы это? Може бути зрада?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
При чому, зверни увагу, вони пишуть загалом правду:
Відповідно - сам поліз, які претензії?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А серед негоспіталізованих?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Фахівці підтвердили наявність так званого британського штаму коронавірусу на території України. Про це розповів головний санітарний лікар Віктор Ляшко.
За його словами, йдеться про зразки вірусу, відібрані в Івано-Франківську близько двох тижнів тому.
"Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Громашевського сьогодні виявив два мутованих коронавіруси з генетичними характеристиками, які відповідають британському варіанту", - заявив Ляшко.
За його словами, одна із особливостей цього штаму - здатність швидше передаватися від людини до людини.
Весь бред, котрого я начитався від ляшків етк за останній місяць, важко пригадати, й шукати немає охоти. Тому лише повідомлю "ковід"-переляканих, що дати оговтатися їм (вам) у плани ляшків ну ніяк не входить. "Вірусм" будуть "мутувати", "рекомбінувати", "@@@@вати", тому всякі "вакцини" будуть "потрібні" на регулярній основі. Масок мабуть треба буде одягати штуки по три, вже зараз десь, кажись у Чехії придурки прийняли що треба носити по дві. Ну реально хворі, що зробиш. Так що не надійтеся, що аптека САМА вас відпустить. Тільки уперед ногами.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ляшко анонсує офіційні події та відомості. І за свої помилки відповідає. А з вуст якогось анонімного ковід-дисидента можна вчергове почути про "вірус - фсьо", про шкоду масок, про лікування содою та іншу маячню. Хотів оце написати про те, що третя хвиля в Україні - на совісті ковід-дисидентів. Але яка така в них може бути совість?
У ковід-переляканих склероз? Так я нагадаю, як ляшки рік тому розривалися, що все одно всі перехворіють, і маски потрібні виключно для того, щоб розтягнути "вал". Забули? Можливо, бо ляшки стільки разів за цей час перевзувалися у прижкє, що й справді можна заплутатися.M_M писав: ↑ Ляшко анонсує офіційні події та відомості. І за свої помилки відповідає. А з вуст якогось анонімного ковід-дисидента можна вчергове почути про "вірус - фсьо", про шкоду масок, про лікування содою та іншу маячню. Хотів оце написати про те, що третя хвиля в Україні - на совісті ковід-дисидентів. Але яка така в них може бути совість?
Щодо "совісті" - мбугагась. Ці жидівські штучки залиште для лохів. Ви ще мені "гріхопадєніє" пригадайте.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Щось за рік змінилось? Для того маски й потрібні. А перехворіють майже всі. Або у тяжкій формі, або у легкій, або контрольовано під час вакцинації.
Навіть нахабство ковід дисидентів не змінилось.