життя починається

На этом сообщении где то в Ростове расплакался один (не)легитимныйNoex писав: ↑Я б не сказав: добудовувалися блоки до АЕС, а не закривали та банкротили їх, "Протон" літав у космос, а зара?
І літаки будували, пенсії росли та індексувалися ... а головне бізнес працював і рейдерели та віджимали поодиноко, а не за правило, як не бандюки, то державка і в борги не влазили по самі помідори...![]()
Десь так. І через ту інерцію, навіть якщо зараз на табуретку чудом прорвецця найгеніальніший геній, все одно роки підуть на подолання інерції падіння.Vollmer писав: ↑Noex писав: ↑ Я б не сказав: добудовувалися блоки до АЕС, а не закривали та банкротили їх, "Протон" літав у космос, а зара?
І літаки будували, пенсії росли та індексувалися ... а головне бізнес працював і рейдерели та віджимали поодиноко, а не за правило, як не бандюки, то державка і в борги не влазили по самі помідори...![]()
Інерція, закон Ньютона.
Пацани не одразу второпали, що можна і якось, інкше.....![]()
![]()
![]()
Мені спокій тільки сницця.
Чого в Польщі не второпали? Ми - не Польща.
Якщо прийде геній. Всіх часів і народів.
Тобто, в Польщі не второпали, що можна все красти й продавати, а на ті гроші купувати лядєй, хатинки й мафинки? Не второпали, бо у них інше мислення, тобто менталітет. Їм вистачало розуму ще тоді, щоб розуміти що то шлях у прірву, в нікуди..
Зокрема мені доводицця весь час макати мордою у їхнє лайно ватніків, таких як ти. Морока...
Во - таки прямо про тебя "вояка-макака"!
Народіт. Але саме Земля, а не вироджена "еліта". Шанси виправити ситуацію "еліта" благополучьно проіпала. Закономірно, між іншим. Чи, може, ти скажеш, що досі надієшся на "вибори"?!
Ватнікам до фашистів як лайну до Фудзіями.Babasha писав: ↑Во - таки прямо про тебя "вояка-макака"!![]()
- Дедушка, а про войну раскажите нашему 1В классу?
- Конечно расскажу, доченька! Вышли мы значит на опушку, только окопались... А тут и пиздец - спереди ТАНКИ! Мы вправо давай - ну не еб твою мать, а там тоже фрицы! Мы налево - ебать-колотить и тут немчура! Назад бежать - йобанаврот, и сзади наш гитлеровцы обошли!
-Дедушка, ДЕДУШКА! Что Вы говорите?! Тут же дети!!!
- ДА КАКИЕ НАХУЙ ДЕТИ! КРУГОМ ФАШИСТЫ!
Дедушка, перелогитесь под ником Воллмер... это он поклонник дивизий СС выступающих в кожАнных шортах.Sintez писав: ↑Ватнікам до фашистів як лайну до Фудзіями.Babasha писав: ↑ Во - таки прямо про тебя "вояка-макака"!![]()
- Дедушка, а про войну раскажите нашему 1В классу?
- Конечно расскажу, доченька! Вышли мы значит на опушку, только окопались... А тут и пиздец - спереди ТАНКИ! Мы вправо давай - ну не еб твою мать, а там тоже фрицы! Мы налево - ебать-колотить и тут немчура! Назад бежать - йобанаврот, и сзади наш гитлеровцы обошли!
-Дедушка, ДЕДУШКА! Что Вы говорите?! Тут же дети!!!
- ДА КАКИЕ НАХУЙ ДЕТИ! КРУГОМ ФАШИСТЫ!
О! На словесный понос герра Воллмера понесло... Видать цепануло, или kurze hose жмут слегонца... under pressure