коронавірус в Україні
Re: коронавірус в Україні
.
- Вкладення
-
- image_195817.jpg (65.76 Кіб) Переглянуто 1984 разів

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну, тупая(с)...Sintez писав: ↑Ужос... Мало того, що на собі дозволила експерименти проводити, так іще й на близьких своїх... Всього лиш добу мама в ліжку (читай - у важкому стані) пролежала... Нє, ну трошки переживала, ага...Фрося писав: ↑ Олена Білозерська
11 мин. ·
Дійсним доповідаю: вакцинувала обох батьків і чоловіка (усі троє - група ризику). Ковішилдом, залишковими дозами.
Щодо їхньої реакції на вакцину. Після моїх дванадцяти годин з температурою 40 і жахливим головним болем я трошки переживала за них. Так ось, в чоловіка реакція була нульова - ніби нічим не кололи. У батька наступного дня був нетривалий легкий озноб, а в мами сильний озноб і слабкість, вона добу пролежала в ліжку. І все. Зараз уже все нормально. Ніяких ліків для полегшення стану їм не довелося приймати.
За кілька тижнів здадуть аналізи на антитіла, якщо вони будуть - я зможу хоча б на суди до політв'язнів ходити...
#вакцинація![]()
я задавал вопрос верхним медикам, с которыми не один пуд соли съел, и немало выпил: а вот лично для меня, в чём больший риск, в возможных последствиях вакцинации или переболеть невакцинированным?
Внятного ответа не получил...
А що вони тобі скажуть? "Врачєбна етика" - насправді мафіозна кругова порука. Вони її не порущать навіть у мєртвєцкому алкогольному відрубі. Вони заручники системи, хоча це їх ніяк не виправдовує. "Гвинтики".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вчитайся уважно у фрагмент із Вікі, там все досить відверто написано, якщо уважно прочитати:
Я б додав "шонеясно?!"Введение вакцины в организм называется вакцинацией. По определению, данному Всемирной организацией здравоохранения (ВОЗ), «вакцинация — это простой, безопасный и эффективный способ защиты от болезней до того, как человек вступит в контакт с их возбудителями. Вакцинация задействует естественные защитные механизмы организма для формирования устойчивости к ряду инфекционных заболеваний и делает вашу иммунную систему сильнее.»[7]. Существует неоспоримый научный консенсус о том, что вакцинация является очень безопасным и эффективным способом борьбы с инфекционными заболеваниями и их уничтожения.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну, видишь ли, мне отвечают и не на такие весьма простые вопросы, и не только друзья. Если знают, что ответить. В данном случае - тупо, достоверной инфы нет.
Нічого, ентузазисти поможуть випробувати ту НЄХ на собі й своїх довірливих близьких.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
как думаешь, на своих детях они будут ето пробовать?!
Мотивацию можешь обосновать?
"Оні' - хто? Я писав про таких як ота Білозерська чи як її там. Так, вони вірують телевізорові й панічно бояцця чумки, кожне апчзи чи кахи у них викликає серцевий напад, тому увіллють трупну витяжку із відповідними консервантами й іншою гидотою як у себе, так і у своїз дітей. Щодо інших, напримєр так званих "медпрацівників" - сумніваюся. Уже зараз до мене доходить інформація, що "медики" не поспішають, скажімо так, лити у себе лайно, скоріш всього просто запишуть собі "липові" відмітки про прибивку. Хто проконтролює?
Щодо демонстративних маніпуляцій на камеру - ну тут зовсім просто, ще у 2009 "вакцинація" від чергової "гусиної @¥%ні" у Німеції закінчилася скандалом, бо з'ясувалося, що високопоставленим чииновникам під виглядом "вакцини" кололи звичайні вітамінки. Не бачу причин, чому зараз має бути інакше. Згадай скандал із рестораном для "небожителів", котрий спокійно працював торік у самий розгар істерії. Як думаєш, ходили б туди, якби не були впевнені у безпеці?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
так ты уже отменил свою версию тоталитарной мед.секты?! Неожиданный поворот сюжета...
п.с.
не дай реальным фактам сбить себя с толку!
Оспа та інші подібні хвороби відійшли у минуле самі собою, чи за-за тотальної вакцинації?Sintez писав: ↑ Вчитайся уважно у фрагмент із Вікі, там все досить відверто написано, якщо уважно прочитати:
Я б додав "шонеясно?!"Введение вакцины в организм называется вакцинацией. По определению, данному Всемирной организацией здравоохранения (ВОЗ), «вакцинация — это простой, безопасный и эффективный способ защиты от болезней до того, как человек вступит в контакт с их возбудителями. Вакцинация задействует естественные защитные механизмы организма для формирования устойчивости к ряду инфекционных заболеваний и делает вашу иммунную систему сильнее.»[7]. Существует неоспоримый научный консенсус о том, что вакцинация является очень безопасным и эффективным способом борьбы с инфекционными заболеваниями и их уничтожения.
Єресь ширицця, нею ми розмиваємо й медичну секту, серед іншого..

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А нікому не приходило на ум, що епідемії припинилися ЗАДОВГО ДО введення повальної вакцинації? І що "вбивство" епідемій зумовлене не вливанням хз чого у себе, а запровадженням елементарної санітарії й того, що ми звикло називаємо "побутовими вигодами" - гарячої води, каналізації, повноцінного харчування? Що той же туберкульоз виліковувався якраз санаторним способом, де все це було у найкращому вигляді? Може, варто подумати й порівняти, за яких умов і в який час елементарна сезонна хвиля ГРВІ перетворилася у смертоносну "іспанку"? Чи, (вкотре запитую) розібратися, чому "чорна смерть" на шляху із Китаю до Європи "дивним" чином оминула Русь? Чи не тому, що на Русі церковники не встигли відучити народ від лазні так, як вже встигли у Європі?
Питань звичайно багато. Але я нікого ні вчому перконувати не буду. Вольному воля. До речі, поспішайте, а то кажуть, що вакцини мало й усім бажаючим може не вистачити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ті вакцини, якими вакцинувалися люди їдучи до Індії у совкові часи, розробляв не Гейтс і не Шваб. Зараз же взагалі малозрозуміло, що далі буде із закордонними вояжами.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
До чого церковніки? У Європі з дровами проблеми були. Іжу готували і більш не розігрівали. А помитися, то скільки було потрібно дерева.
Але ж римляни вхитрялися помитися задовго до.
Пріснопам'ятній Ізабеллі Кастільській теж дров не вистачало?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Україна 1674168 +11226 32825 +407