-
M_M
Повідомлення
M_M » 09 січня 2021, 09:07
Sintez писав: ↑Так таки і розбіглися?
Daily Worker припинило своє існування у 1991 (після трансформації у "People’s World" у 86)

M_M
-
Фрося
Повідомлення
Фрося » 09 січня 2021, 11:11
У Конгресі США готують прискорений імпічмент Трампа.
План демократів дозволить Палаті представників проголосувати за імпічмент Трампа протягом двох днів.
https://edition.cnn.com/2021/01/07/poli ... 4Efl1saBWU
Русский след..
Русскоговорящий переводчик потребовался одному из лиц, задержанных за участие в беспорядках в Конгрессе США. Об этом сообщила газета The Washington Post:
http://go.tass.ru/MZUp
Ополченец из Челябинска погиб при штурме Капитолия
Фрося
-
Pestilence
- Чефхелфер
Повідомлення
Pestilence » 09 січня 2021, 12:20
Sintez писав: ↑
Що, нема ніякої війни? Та звичайно ж немає! І у нас немає! Просто дехто іноді переїздить туди-сюди, як ти або Віра, але ж вас ніхто не змушує! Ти, головне, не смотрі, і все буде добре.
Я
о гражданской, а ты о какой? Не надо выдергивать из контекста...демагог из тебя никакой, глупо выглядишь. Тебя скабеева случайно не покусала?
Pestilence
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 09 січня 2021, 13:25
Pestilence писав: ↑
Що, нема ніякої війни? Та звичайно ж немає! І у нас немає! Просто дехто іноді переїздить туди-сюди, як ти або Віра, але ж вас ніхто не змушує! Ти, головне, не смотрі, і все буде добре.
Я
о гражданской, а ты о какой? Не надо выдергивать из контекста...демагог из тебя никакой, глупо выглядишь. Тебя скабеева случайно не покусала?
Так і я ж кажу, немає у нас ніякої війни, уже шість років. І там немає й не буде. Буде борьба за мир, така що каменя на камені не залишицця. А що то за скабєєва?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 09 січня 2021, 13:26
M_M писав: ↑
Sintez писав: ↑Так таки і розбіглися?
Daily Worker припинило своє існування у 1991 (після трансформації у "People’s World" у 86)
І про що це свідчить? Троцкісти незнищенні, як таргани.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Pestilence
- Чефхелфер
Повідомлення
Pestilence » 09 січня 2021, 15:48
Так і я ж кажу, немає у нас ніякої війни, уже шість років. І там немає й не буде. Буде борьба за мир, така що каменя на камені не залишицця. А що то за скабєєва?
Не строй из себя дурачка
Pestilence
-
M_M
Повідомлення
M_M » 09 січня 2021, 16:25
Троцкісти незнищенні, як таргани.
Так само як і леніністи, сталіністи, сандіністи й інша гопота. Значення має виключно відсоток населення, що підтримує "до основанья а затєм...". У США бобік здох, попитом не користується.
M_M
-
Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Повідомлення
Віра » 09 січня 2021, 16:48
я не їздю туди-сюди. Передостаннього разу я там була влітку 2017 року, коли у нас на 24 серпня була підпалена дачна ділянка, а останнього - в лютому ц.р. їздили на похорони людини, яка доглядала наше майно. Бажаю щоб і у вас була така ситуація - їздити туди-сюди, ви б потім подумали, як кидатись такими словами.
Віра
-
Фрося
Повідомлення
Фрося » 10 січня 2021, 19:51
Роман Рябчук
7 ч. ·
Вице-президент США Майк Пенс рассматривает возможность использовать 25-ю поправку к Конституции Соединенных Штатов для отстранения от власти президента Дональда Трампа. Таким образом, он может временно перенять полномочия главы государства.
Как сообщил телеканал CNN со ссылкой на источники, решение может быть принято в ближайшие дни. Согласно 25-й поправке, вице-президент занимает пост главы государства в случае досрочного прекращения полномочий президента из-за его недееспособности.
Эта поправка ни разу не применялась с момента ее принятия в 1967 году после убийства президента Джона Кеннеди. Она направлена на разрешение ситуаций, когда болезнь или смерть не дают главе государства ни исполнять обязанности, ни уйти в отставку. Теоретически, поправку можно использовать против президента, который находится в здравом уме, но не хочет уходить с поста.
В команде Пенса считают, что объявление недееспособности президента может спровоцировать возникновение дополнительных рисков для безопасности страны.
Однако, если поведение Трампа "станет еще менее предсказуемым", то вице-президенту придется прибегнуть к поправке и принять на себя обязанности главы государства.
Фрося
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 січня 2021, 06:43
M_M писав: ↑
Троцкісти незнищенні, як таргани.
Так само як і леніністи, сталіністи, сандіністи й інша гопота. Значення має виключно відсоток населення, що підтримує "до основанья а затєм...". У США бобік здох, попитом не користується.
Ну поживемо - побачимо. У нас самих тут неслабий Бобік намічаєцця.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 січня 2021, 06:44
Pestilence писав: ↑
Не строй из себя дурачка
Та куди вже мені в дурачки, за вами, зеленими, не втовпишся.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 січня 2021, 06:47
Віра писав: ↑
я не їздю туди-сюди. Передостаннього разу я там була влітку 2017 року, коли у нас на 24 серпня була підпалена дачна ділянка, а останнього - в лютому ц.р. їздили на похорони людини, яка доглядала наше майно. Бажаю щоб і у вас була така ситуація - їздити туди-сюди, ви б потім подумали, як кидатись такими словами.
Да? Ну бажайте. А я бажаю, щоб Ви жили там, де хотіли. Як і Пестиленс. Але щоб це стало реальністю, слід дещо інакше дивитися на Світ, нмсд.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 січня 2021, 06:52
Фрося писав: ↑
Роман Рябчук
7 ч. ·
Вице-президент США Майк Пенс рассматривает возможность использовать 25-ю поправку к Конституции Соединенных Штатов для
отстранения от власти президента Дональда Трампа. Таким образом, он может временно перенять полномочия главы государства.
Как сообщил телеканал CNN со ссылкой на источники, решение может быть принято в ближайшие дни. Согласно 25-й поправке, вице-президент занимает пост главы государства в случае досрочного прекращения полномочий президента из-за его недееспособности.
Эта поправка ни разу не применялась с момента ее принятия в 1967 году после убийства президента Джона Кеннеди. Она направлена на разрешение ситуаций, когда болезнь или смерть не дают главе государства ни исполнять обязанности, ни уйти в отставку. Теоретически, поправку можно использовать против президента, который находится в здравом уме, но не хочет уходить с поста.
В команде Пенса считают, что объявление недееспособности президента может спровоцировать возникновение дополнительных рисков для безопасности страны.
Однако, если поведение Трампа "станет еще менее предсказуемым", то вице-президенту придется прибегнуть к поправке и принять на себя обязанности главы государства.
Фігассє вони його бояцця!
Так, виходить, у змові проти Трампона бере участь його власний віцик?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
rad
Повідомлення
rad » 11 січня 2021, 07:49
і тут змова...
нєдолго мучаться старушкам...
rad
-
Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Повідомлення
Віра » 11 січня 2021, 10:45
Да? Ну бажайте. А я бажаю, щоб Ви жили там, де хотіли. Як і Пестиленс. Але щоб це стало реальністю, слід дещо інакше дивитися на Світ, нмсд.
пішов геть, гидото! не коментуй мої повідомлення
Віра
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 11 січня 2021, 11:28
пішов геть, гидото! не коментуй мої повідомлення
Тобто, я не маю права коментувати випади у свою адресу? Така собі зелена "свобода слова"? Ну буває. Вольному воля. Тільки не забувайте, що якщо не хочете слухати/читати чужу точку зору, мордобій стає безальтернативним.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez