Поговорим?

Sintez
Єретик

Re: Поговорим?

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 22:59

Pestilence писав:
Sintez писав: Угу. Тобто "кризис" - це я і Волмер? І поставлений дед-лайн по нашому усуненню із модераторів? У цьому "кризис"?
Я хочу убедиться что вотум был без нарушений.
Стоп. Тобто, ти, як і ФросьоВєра, обвинувачуєш мене у "фальсифікаціях"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2020, 23:00

Pestilence писав:
Sintez писав: А куди ти поспішаєш?
Що тобі "очевидно", пояснити можеш? У чому "кризис"? Фінасовий?
У меня есть причины спешить, и они не политические.

Причини спільні, з Фросєю, М_М, Вірою, etc. ???
І що ж зумовило таке соупадєнійє ??? :1: :1: :1:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2020, 23:01

Sintez писав:
Pestilence писав: Я хочу убедиться что вотум был без нарушений.

Вже після того, як за Фросіною новою системою, було нараховано більшість "за".

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 17 квітня 2020, 23:05

Не обвиняю. Мне непонятно, почему голосуют люди, которым похрен на форум, которые пришли только ради проголосовать, и не появятся до следующего голосования.

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 17 квітня 2020, 23:06

Sintez писав:
Pestilence писав: Я хочу убедиться что вотум был без нарушений.
Боже, не прошло и 15 страниц ветки... и ты хоть шото стал замечать?! Да, всем все ясно как божий день - нагнали голосов за себя... аж с перегибом - ото и вся твоя голосувалка)))
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 17 квітня 2020, 23:07

Pestilence писав: Не обвиняю. Мне непонятно, почему голосуют люди, которым похрен на форум, которые пришли только ради проголосовать, и не появятся до следующего голосования.
А чего тут непонятного... этих людей КТО-ТО позвал... Может быть Фрося с Верой?! ;)
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Фрося

Повідомлення Фрося » 17 квітня 2020, 23:08

Sintez писав: Хто, напримєр, заважав Фросі, коли спливли три місяці, відкрити голосування із того ж вотуму довіри так, як їй хотілося? Ніхто. Вона просто не спостерігала за часом, їй пофігу. Коли прийшов час, відкрив голосувалку я, так як і попередні рази.
Не вали с больной головы на здоровую. :gs:
Откуда я знаю ,когда у тебя вышел срок? Это раз.
Второе,был конфликт в прошлое голосование.Почему не сделал выводы?
Ты быстренько поспешил опять провернуть так же-тайно и за "команду".
А ну загляни сюда
viewtopic.php?f=5&t=2825
Чей пост под твоим с разницей в 2 часа?
Можно было исправить?Можно.Но,3 страницы Фрося-"агент штапа". :pardon:

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 23:11

Vollmer писав:
Olga писав: ........................................................................................................................................................
Але можливість перевиборів має бути, а не фікція.

Тоді, будьласка, якесь пояснення, де "фікція", в чому вона полягає, і як саме вона, технічно, стає можлива ???
В іншому разі, це все більше нагадує заклик, "услишать Данбас", і "другоє мнєніє".
Спроба тиску, завуальована під добрі наміри.
Pestilence вже відмітив, що тихою сапою у голосуванні беруть участь ті, хто не має нінайменшого приводу захищати дописувачів тут від наруги з боку модерації (не обов'язково у вигляді банів), бо їм абсолютно все одно, залишаться тут ці дописувачі, чи підуть деінде.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 23:24

Pestilence писав: Не обвиняю. Мне непонятно, почему голосуют люди, которым похрен на форум, которые пришли только ради проголосовать, и не появятся до следующего голосования.
Ти пропонуєш ввести сегрегацію користувачів на "лучших" і "меньших"? За якою ознакою? При чому терміново, безотлагатєльно, а то прям такий кризис, що аж пече? А попередні п'ять вотумів якось все нормально було, на тих же умовах... Придумай щось переконливіше.

Чи, по твоєму, форум лише для пісатєлєй?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 23:27

Olga писав:
Vollmer писав:
Тоді, будьласка, якесь пояснення, де "фікція", в чому вона полягає, і як саме вона, технічно, стає можлива ???
В іншому разі, це все більше нагадує заклик, "услишать Данбас", і "другоє мнєніє".
Спроба тиску, завуальована під добрі наміри.
Pestilence вже відмітив, що тихою сапою у голосуванні беруть участь ті, хто не має нінайменшого приводу захищати дописувачів тут від наруги з боку модерації (не обов'язково у вигляді банів), бо їм абсолютно все одно, залишаться тут ці дописувачі, чи підуть деінде.
Наруги?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 17 квітня 2020, 23:28

Sintez писав: Ти пропонуєш ввести сегрегацію користувачів на "лучших" і "меньших"? За якою ознакою? При чому терміново, безотлагатєльно, а то прям такий кризис, що аж пече? А попередні п'ять вотумів якось все нормально було, на тих же умовах... Придумай щось переконливіше.
Проблема возникла не в этом месяце, и это очевидно. Первые звоночки были с уходом некоторых юзеров, потом начали реже появляться и постоянные...они никуда не пропали, они пишут на форумах и в фб...но почему-то не здесь, сюда приходят голосовать. Но последние 2 месяца ситуация изменилась еще больше. Выше не раз и не два об этом написано, и не только мною.

Доходит до абсурда, что уже и я не хочу сюда приходить...тебя это не беспокоит? Все отлично?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2020, 23:29

Фрося писав: .......................................................................................................................................................
А ну загляни сюда
viewtopic.php?f=5&t=2825

До твого крику душі не дослухалися ???
Мої співчуття.
Що не влаштовує ???
Що ти хочеш "ісправіть" ???
Тебе не влаштовує результат, тому ти хочеш змінити процедуру, так, щоби результат був прогнозований, і повністю тебе влаштовував ???
Розкажи, що і як збираєшся зробити.
Ти хочеш, розпочати писати більш значні і різноманітні тексти ???
Чи перейти на новий правопис, без зайвих літер, знаків, викинути похабні, аморальні смайлики ???
Що ???
Ця назва гілки - "Поговорім?", мені нагадує, традиційне, босяцьке, "Ей, ти !!!, А ну, іді сюда !!!".
На що, завжди було гарним тоном, відповісти: "Ну, а то шо ???". :lol: :lol: :lol:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2020, 23:32

І пофарбувати Кремлівську стіну у синій колір.

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 23:36

Sintez писав:
Olga писав:
Наруги?
Вирішувати це мають свідки. А не симпатики зі сторони.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 23:37

Фрося писав:
Sintez писав: Хто, напримєр, заважав Фросі, коли спливли три місяці, відкрити голосування із того ж вотуму довіри так, як їй хотілося? Ніхто. Вона просто не спостерігала за часом, їй пофігу. Коли прийшов час, відкрив голосувалку я, так як і попередні рази.
А ну загляни сюда
viewtopic.php?f=5&t=2825
Якщо ви з Вірою так болієте за форум, то маєте знати, коли вотум.

Пост був зпрямований на зрив вотуму, за подібні витівки в реалі можна нешутєйно вигребти, я ж навіть не забанив.

Я і зараз повторю, що агент зеленого штапа, поза сумнівом.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 17 квітня 2020, 23:39

Sintez писав: Ти пропонуєш ввести сегрегацію користувачів на "лучших" і "меньших"? За якою ознакою?
Зачем делать вид,что ты не понял?Понял прекрасно.
Пример того,кто проголосовал" 14-ым или 15-ым".
Ты хочешь нас убедить,что он воспылал к тебе "любовью" с 2 постами?
:pardon:

По поводу этого,в новых правилах нужно предусмотреть этот пункт. :gs:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 23:41

Pestilence писав:
Sintez писав: Ти пропонуєш ввести сегрегацію користувачів на "лучших" і "меньших"? За якою ознакою? При чому терміново, безотлагатєльно, а то прям такий кризис, що аж пече? А попередні п'ять вотумів якось все нормально було, на тих же умовах... Придумай щось переконливіше.
Проблема возникла не в этом месяце, и это очевидно. Первые звоночки были с уходом некоторых юзеров, потом начали реже появляться и постоянные...они никуда не пропали, они пишут на форумах и в фб...но почему-то не здесь, сюда приходят голосовать. Но последние 2 месяца ситуация изменилась еще больше. Выше не раз и не два об этом написано, и не только мною.

Доходит до абсурда, что уже и я не хочу сюда приходить...тебя это не беспокоит? Все отлично?
Легітимність вотуму підтверджена. Фросею. Але я бачу, що діє логіка абсурду, і звичайні доводи здорового глузду оголошуюцця "демагогією".

У чому питання? Заходиш у панель адміністратора, і льогким двіженієм руки змінюєш нас із модерів на простих юзерів. І всьо. А модерство даєш тому, кому скаже Віра. Чи Фрося. Чи хто там у вас старший кризис-менеджер. Я у ці брудні іграшки гратися не збираюся, і не надаватиму вашій афері видимість "законності", не надійся. Хочеш повторити "подвиг" Шрайка і кинути черз ... колектив - дій.

Поговорили.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 17 квітня 2020, 23:49

Sintez писав: Легітимність вотуму підтверджена. Фросею. Але я бачу, що діє логіка абсурду, і звичайні доводи здорового глузду оголошуюцця "демагогією".
У чому питання? Заходиш у панель адміністратора, і льогким двіженієм руки змінюєш нас із модерів на простих юзерів. І всьо. А модерство даєш тому, кому скаже Віра. Чи Фрося. Чи хто там у вас старший кризис-менеджер. Я у ці брудні іграшки гратися не збираюся, і не надаватиму вашій афері видимість "законності", не надійся. Хочеш повторити "подвиг" Шрайка і кинути черз ... колектив - дій.

Поговорили.
Становишься в позу?
Я пытаюсь решить все по-человечески, о чем и намекаю уже больше месяца, сначала совсем тонко, но мне в ответ дурные смайлики и демагогия. А почему мне вообще не удалить сайт с хостинга? Я что, имею с этого какую-то прибыль? Нет. Но нахер он мне нужен будет, если мне будет противно и незачем на него заходить? Шрайк преследовал политические цели, не надо меня с ним сравнивать.

Где баланс?...и где уже коллектив, который был...коллектив на фб и других форумах. Я ушел спать.

Фрося

Повідомлення Фрося » 17 квітня 2020, 23:50

Sintez писав: Легітимність вотуму підтверджена. Фросею
Нет.Еще 5 потеряшек. :gs: А раз есть один повод усомнится,значит и остальное не действительно.
Еще раз.
Голосовать надо было по каждому модератору.
Так видно?

И да.Праздничных выходных дома. :gs:
Предлагаю продолжить этот разговор в понедельник.
Святые праздники все-таки. "Возлюби ближнего своего"..ну и т.д. :)
Востаннє редагувалось 17 квітня 2020, 23:59 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 23:56

Vollmer писав: Тебе не влаштовує результат, тому ти хочеш змінити процедуру, так, щоби результат був прогнозований, і повністю тебе влаштовував ???
Яка Вам різниця, що людина хоче. Ви запитуєте про довіру, а маєте у відповідь протестний крик. Заглушити цей крик Вам вдається мовчазним голосуванням безперечної більшості, значна частка якої - то привиди. Вимагається мізер - щоб ці привиди набули тілесної оболонки. Інакше - це ку-клукс-клан

Відповісти