Це тупо брехня. Але не буду спорити, толку як завжди ніякого. Віра може як рухати гори, так і "паркувати" намертво.
Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення
Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення
«реалізовувати свій потенціал» - и да, и нет.
Можно было весьма успешно реализовать «свой потенциал», при условии активной демонстрации своей лояльности системе, не?
вспомни Стаханова: из забойщиков в директора шахты, потом в наркомат. И это ещё не самый худший случай, говорят, что забойщиком он был реально, классным.
Т.е., передовик-активист-бригадир-начальник(выдвиженец), самый короткий и верный карьерный путь.
У ИТР было, в принципе похоже, но сложнее - конкуренции в разы больше!
Ти плутаєш реалізацію потенціалу із "кар'єрним ростом".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну, ето гипербола! У начинающего инженера оклад был 120, а у уборщицы 80, правда инженеров могло быть в отделе сотни полторы особей, а уборщица одна, на полторы ставки. Тогда зп «выравнивалась».
Но вот почему-то уборщиц и подсобных рабочих не хватало, а инженеров - валом...
ні
при вусатому ІТР ще трималися на досить високому рівні, хоча і ходили під косою...
знецінення ІТР почалося при лисому, при льопіку вони перетворилися у масове ніщо
нєдолго мучаться старушкам...
Ну в міфах і легендах я змагатися не буду, вибачте. Так то й так. Може я й не правий, реально, ну багатіють люди, це їхнє діло, нічого в чужу кишеню заглядати, справді. А країна рушицця "сама". Ну так якось воно виходить. Зате "свобода", йди куди хочеш, хоч під три чорти, ніхто не тримає. Прогрес, однозначно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑ Ну в міфах і легендах я змагатися не буду, вибачте. Так то й так. Може я й не правий, реально, ну багатіють люди, це їхнє діло, нічого в чужу кишеню заглядати, справді. А країна рушицця "сама". Ну так якось воно виходить. Зате "свобода", йди куди хочеш, хоч під три чорти, ніхто не тримає. Прогрес, однозначно.
Жидомасони чи вашингтонський обком "рушать"....
Та вже давно зрозуміло, що переважна більшість сталіністів ототожнюють усіх без винятку мільйонерів та мільярдерів, без огляду на шлях отримання капіталу та його використання. Хоча, здається, різниця між Маском та Охєндовським очевидна...
А ще вірять у казку про єдину пару чобіт та незмінний роками френч у вусатого
А ще вірять у казку про єдину пару чобіт та незмінний роками френч у вусатого
Там у сусідній гілці про щастя я запостив посилання про те, що у офіційно визнаній ООН найщасливішою Фінляндії розбагатіти неможливо. Як же так? Ні як Маск, ні як Охендовський.M_M писав: ↑ Та вже давно зрозуміло, що переважна більшість сталіністів ототожнюють усіх без винятку мільйонерів та мільярдерів, без огляду на шлях отримання капіталу та його використання. Хоча, здається, різниця між Маском та Охєндовським очевидна...![]()
А ще вірять у казку про єдину пару чобіт та незмінний роками френч у вусатого![]()
А що, чоботів було три пари?! От паразит вусатий! І френч, кажуть знавці, був із надорожчого сукна...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!