Экс-Прем‘єр-міністр О.Гончарук .
Re: Прем‘єр-міністр О.Гончарук і новий КМУ.
Довга розмова, в личку.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Ситуація що склалася сьогодні, для мене була очевидною ще до першого туру. Просто бачачи такий ентузіазм у всіх, не хотів лізти і псувати настрій. Досить, що із частиною родичів у реалі погризся.
Ну не може Зєля зробити чуда, зрозумійте. Він непоганий благонамірений пацан, пофігу що єврейчик, і прославився вже, й толпа його любить. Але цього МАЛО. Точніше, потрібно НЕ ЦЕ. Потрібне розуміння закономірностей процесів, реальна управлінська грамотність, а не туфта котрій вчать іканамізди, потрібне математичне мислення, віддана й надійна інормаційна служба (розвідка), віддані силові структури... і сталеві яйця. І ще багато чого. А його немає.
Ну не може Зєля зробити чуда, зрозумійте. Він непоганий благонамірений пацан, пофігу що єврейчик, і прославився вже, й толпа його любить. Але цього МАЛО. Точніше, потрібно НЕ ЦЕ. Потрібне розуміння закономірностей процесів, реальна управлінська грамотність, а не туфта котрій вчать іканамізди, потрібне математичне мислення, віддана й надійна інормаційна служба (розвідка), віддані силові структури... і сталеві яйця. І ще багато чого. А його немає.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так думай як, і позбавляйся. Найпростіше - кинь бухать. Ні, не терпи, а саме кинь і сприйми це як звільнення. Поки куриш та/або бухаєш, ти раб, без варіантів. Це ошийник.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Та это Вы поймите, уже капецSintez писав: ↑ Ситуація що склалася сьогодні, для мене була очевидною ще до першого туру. Просто бачачи такий ентузіазм у всіх, не хотів лізти і псувати настрій. Досить, що із частиною родичів у реалі погризся.![]()
Я сам не понимаю, мы общались, и как такое могло произойти.
Бывает.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Як хочеш. НМД, нічого сидного у відкритому обговоренні таких тем немає. Для того й форум.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Хто з ким общявся і яке такоє? Кому капєц?Clone писав: ↑Та это Вы поймите, уже капецSintez писав: ↑ Ситуація що склалася сьогодні, для мене була очевидною ще до першого туру. Просто бачачи такий ентузіазм у всіх, не хотів лізти і псувати настрій. Досить, що із частиною родичів у реалі погризся.![]()
Я сам не понимаю, мы общались, и как такое могло произойти.
Бывает.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну, бухать, я скоро, или не скоро, кину.
Пока в селе, бидон не порожний...
Киця приедед и *курыть*, небуду, это всьо децкий лепет....

А в кого оце все є?В Юлі? А вона де?
А більше нікого в нашій політиці такого я не бачу.
Ну от як кинеш і пройде хоча б місяць, тоді далі можна рухатися буде. А поки що - угар.
Не в образу, ти ж знаєш.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Я 7 лет не курив.
Майдан.
Я ничего не хочу.

Шото поламалось....
В сообщениях.
В сообщениях.

У Юлі немає повного набору. Єсть яйця. Є чималий практичний досвід, і він цінний, але теоретичних основ немає, тому що їх просто не існує у економічній "науці", котру вивчають студенти. Дацюкові наробітки дуже сирі, хоча й звучать красиво. Немає силових структур, єссно.
Тому вона суперсильна, напримєр, у енергетиці, бо працювала й знає кухню, але льогко купилася на аферу "таміфлю", бо в медицині слабенька.
Хоча зчичайно, у порівнянні з рештою Юлька - брильянт, не слід переоцінювати її таланти. Черевато.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вот Синтез, мне былоб очень интересно с Вами общнутся так, просто...
Щас, на днях у 51, мы Кыцей в Умань.
Щас, на днях у 51, мы Кыцей в Умань.

Нє, так діло не піде. Коли нам звідси відчалювати, Верховний вирішує, а поки що - змотуй соплі в кулак і впірьод! Не хоче він...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Да, знаю.
Но всьё равно)
Личка.
Не заябуй.

Сопли уже давно в кулаке.

Я уже забыл, когда выпускал их от туда...

Ні. Вибач, виключень немає ні для кого. Так краще, хоча й не знаю чому.. Тим більше, що життя після смерті батька змінилося сильно, вільного часу практично немає, форум - це вже коли сили немає щось робити.
Та й нічого особливого у мені немає, пишу що думаю, навряд у реалі казатиму щось інше.
Так що якщо якісь питання - радий буду відповісти.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ЮЛЯ вообще бува така собі, я сейчас начал замечать.Sintez писав: ↑У Юлі немає повного набору. Єсть яйця. Є чималий практичний досвід, і він цінний, але теоретичних основ немає, тому що їх просто не існує у економічній "науці", котру вивчають студенти. Дацюкові наробітки дуже сирі, хоча й звучать красиво. Немає силових структур, єссно.
Тому вона суперсильна, напримєр, у енергетиці, бо працювала й знає кухню, але льогко купилася на аферу "таміфлю", бо в медицині слабенька.
Хоча зчичайно, у порівнянні з рештою Юлька - брильянт, не слід переоцінювати її таланти. Черевато.
Не буду говорить.