І знову Шустер
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Re: І знову Шустер
в студії уся свора в зборі...
- Pestilence
- Чефхелфер
все.кто был у шустера.все на деньгах ахметова и порошенко. 
др савика в Вильнюсе
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Що там робить Сакварелідзе?
я была в шоке,когда увидела это фото.
Востаннє редагувалось 04 грудня 2021, 14:24 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Twilight
@O22780
·
5 ч
А прикольно будет, когда литовцы запретят въезд попутавшему берега Шустеру с его гостями, включая Ахметова.
Им нафиг не надо, чтоб Вильнюс использовали как площадку для разработки путчей в дружественных странах.
И они не боятся в контры даже с Китаем вступать, не то что с рыжим
@O22780
·
5 ч
А прикольно будет, когда литовцы запретят въезд попутавшему берега Шустеру с его гостями, включая Ахметова.
Им нафиг не надо, чтоб Вильнюс использовали как площадку для разработки путчей в дружественных странах.
И они не боятся в контры даже с Китаем вступать, не то что с рыжим
Панове дебіли, йдіть лісом...
@AllaUkraine2015
· 4 ч
Немного о том, что из себя представляет вчерашний гость Шустера Червинский... можно как угодно относиться к Мосийчуку, но здесь он прав на 100%

"Патріотичні журналісти, як Юрій Бутусов і Дмитро Гордон..."(с)
@AllaUkraine2015
· 4 ч
Немного о том, что из себя представляет вчерашний гость Шустера Червинский... можно как угодно относиться к Мосийчуку, но здесь он прав на 100%
"Патріотичні журналісти, як Юрій Бутусов і Дмитро Гордон..."(с)
Оце звільнене з розвідки чмо розказує в якоїсь гниди Шустера про всі варіанти планування захоплення Цемаха з деталями!!!
Востаннє редагувалось 04 грудня 2021, 16:19 користувачем Фрося, всього редагувалось 2 разів.
Info
@Info53917080
·
18 ч
Розвідники на ток-шоу розказують про таємниці спецоперацій.
Це новий жанр в світі.
Якщо зі студії їх не заберуть правоохоронці, то я вже нічого не розумію.
Розстріл в найближчій підворотні!!

@Info53917080
·
18 ч
Розвідники на ток-шоу розказують про таємниці спецоперацій.
Це новий жанр в світі.
Якщо зі студії їх не заберуть правоохоронці, то я вже нічого не розумію.
Розстріл в найближчій підворотні!!
Info
@Info53917080
·
18 ч
Роман Семенюк.
Розвідник, звільнений з розвідки.
Каже, що керівництво держави зрадило Україні.
В мене лише одне запитання: чому цей зрадник України живий?
Це ж не є нормально!

@Info53917080
·
18 ч
Роман Семенюк.
Розвідник, звільнений з розвідки.
Каже, що керівництво держави зрадило Україні.
В мене лише одне запитання: чому цей зрадник України живий?
Це ж не є нормально!
Info
@Info53917080
·
19 ч
В Шустера повний пиздець.
Власенко, Іларіонов, Бутусов, Гордон.
Ще й шлюху зі "Свободи" Кошулинського запросили для видимості опозиції.
Люди, викличте їм швидку!
Info
@Info53917080
·
19 ч
Два офіцера ФСБ уважно слухають одне одного!
![]()
«Прилетіла людина, привітала, і все». Шустер теж підтвердив, що Ахметов був на його дні народження
Ведучий програми «Свобода слова Савіка Шустера» на телеканалах «Україна» та «Україна 24» Савік Шустер підтвердив, що власник цих телеканалів Рінат Ахметов був на святкуванні його дня народження у Литві. Про це Шустер сказав, відповідаючи на запитання головного редактора онлайн-видання «Цензор.нет» Юрія Бутусова в ефірі своєї програми 3 грудня.
https://www.youtube.com/watch?v=KAy5DDn1Sq0
Ведучий програми «Свобода слова Савіка Шустера» на телеканалах «Україна» та «Україна 24» Савік Шустер підтвердив, що власник цих телеканалів Рінат Ахметов був на святкуванні його дня народження у Литві. Про це Шустер сказав, відповідаючи на запитання головного редактора онлайн-видання «Цензор.нет» Юрія Бутусова в ефірі своєї програми 3 грудня.
https://www.youtube.com/watch?v=KAy5DDn1Sq0
Sergey Naumovich
3 December, 17:50 ·
Комаровский: «Ахметов конечно же был на дне рождения Шустера. Он зашёл… и сразу исчез!»
Учитывая тот факт, что самолёт Ахметова вернулся в Киев практически одновременно с остальными гостями, то теоретически существуют такие варианты:
1) Ахметову стало плохо и он провёл весь день в туалете;
2) Ахметов ждал всех гостей Савика в своём самолёте, чтобы сделать вид, что он летал в Вильнюс не ради одного тоста, а будто бы зачем-то ещё. Чтобы бросить тень на всю компанию честных людей, испортить им репутацию;
3) Евгений лукавит. Кроме дня рождения, была встреча всей компании со своим щедрым спонсором и они обсуждали вопросы, о которых нежелательно распространяться. А что в перспективе нужно спонсору: а) вернуть тарифы на перевозку железной руды по ж/д по цене ниже себестоимости, б) понизить стоимость ренты добычи железной руды, в) усилить свои позиции монополиста в интересующих сферах.
Я склоняюсь к первому варианту. Ему просто было плохо
Востаннє редагувалось 07 грудня 2021, 13:45 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Info
@Info53917080
·
1 ч
Гончаренко, Гордон, Власенко, Кошулинський, Шуфрич, Рудик, Бутусов, Іларіонов - всі ці люди, які роками були у всьому незгодні, раптом в студії Шустера/Ахмєтова злились в ненависті до Президента Зеленського.
Два висновки:
1. Президент Зеленський переможе
2. Їм дуже страшно
Орест Петренко
@wUwQotWJqZ1aVJD
·
3 дек.
Кошулинський стверджує, що відповідно до Мінських домовленостей Україна не контролює кордон.
Шкода тих людей, які за багато років так і не зрозуміли, що Свобода - це гебешний проект.

@wUwQotWJqZ1aVJD
·
3 дек.
Кошулинський стверджує, що відповідно до Мінських домовленостей Україна не контролює кордон.
Шкода тих людей, які за багато років так і не зрозуміли, що Свобода - це гебешний проект.
Востаннє редагувалось 05 грудня 2021, 14:50 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.